Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İmamoğlu siyaset dönemiyle alakalı azından tek bir laf çıkmamıştır
    Hatta çıkan laflar da şikecileri memnun edecek cinstendir
    Şimdi Trabzon kendi bağımsız belediye başkanını çıkarıp kendi bağımsız milletvekilini parlamentoya sokamiyorsa, bu piyonlara oy veriyorsa suç kendisindedir

Bu arada gelecek seçimde yukarıdaki cb açıklamasını paylaşıp durucam bakalım Trabzon halkı ne kadar balık hafızalı
    Bazı solumsu tiplerin anlamadığı en temel konu şudur.
    Bir türlü anlamayacak, çünkü cok ideolojiler ve aslinda onların da trabzonspor umurlarında degil. Varsa yoksa sadece ideolojileri var.
    Şike sürecinde tüm siyaset aynı yerde birleşti. Bunu görmek istemeyen cok fazla insan var.
    Trabzon halkı akpye oy veriyor diye bir dünya hakaret ediyorlar, ancak cephede yüzde 30 civarı oy veren var trabzonda o kesime neden hakaret edilmiyor.(kılıçdaroğlu azizi ziyaretten hic eksik kalmiyordu).
    Ne zaman denildiği gibi trabzonda birçok bagimsiz milletvekili çıkar. Hatta ne akpye ne çipte ne iyi parti ne mhpye hic oy çıkmaz.
    O zaman tüm trabzon halkı doğruyu yapmıştır deriz.
    Eminim trabzonda chp yüzde 90 oy alsa, bu forumda birçok solumsu gururdan arşa çıkar, ama dediğim gibi mesele trabzonspor degil, mesele ıdeolojik sadece.
    Vicdani olan hic bir trabzonsporlu hicbir siyasi partiye oy moy vermez, hicbir siyasi partinin de saklabanligini yapmaz.
    Forumda sacma sapan sadece tek tarafa vurup, chpnin bu konuda nerede durduğunu eleştirmeden adalet dersi verilmez, sadece bağnazlık yapılmış olur.
    Tüm siyaset aynı şeyin laciverti demeyen hickimse bana adaletten, eşitlikten,samimiyetten filan boşuna bahsetmesin. Çünkü boşu boşuna konuşmuş olur.

Yorum

• Bir şehrin umutları hayalleri çalındı Mustafa abimizin canına mani oldular. 10.yılına girdik bir tane milletvekilinin tek bir paylaşımını gördünüz mü? fbliler nasıl toplanmış nasıl algı oluşturuyorlar adamlar hırsız oldukları halde yaptıkları dayanışmaya bak bir de bizde ki dilsiz sağırlara bak. bu haysiyet yoksunları tüm Trabzon halkını fetöcü olmakla terörist olmakla itham etmeye başladılar, bunlara resmi mecralarda katıldı üstelik. Hayatımın hiç bir noktasında şehrimden bu kadar utanmadım. Seçim vakti gelince bu şehir bunlara gerekli tepkiyi koymaz ise bizlerede yazıklar olsun!
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.

Mirabeau
        Benede aynen buna inanıyorum er geç adalet yerini bulacak. Ancak bu sürece gelene kadar ki sürede Şehir olarak bir duruş sergilememiz gerekiyor. Biz bu duruşu sergilemediğimiz sürece o kupanın bir manası yok. Özkan Sümerin bir lafı vardı büyüklerle sevişerek değil savaşarak büyük olursun diye onun manası sportif anlamdaydı ama felsefe aynen yine geçerli ister sportif ister siyasi olsun hakkın yendiği yerde başını kaldırman gerek şehrin bunu yapması gerek.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı solumsu tiplerin anlamadığı en temel konu şudur.
          Bir türlü anlamayacak, çünkü cok ideolojiler ve aslinda onların da trabzonspor umurlarında degil. Varsa yoksa sadece ideolojileri var.
          Şike sürecinde tüm siyaset aynı yerde birleşti. Bunu görmek istemeyen cok fazla insan var.
          Trabzon halkı akpye oy veriyor diye bir dünya hakaret ediyorlar, ancak cephede yüzde 30 civarı oy veren var trabzonda o kesime neden hakaret edilmiyor.(kılıçdaroğlu azizi ziyaretten hic eksik kalmiyordu).
          Ne zaman denildiği gibi trabzonda birçok bagimsiz milletvekili çıkar. Hatta ne akpye ne çipte ne iyi parti ne mhpye hic oy çıkmaz.
          O zaman tüm trabzon halkı doğruyu yapmıştır deriz.
          Eminim trabzonda chp yüzde 90 oy alsa, bu forumda birçok solumsu gururdan arşa çıkar, ama dediğim gibi mesele trabzonspor degil, mesele ıdeolojik sadece.
          Vicdani olan hic bir trabzonsporlu hicbir siyasi partiye oy moy vermez, hicbir siyasi partinin de saklabanligini yapmaz.
          Forumda sacma sapan sadece tek tarafa vurup, chpnin bu konuda nerede durduğunu eleştirmeden adalet dersi verilmez, sadece bağnazlık yapılmış olur.
          Tüm siyaset aynı şeyin laciverti demeyen hickimse bana adaletten, eşitlikten,samimiyetten filan boşuna bahsetmesin. Çünkü boşu boşuna konuşmuş olur.
          Birileri kanun degistirmis, direk hakimleri savcilari secmis, hatta yargitay sonuclarini kendi belirlemis. Diger taraf tepki vermedi diyorsun. Tepki vermeyenle , suc isleyeni nasil ayni kefeye koyarsin.
          En azindan imamoglu olsaydi yargiya karismazdi.
          Benim sulalemde 1 tane solcu yoktur ama bu olaylardan sonra karsilarinda en guclu aday kimse oyum yana olmustur.

Bizim kupamiz; millet vekilleri , partiler, meclis ya da aziz yildirim degil sadece bir kisinin, tek basina aldigi keyfi kararla gasp edilmistir.

Son olarak bu kadar fazla gucu olmayan hic bir lider bu karari alamazdi.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birileri kanun degistirmis, direk hakimleri savcilari secmis, hatta yargitay sonuclarini kendi belirlemis. Diger taraf tepki vermedi diyorsun. Tepki vermeyenle , suc isleyeni nasil ayni kefeye koyarsin.
            En azindan imamoglu olsaydi yargiya karismazdi.
            Benim sulalemde 1 tane solcu yoktur ama bu olaylardan sonra karsilarinda en guclu aday kimse oyum yana olmustur.

Bizim kupamiz; millet vekilleri , partiler, meclis ya da aziz yildirim degil sadece bir kisinin, tek basina aldigi keyfi kararla gasp edilmistir.

Son olarak bu kadar fazla gucu olmayan hic bir lider bu karari alamazdi.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Basta tayip erdoğan olmak üzere, kılıçdaroğlu,meral, bahçeli, imamoğlu ben hicbir gün bu isimlerin fb aleyhinde trabzonspor lehinde bir açıklamalarini görmedim. Aksine hepsi fb camiasına yaranma derdinde.
            Çünkü bu saydığım hicbir ismin adalet, eşitlik umrunda degil. Hepsinin tek derdi sayı ve güç olarak güçlü olan fbnin yanında yer almak,onu eleştirmemektir.
            Hepsinin gücü sadece trabzonspora yetmektedir.
            Ben bu sebepten hicbir partiye oy moy vermem, vereni de her türlü eleştiririm.
            Amacı trabzonspor olan kisilerin bağımsız adaylara yönelmesi gerekir. Gerisi kim gelirse gelsin sistem değişmez.
            Dediginizde dogru olan diğer isimler tayyip erdogan kadar güçlü olmayacağı icin adalete direk karisamayabilirlerdi.
            Ama onlar da benzer güce sahip olursa onlar da karışırlar.
            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 04.07.2021, 12:14.

Yorum

Basta tayip erdoğan olmak üzere, kılıçdaroğlu,meral, bahçeli, imamoğlu ben hicbir gün bu isimlerin fb aleyhinde trabzonspor lehinde bir açıklamalarini görmedim. Aksine hepsi fb camiasına yaranma derdinde.
              Çünkü bu saydığım hicbir ismin adalet, eşitlik umrunda degil. Hepsinin tek derdi sayı ve güç olarak güçlü olan fbnin yanında yer almak,onu eleştirmemektir.
              Amacı trabzonspor olan kisilerin bağımsız adaylara yönelmesi gerekir. Gerisi kim gelirse gelsin sistem değişmez.
              Dediginizde dogru olan diğer isimler tayyip erdogan kadar güçlü olmayacağı icin adalete direk karisamayabilirlerdi.
              Imamoglu zamaninda 2011 sampiyonu trabzonspordur dedigi icin canli yayina katildigi stv de , secimler oncesi imamoglundan feto kumpasina destek diye haber cikaran algi yaratmaya calisan a haberdi.a haberde berat albayrakin roportajinda ayni seyleri savundugu ortaya cikinca millet o da mi fetoye destek veriyor diye ayaga kalkinca kafalarini kuma gommuslerdi kanalin sahibi de herkesin malumu buna ragmen bunu yayinlayabilme cesaretini goaterdiler hersey mubah yoluna gittiler kazanmak icin..2011 den sonra ilk secimde şikebahceli olmasina ragmen bu ulkede şike lobisi ermeni lobisini gecmistir dedigi icin oyumu mustafa desticinin bbp sine vermistim hani bir arguman varya hdp ye mi verseydik arkasina siginanlar alternatif vardi ama gormezden geldiler bos yapmasin kimse , bir de tekrarlanan 2.istanbul secimi disinda ki orada da herkesin malumu oldugu secim şikesi adaletsizli vardi oyumu sandiga her zaman 2010 2011 sampiyonu trabzonspordur yazarak atan biri olarak muhur kimdeyse suleyman o dur derim yine şikecilere destek verebilerdi diger partiler ancak hic kimse bu kadar yarali goze parmak sokarcasina arsizlasamaz hukuk tanimazlik yapamazdi fanatikligi agir basti burada malum kisinin..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Imamoglu zamaninda 2011 sampiyonu trabzonspordur dedigi icin canli yayina katildigi stv de , secimler oncesi imamoglundan feto kumpasina destek diye haber cikaran algi yaratmaya calisan a haberdi.a haberde berat albayrakin roportajinda ayni seyleri savundugu ortaya cikinca millet o da mi fetoye destek veriyor diye ayaga kalkinca kafalarini kuma gommuslerdi kanalin sahibi de herkesin malumu buna ragmen bunu yayinlayabilme cesaretini goaterdiler hersey mubah yoluna gittiler kazanmak icin..2011 den sonra ilk secimde şikebahceli olmasina ragmen bu ulkede şike lobisi ermeni lobisini gecmistir dedigi icin oyumu mustafa desticinin bbp sine vermistim hani bir arguman varya hdp ye mi verseydik arkasina siginanlar alternatif vardi ama gormezden geldiler bos yapmasin kimse , bir de tekrarlanan 2.istanbul secimi disinda ki orada da herkesin malumu oldugu secim şikesi adaletsizli vardi oyumu sandiga her zaman 2010 2011 sampiyonu trabzonspordur yazarak atan biri olarak muhur kimdeyse suleyman o dur derim yine şikecilere destek verebilerdi diger partiler ancak hic kimse bu kadar yarali goze parmak sokarcasina arsizlasamaz hukuk tanimazlik yapamazdi fanatikligi agir basti burada malum kisinin..
                Zorlama, anlamıyorlar. Almıyor kafa, yapacak bir şey yok.

Yorum

Trabzonlulara karşı secim öncesi 3 tane faşistten oy gelecek diye Rum Pontus edebiyatı yapıp çirkin sözlerle hadsizlik yapanlara İmamoğlu ile İstanbul'da 2 defa "had bildirildi" ve sonrasında akp bakanlarına TS forması giydirmek zorunda kaldılar, "biz aslinda Trabzon'u çok seviyoruz" demeye basladilar.

Sağ sol devri bitti, ideoloji peşinde koşmak aptallarin ve iş adamlarının işidir. Oy atarken ben bana yanlış yapana bakarım, yetki kimde ? AKP nin TS ve Trabzon'a bakış açısının açık ve net itirafı Rize belediye başkanının sosyal medya hesaplarinda hala duruyor.

Sana yanlış yapanı "cezalandıracaksın", siyasetin seçimlerin temel mantığı budur, cezalandır ki sana daha fazla değer versin. "Seven gömülür, gömen sevilir" mantığı ülkemizin siyasetinde etkin rol oynamakta, "hepsi aynı" deyip oy attikça güç zehirlenmesi yaşıyorlar hiç kimseye hiçbir partiye bu gücü vermeyeceksin.

Trabzon da o güce sahip olduklarını ve her kosulda oy aldıklarını bildikleri için ülkenin en değerli 4 markasından birini, Başakşehir'e bile tercih eder hale geldiler. Şehrin insanina tepeden nasıl baktıklarına da bizzat şahidim. Diyorum ya, "seven sevilir" mevzusu siyasette çok anlam ifade ediyor.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonlulara karşı secim öncesi 3 tane faşistten oy gelecek diye Rum Pontus edebiyatı yapıp çirkin sözlerle hadsizlik yapanlara İmamoğlu ile İstanbul'da 2 defa "had bildirildi" ve sonrasında akp bakanlarına TS forması giydirmek zorunda kaldılar, "biz aslinda Trabzon'u çok seviyoruz" demeye basladilar.

Sağ sol devri bitti, ideoloji peşinde koşmak aptallarin ve iş adamlarının işidir. Oy atarken ben bana yanlış yapana bakarım, yetki kimde ? AKP nin TS ve Trabzon'a bakış açısının açık ve net itirafı Rize belediye başkanının sosyal medya hesaplarinda hala duruyor.

Sana yanlış yapanı "cezalandıracaksın", siyasetin seçimlerin temel mantığı budur, cezalandır ki sana daha fazla değer versin. "Seven gömülür, gömen sevilir" mantığı ülkemizin siyasetinde etkin rol oynamakta, "hepsi aynı" deyip oy attikça güç zehirlenmesi yaşıyorlar hiç kimseye hiçbir partiye bu gücü vermeyeceksin.

Trabzon da o güce sahip olduklarını ve her kosulda oy aldıklarını bildikleri için ülkenin en değerli 4 markasından birini, Başakşehir'e bile tercih eder hale geldiler. Şehrin insanina tepeden nasıl baktıklarına da bizzat şahidim. Diyorum ya, "seven sevilir" mevzusu siyasette çok anlam ifade ediyor.
                    İmza.

Yorum

İmza.

Şu Pontus muhabbetine bile ses çıkarmadı kimse. Şimdi bık bık bık...

Yorum

• Uzun süredir BordoMavi.Net'i takip ediyorum ve Gerçekten çok değerli Trabzonspor'a gönül veren insanlar hepsi burada ve bende bu ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyum,gururluyum ve İlk mesajımı Tabiki de en önemli davamız 3 Temmuz Şike Davası başlığına yazmak büyük bir onur olacak.

2010 ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.
                        𝟸𝟶𝟷𝟶 ᴠᴇ 𝟸𝟶𝟷𝟷 Şᴀᴍᴘɪʏᴏɴᴜ ᴛʀᴀʙᴢᴏɴsᴘᴏʀ

Yorum

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hem rizeli hem fenerli birinin Trabzon’a daha farklı davranmasını beklemek saçma olurdu zaten.

En sonunda açık açık mektupla hakaret etmekten de çekinmedi.

Adam ibb seçimlerindeki yenilginin sebebi olarak da Trabzonlular’ı gördüğünü de net olarak gösterdi ve bir nevi intikamını aldı.

Şimdi 100 milyon dolarlık bir yardım da ederse biricik kulübüne bu iş tamanlanmış olur. Ben bunu da bekliyorum.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kendilerini kandırmaktan ne yapacaklarını şaşırmış bu reziller. Bir zihniyete bakar mısın ya? Böyle zihniyete sahip insanlara ne anlatabilirsin ki? Yazık!

Yorum

• ............
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 04.07.2021, 23:07.
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X