Ahh Platini ne haltlar yediğini mahkemeler bir açıklasa...Malum dolmabahçe görüşmesi çok şeye gebe. Şöyle bakıyorumda 27 Trilyon İstanbul Büyükşehir Belediyesi Borcu..Kafamda bir sürü soru işaretleri...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarar çıksın diye zamanında fb'nin bile harcını yatırmış kulüp bunu yapmaz. Yapamaz. Çıkmıcak mı sanki bunu yaptıkları zaman. O zaman millet tefe koyar çalar bu adamları. Bana da gerçekmiş gibi gelmedi. Ben kararın temmuz ortalarında açıklanacağını düşünüyorum. Normal şartlarda 2 buçuk 3 ayda CAS karar açıklıyor ama nedense bu kurumlar bize geldimi durum seneyi bulduruyorlar.
Temmuz ortası şenlik olsun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike davasında Trabzonspor camiasının durumunu özetleyen bir durum.
Trabzon'un haklı onurlu mücadelesine en fazla balta vuranlar yine Trabzonlu görünümlü hainlerdir.
Buraya isim vermeye kalksak sayfalar tutar.
Onlar için para, doğruyu söylemekten, hakkı haykirmaktan, adaleti savunmaktan daha önemlidir.
Ben bu şehirde büyüdüm, büyürken şahit olduğum şey fakirlikti. Zengin sayısı parmakla gösterilecek kadar azdı ama kimse para için şerefini iki paralık etmez ahlaksızlığa göz yummazdi.
Ne olduysa şehirde zenginleşen kişi sayısı artinca, şehir halkı para kazanmaya başlayınca oldu.
Yazıklar olsun
Yazıklar olsun
Aldığınız nefes haram olsun!!!En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 02.07.2019, 11:12.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünya üzerinde şikebahçe kadar cahil,düz,omurgasız,ot bir camia yoktur. bu kadar sığ nasıl olabiliyorlar, bu kadar kandırılmaya müsait, düşünemeyen bir güruh nasıl hayatta kalabiliyor anlayamıyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Kulüp yine video paylaşacak.
CBBCD6D8-BC9C-4A7C-AB68-5A8A9EB87F05.jpg
Senelerdir videoyla, açıklamayla avutuyoruz kendimizi. 10 sene oldu artık yeter yani. Cas mı açıklıyor fifa mı bi şey yapıyor ne yapacaksa yapsınlar bu nedir!
Sabır taşı mıyız biz?10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenelerdir videoyla, açıklamayla avutuyoruz kendimizi. 10 sene oldu artık yeter yani. Cas mı açıklıyor fifa mı bi şey yapıyor ne yapacaksa yapsınlar bu nedir!
Sabır taşı mıyız biz?
+ gereksiz bir gerginlik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum