Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Babam aradı beni bu güzel haberi ben vereyim sana dedi.Uykumdan fırladım.
    Allahım sen büyüksün Ya Rabbi.Elbet bir gün ortaya çıkacak dedik.O gün bu gün olsun.
    Aynı şeyi yaşadım Mehdican.
    Uyuyorum mis gibi, babam aradı kalk ortalık çalkalanıyor diye.
    İnşallah inşallah...

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hakemlerden de gözaltı olacak mı acaba
      En başta Nihat Mızrak mıydı ne karın ağrısıydı ? Onu almaları lazım...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Belkida hayatımda duyacağım en güzel haberle uyandırıldım bu sabah.İnşallah sonunu getirirler.

Yorum

• Senin gucun karanligi yirtacak ,yirtacak bugun olmaz ise yarin az kaldi..

Sorusturma federasyona sicradi 3 isim gozaltinda .

Yorum

• Umarım İlahi Adalet yerini bulur da emeklerimiz boşa gitmemiş olur.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her türlü ihtimal var. İtalya'da ne olduysa burada da aynı şeyler olabilir.
              Sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz !!!
              Senin gücün karanlığı yırtacak

Yorum

• Bence bir şey olmayacak ama bu hale düşmeleri bile güzel.

Yorum

• şampiyon olursak eğer, bu iş bilerek yapıldı derim.. öbür türlü direk şampiyon olsaydık Tüm dünya yanıcaktı Allah biliyor bizi böyle sınıyor demek ki

Yorum

• arkadaşlar şenol hocamızın bir lafı vardı hayecandan unuttum karabük macı sonunda otobüs den inip solemişdi adaletle ilgili hatırlayan varmı
                    ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• Gece 2 de yattim, sabah 8 uyandım geri uyuyamadım.Demek bundanmış.Sonu hayırlı olsun
                      Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı şeyi yaşadım Mehdican.
                        Uyuyorum mis gibi, babam aradı kalk ortalık çalkalanıyor diye.
                        İnşallah inşallah...
                        Ben aranmadım ama derin ve tatlı uykumdan babamın sesiyle uyandım. Ve horul horul uyuyan ben değilmişim gibi açıldı uykulu gözlerim. Allah nelere kadir yahu...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Allahım bu ne güzel bir gün... Yüce Mevlam nolur bu olayın günahını öteki tarafa bırakma! Amin

Yorum

• Sansal da alınabilir lig tv o yüzden pas geciyor
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Sezer Öztürk ve Bülent Uygun da göz altındaymış galbia

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En başta Nihat Mızrak mıydı ne karın ağrısıydı ? Onu almaları lazım...
                                eskişehir fener maçında iki kişinin ofsaytını görmeyen adam mı o

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X