Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sag sol çok fark var falan diyecek degilim, ama Mert reyizin dedigin gibi kim yanlis yapiyorsa cezâlandiracaksin... yok o olsaydi aynisini yapardi falanla olacak is degil bunlar, dogru ise bile...
    bunlar erkenden baslamis seçim çalismalarina... yavsaklar

peki nerede simdi [MENTION=527]Tekke[/MENTION] [MENTION=4724]arahna[/MENTION] [MENTION=3389]fanatikdevri[/MENTION] ?? yanlis anlasilma var deyiverin de inanalim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yalniz bu soner mi nedir eski komiser mi ne, anlattiklari dogrudur falan o ayri ama bizimkilerin de onun dediklerini paylasmasi gazlamasi falan çok yanlis ya.. ne bileyim tamam izle dinle hak ver ama bu kadar da olmaz... peker de ayni, dinliyorum bakiyorum dogrudur diyorum ama yok destek yok tivit ya da instada tekrar paylasmak falan olacak is degil... sedo olayinda hele var ya hiç gerek yok fbliler gibi olmaya... yavsakliklari kendilerinde kalsin... herif temiz degil ayni haltlari o da yedi, zâten anlattiklarinda eksiklik orada, yâni sorun anlattiklarindan çok kendi yedigi haltlari anlatmamasinda
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• O kadar hoşuma gidiyor ki son yaşananlar, anlatamam.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yalniz bu soner mi nedir eski komiser mi ne, anlattiklari dogrudur falan o ayri ama bizimkilerin de onun dediklerini paylasmasi gazlamasi falan çok yanlis ya.. ne bileyim tamam izle dinle hak ver ama bu kadar da olmaz... peker de ayni, dinliyorum bakiyorum dogrudur diyorum ama yok destek yok tivit ya da instada tekrar paylasmak falan olacak is degil... sedo olayinda hele var ya hiç gerek yok fbliler gibi olmaya... yavsakliklari kendilerinde kalsin... herif temiz degil ayni haltlari o da yedi, zâten anlattiklarinda eksiklik orada, yâni sorun anlattiklarindan çok kendi yedigi haltlari anlatmamasinda
          Soner tehlikeli adam, katılıyorum.

Peker'i ise kimsenin desteklediği yok. Sadece anlatması için gazlıyorlar, ses çıkarmıyorlar. Bu iş patlasın sen de yargılanacaksın diyor büyük bir çoğunluk.

Fakat Peker yarın konuyu kapatsın, bir Tayyip abi yağlaması çeksin, abisi de onun tarafını tutsun ve bağırsaklarımızı temizledik (hastayım buna 5 yılda bir kolonoskopi yapıyorlar ) bu kefenlilerin hepsi tekrar Pekerci olur; Peker de mitinglerine devam eder.

Yorum

• Kardeşim ne demek Metin Külünk şikecileri savunduysa? İktidarda cehape veya iyi parti falan olsa başka mı olacaktı falan filan.

Yorum

• " Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kupası müzededir. O arkadaşlar da her zaman gelip orada bu kupayı ziyaret edebilirler. Başımın üstünde yerleri var. Ama artık kararlarını versinler. FETÖ tarafında mısınız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarafında mısınız? Bunun kararını verin. Bunu da açık açık söyleyin."

yukarıdaki demeci veren zatla ilgili Trabzonspor yönetimi dava açmalıdır. Sportif yargıda şikeci olduğu kesinleşmiş bir klübe şikeci dediğimiz için terörist mi oluyoruz?

Bizim yönetim de acilen Cumhurbaşkanı'na bir mektup yazmalı ve cevabı kamuoyu ile paylaşmalıdır.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Metin Külünk un attığı Twitt floodundan sonra herhangi bir Trabzonsporlunun temsilcisi olduğu akıma oy vermesi; Trabzonsuporlu haysiyetini geçtim, insan olma haysiyetini bile ayaklar altına alması demektir. Bu adamsı 15 temmuz şehidini bile şikeyi aklamak için kullandı. Allah onu, savunduğu Aziz ve aveneleriyle öteki dünyada haşretsin (amin)...
                Malum flood:

En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 05.07.2021, 00:33.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• ..
                  En son jönts tarafından düzenlendi; 05.07.2021, 00:35.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Metin Külünk un attığı Twitt floodundan sonra herhangi bir Trabzonsporlunun temsilcisi olduğu akıma oy vermesi; Trabzonsuporlu haysiyetini geçtim, insan olma haysiyetini bile ayaklar altına alması demektir. Bu adamsı 15 temmuz şehidini bile şikeyi aklamak için kullandı. Allah onu, savunduğu Aziz ve aveneleriyle öteki dünyada haşretsin (amin)...
                    Malum flood:

https://twitter.com/mkulunk/status/1...699806210?s=19
                    Kendisi askerden kacmak icin sahte rapor alan zatin resmini paylasarak kuvayi milliye ruhunu yansitmis zaten!!!once hakkinda ki iddalara cevap versin gecsin bu şike kupmas zart zurt islerini.bunlar fanatikligi akillarinin mantiklarinin adamliklarinin vicdanlaranin onune gecmis kisiler bu tur adamlardan her zaman korkulur ulkeye zerre faydalari olmayacaklari gibi cikarlari icinde herseyi yapabilirler.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şikenin parti ile particilik ile ne alakası var? Bugün sen bile dandik bir işe girerken liyakati değil dayını zorluyorsan ve halkın büyük bir çoğunluğu buna alıştırılmışsa a da gelse b de gelse bu şekilde olacak. Seçmenin dediği olur. Ve seçmen sadece eğitimle eğitilir. Bırakın bu particilik işlerini isimler üzerinden gitmeyi sadece taraftarları bölüyorsunuz. Yıllardır gelen ve bilinen, kitaplarda yazılan bir şike pisliğini üzerlerine atmak için bir parti veya kulüp mü arıyoruz. Ben aramıyorum kulübüm şikeyi bu ülkede bitirdiği için gurur duyuyorum. Geçen sezon sivas feneri şampiyonluktan edince neden gurur duydum? Bunu biz sağladık ve bu bir kupadan daha önemli bir değer. Hak edilmiş bir kupa mücadelesini verirken bu değeri kaybettirmeye çalışıyorlar. Bu taraftarı bölerek buna çanak tutuyorsunuz.
                      Asıl niyetiniz akmasa da damlasa siyaseti midir kimdir bu Trabzonspor harici ihtiyaç duyduğunuz siyasetçiler kim bu aşık olduğunuz siyasetçiler ülkede 40-50 yıldır var olan şikeyi bitiren Trabzonspor değerlerinden daha mı güçlüler?

Bu arada video harika olmuş. Fetöye sığınanlara tokat gibi olmuş.

Yorum

• 2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

bu mektup olayının arkasında yine bu şerefsiz şikebahçeli ali koç var zaten,bu şerefsiz ilk önce mektup yollamış sonra erdoğan sözde cevap vermiş,bu çakal ali koç mektubu göndermiştir ondan sonra hemen ali koç şikebahçeli akp milletvekillerini gazlamıştır.erdoğan mektuba tam istedikleri gibi fetö metö hikayesi veya masalı anlatarak cevap versin diye, erdoğan'da karalayın iki kalem bişeyler gönderin demiştir.çünkü mektup tamda kuş beğinli ali koç'un ezik ve yalan düşünceleri ile bire bir uyuşuyor.Şike davası sürecinin en başından beri asıl her şerefsizliğin arkasında bu ali koç var, bu şerefsiz çok sinsi ve çok tehlikeli zaten şike davası sürecinde ilk hemen sözde UEFA'ya yalandan sponsor olmuştu.aziz yıldırımın Ülke dışında bir etkisi yok ama bu şerefsiz ali koç'un Ülke dışında etkisi var,FIFA'nın şuanlık şike davasına müdahale etmemesinin arkasında şerefsiz ali koç var.çünkü bu şerefsiz şikebahçeliler biliyorlar ki FIFA müdehale etse idi, şikebahçeyi ligden düşürmek zorunda kalacaklardı.bu şerefsiz ali koç artık çok sert karşılık verilmeli bu şerefsiz tam Trabzonspor düşmanı ve Trabzonspor'a saldırmayı bedava zannediyor.bu ali koç en zayıf noktası ve korktuğu şey hapse girmek,bu şerefsiz hapse girmekten çok korkuyor,şerefsiz, arsız şikebahçelilerin başkanlık seçiminde aziz yıldırım, ali koç'a laflar soktu.ali koç'un en çok zoruna giden şey aziz yıldırım'ın ali koç'a söylediği sende hapse gireceksin lafından sonra resmen sanki ali koç'un beğninden aşağı kaynarlar sular dokuldu, şoka girdi, sinirden deliye döndü sonra ali koç ertesi gün ağlayıp zırlayıp aziz yıldırım seni mahkemeye vereceğim diye zırladı.şerefsiz ali koç hapse girmekten çok korkuyor en zayıf noktası bu, ali koç Gezi Parkı Davasında suçunu bildiği için erdoğan hapse atmasın diye erdoğana yıllardır haraç veriyor...

ali koç alanen şuç işliyorsun ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu işliyorsun.TÜRKİYE CUMHURİYET'i tarafında mısınız?fetö tarafında mısınız? ne demek lan ali koç sen bu Milletin bu Ülkenin en önemli parçası olan Trabzon İnsanını Trabzonspor'luları nasıl böyle tehdit edebilirsin!Trabzonspor'lular her zaman TÜRKİYE CUMHURİYET'i tarafında ve Trabzonspor'un hakkı olan 3 Temmuz Şike Davasının peşindedir.ali koç bu ikincisi oldu bir daha böyle yalandan blöf yaparak ve korkutarak Trabzonspor'luları tehdit etme,alanen şuç işliyorsun ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu işliyorsun ve birde bunu televizyonlara çıkıp medya açıklama yaparak bu suçu işliyorsun.kendi sosyal medya adresinden de bu açıklamayı yapmıyorsun.direk medyaya bu hakaretleri yapıyorsun tam suç işliyorsun.Hayırdır ali koç hani siz şikebahçe cumhuriyeti idiniz.şimdi mi aklınıza geldi Türkiye Cumhuriyeti olduğu,ulan asıl en büyük suçu böyle işliyorsunuz bu topraklarda TÜRKİYE CUHMURİYET'inden başka cumhuriyet mi var lan!şikebahçe cumhuriyeti nedir!!!

Yorum

• Trabzonspor 2010 Ve 2011 Şampiyonluğu ile 7 Lig Şampiyonluk Kupası Kazanmıştır.

şikebahçeli ali koç geçen sezon boş tribünlere pis ve iğrenç şikebahçe cumhuriyeti pankartları asıyordunuz.haritada nerede bu şikebahçe cumhuriyeti(ulan şikebahçeliler ne pis ego ve kibiriniz var,bu şikebahçe Türkiye haritasında bile yok,şehir bile değil,şehirin içindeki ilçe bile değil ve kadıköy ilçesindeki küçük bir mahalle ismi şikebahçe ulan buradan kendinizi nasıl cumhuriyet diye kandırıyorsunuz harbiden kuş beğinli bunlar) hemde bu pis bölücülük suçunu heryerde söylüyorsunuz.pankart yapıp asıyorsunuz, asıl ve gerçek suç hemde TÜRKİYE CUMHURİYET'indeki en büyük suç budur.şimdi bu propagandayı pkk yapıp suç oluyorsa, şikebahçede bu propagandayı yıllarca yapıyor.TÜRKİYE CUMHURİYET'inin savcıları bu şikebahçenin yıllardır yaptığı bölcülük,teröristlik suçuna soruşturma açmalı.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu şikebahçeliler yıllardır şikebahçe cumhuriyeti propagandasını yapıyor ve devletin içinde yapılanmış olabilirler.Cumhuriyet Savcıları şikebahçeye teröristlik,bölücülük,Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya teşebbüs suçundan soruşturma açmalı ve Devletin içinde böyle hain yapılanma varsa,bu hainler yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmalı ve şikebahçeye işlediği bu en ağır suçdan dolayı kapatılma davası açılmalı.şikebahçelilerin bu konuda üzerlerine gidilmi ne diyorlar biliyor musunuz yav biz şikebahçe cumhuriyeti derken öyle demek istemedik gönül cumhuriyeti demek istedik diyorlar.ulan bunlar kendileri gibi Milleti salak ve kuş beğinli zannediyorlar.Diyemezsin ulan şikebahçe cumhuriyeti diyemezsin bu topraklar TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nden başka Cumhuriyet yok.

şikebahçe yok olmalıdır bunların her yerinden pislik akıyor ve suç akıyor en hızlı, acil bir şekilde şikebahçe kapatılmalıdır.

Yorum

• Ben ümidimi çoktan yitirdim. Çünkü toplum ve özellikle Trabzon şehri hakkını çalanları örnek alıyor. Onlar gibi olmak istedikleri için taraftar dediklerimiz mevcut partilerde görev alsalar onlarda çıkar ve menfaat uğruna fb lehine karar vereceklerdi. Şike davasını hakkıyla savunan çok az insan var. Onların da gücü, sesi yetmiyor.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Büyük itiraf.
                              Tüm sır ortaya çıktı bu itiraftan sonra.
                              Komedi bunlar ya. Gülmek isteyenler için;

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yalniz bu soner mi nedir eski komiser mi ne, anlattiklari dogrudur falan o ayri ama bizimkilerin de onun dediklerini paylasmasi gazlamasi falan çok yanlis ya.. ne bileyim tamam izle dinle hak ver ama bu kadar da olmaz... peker de ayni, dinliyorum bakiyorum dogrudur diyorum ama yok destek yok tivit ya da instada tekrar paylasmak falan olacak is degil... sedo olayinda hele var ya hiç gerek yok fbliler gibi olmaya... yavsakliklari kendilerinde kalsin... herif temiz degil ayni haltlari o da yedi, zâten anlattiklarinda eksiklik orada, yâni sorun anlattiklarindan çok kendi yedigi haltlari anlatmamasinda
                                Memlekette aymazlık öyle boyutlara ulaştı ki, işlenen cinayetler, yolsuzluklar, hak gaspları vs. devlet adına yapıldığı söylenip aradan sıyrılabiliniyor. İnsanlığın binlerce yıldır ortaya koyduğu bütün gelişim, bizim tarafımızca yok sayılıyor. Özgürlük, adalet, eşitlik gibi kavramlar ansiklopedik bilgiden öteye geçmiyor. Bu insanı insanlıktan yoksunlaştıran anlayışlar bütünü, ideolojik olarak toplumun her zerresine şiddetle pompalanıyor. AKP, yalnızca kendisini ve yandaşlarını değil, muhalifleri de aynı ideoloji bombardımanıyla şekillendirmiş durumda. Bu yaratılan yeni değersiz değerler ve en ahlaksız ahlak anlayışı, bunlarla beraber çökerken kumdan kaleler gibi bütün toplumu da çökertecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X