İlk olarak zorroid tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeynine ve ağzına sağlık
Ülkenin apaçık en iyi teknik adamı 30 sene yok sayıldı, NE OLDUYSA BİRİLERİYLE EL SIKIŞTI, o gün bugün kariyeri ARALIKSIZ yükselişte...
RAKİBİNE DE UEFA DA KUPA VERMİŞLERDİ, bi bakın kimlerle kazanmış...
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇözümü dışarda aramayın, bu ülkede özüne düşman olan herkes yükseltilir...
Ülkenin apaçık en iyi teknik adamı 30 sene yok sayıldı, NE OLDUYSA BİRİLERİYLE EL SIKIŞTI, o gün bugün kariyeri ARALIKSIZ yükselişte...
RAKİBİNE DE UEFA DA KUPA VERMİŞLERDİ, bi bakın kimlerle kazanmış...- Menfaatçiler kuş gibidir. Yerde elinizden beslenirler, uçunca üstünüze pislerler!
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇözümü dışarda aramayın, bu ülkede özüne düşman olan herkes yükseltilir...
RAKİBİNE DE UEFA DA KUPA VERMİŞLERDİ, bi bakın kimlerle kazanmış...
Sadece değerlerini değil aklını da mantığını da yitirmiş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
3 büyütülmüş konu Trabzonspor olunca birleşir
Bu ülkede futbol Trabzonspor a karşı oynanır, bugün de gördük...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede futbol Trabzonspor a karşı oynanır, bugün de gördük...
TS düşmanlığı
Allah alayınızın cezasını versin.
İsyan
İsyan2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir standart yok yaziklar olsun hak adalet olsa bu ulkede durumumuz da boyle olmazdi zaten
Bu yorumunuz her şeyin özeti
Ağzınıza sağlık2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alsak da cumhur devreye girer şikeabahçe de fetöyle uğraştı falan filan der 2011 şampiyonluk kupası iki takımda olur. 5 sene önce yazmıştım nedense bugün de aklıma geldi yine
Ama ne yazık ki camia olarak bu haklı mücadelede ne sesimizi yeterince duyurabildik ne de birçok düşmanın hırsızların yanında yer aldığı bu savaşta mücadele edebildik.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alsak da cumhur devreye girer şikeabahçe de fetöyle uğraştı falan filan der 2011 şampiyonluk kupası iki takımda olur. 5 sene önce yazmıştım nedense bugün de aklıma geldi yine
Zaten hersey cok belli acik ortada ne derse o oluyor tanzanya bizden iyi durumdadir goz gore gore sampiyonlugu ben vermem diyor kimsede sesini cikartamiyor ne olursa olsun hata onda olmaz hep baskalarinda hata vardir bizim milletde seyrediyor ama benim inancim tam bir gun bu ulkede adalet tekrardan tesis edilirse o sampiyonluk kupasi bize gelecek.
Yorum
-
2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.
şikebahçeliler her türlü pisliği yapıyorlar sonra itiraf ediyorlar, şimdi de ümit özat şikebahçeli emre beleşoğlu'nun(belözoğlu) terörist olduğunun itiraf etti.bu şikebahçe hem şikeci hem terörist hemde pislik bir camia...
Yorum
-
Hep aynı şeyleri yazıyorum
Bu ülkede sağ-sol yoktur arkadaşlar, NAMUSLU-NAMUSSUZ vardır.
Ben yaklaşık 10 yıldır hep aynı formatta yazarım, ilk okuyanlara hep ağır gelir ama ya 1 ya 3 sene sonra dediğime gelinir.
Buralarda çok siyasi tartışma yapıldı ben hep dedim ki, hepsi birbirinden leş, siyasetin ana amacı YANDAŞA PEŞKEŞ...
Tatlı su solcusu bazı arkadaşlar vardı, ülkeyi terkedecek tribine giren, sanki dezenformasyon sadece SAĞ siyasetçilerde gibi, misal Trabzonlu Albayrak grubu ihale alınca hülooooo diyip sol fikrin 100 yıllık babası-kalesi-temsilcisi 3 büyütülmüşün hamisi Koç grubunun Altay tankı-Tüpraş-Petkimi devletten çalar mahiyette almasına ses çıkarmaz(sadece bu 2 şirketin değeri 20 yılda yandaş diye alanların tamamından fazla, SEK sütü-otoyolları katınca 2000 senesinde son 100 yıl özelleştirmelerin %40 ını KOÇ almış).
Bu ülkede Anadolu insanı ötekidir, sağ siyasi sol ise ticari iktidar kardeşidir...
Trabzonlu iş insanı Nevzat Aydın, apaçık deklare eden solcu ya kendini, Yemek Sepetini bilmem kaç milyon USD ye sattı, şu an CEO olarak yönetiyor, aaaa 21 milyon insanımızın verisini ÇALDIRMIŞ (!) yersen... Profesyonelce tezgahı iyi biliyorlar, kökünü kurutuyorlar, ama kök altta ya aaa pardon ağaç kurudu diyorlar...
Bu kadar emeğe girip niye yazdım, kardeşim bırakın sağı-solu, namuslu-namussuz diye ayırıp namuslu kim varsa çekip sarılın...En son Tekke tarafından düzenlendi; 31.03.2021, 12:41.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede sağ-sol yoktur arkadaşlar, NAMUSLU-NAMUSSUZ vardır.
Ben yaklaşık 10 yıldır hep aynı formatta yazarım, ilk okuyanlara hep ağır gelir ama ya 1 ya 3 sene sonra dediğime gelinir.
Buralarda çok siyasi tartışma yapıldı ben hep dedim ki, hepsi birbirinden leş, siyasetin ana amacı YANDAŞA PEŞKEŞ...
Tatlı su solcusu bazı arkadaşlar vardı, ülkeyi terkedecek tribine giren, sanki dezenformasyon sadece SAĞ siyasetçilerde gibi, misal Trabzonlu Albayrak grubu ihale alınca hülooooo diyip sol fikrin 100 yıllık babası-kalesi-temsilcisi 3 büyütülmüşün hamisi Koç grubunun Altay tankı-Tüpraş-Petkimi devletten çalar mahiyette almasına ses çıkarmaz(sadece bu 2 şirketin değeri 20 yılda yandaş diye alanların tamamından fazla, SEK sütü-otoyolları katınca 2000 senesinde son 100 yıl özelleştirmelerin %40 ını KOÇ almış).
Bu ülkede Anadolu insanı ötekidir, sağ siyasi sol ise ticari iktidar kardeşidir...
Trabzonlu iş insanı Nevzat Aydın, apaçık deklare eden solcu ya kendini, Yemek Sepetini bilmem kaç milyon USD ye sattı, şu an CEO olarak yönetiyor, aaaa 21 milyon insanımızın verisini ÇALDIRMIŞ (!) yersen... Profesyonelce tezgahı iyi biliyorlar, kökünü kurutuyorlar, ama kök altta ya aaa pardon ağaç kurudu diyorlar...
Bu kadar emeğe girip niye yazdım, kardeşim bırakın sağı-solu, namuslu-namussuz diye ayırıp namuslu kim varsa çekip sarılın...
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede sağ-sol yoktur arkadaşlar, NAMUSLU-NAMUSSUZ vardır.
Bu kadar emeğe girip niye yazdım, kardeşim bırakın sağı-solu, namuslu-namussuz diye ayırıp namuslu kim varsa çekip sarılın...
demek istedigim, Nevzat reyiz Trabzonsporlu olmasa bu kadar yüklenilmez kendisine, ki ayrica bilgilerimiz herkes tarafindan alinmakta zâten, yalandan yere sey yapiyorlar sanki bilgilerimiz çok güvende falan,,, hiii kâaaa yeeee.... esssogluessek bunlar, Trabzonspor düsmanliklarinda bogulup gebersinler it oglu itlerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum