Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahh Platini ne haltlar yediğini mahkemeler bir açıklasa...Malum dolmabahçe görüşmesi çok şeye gebe. Şöyle bakıyorumda 27 Trilyon İstanbul Büyükşehir Belediyesi Borcu..Kafamda bir sürü soru işaretleri...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karar çıksın diye zamanında fb'nin bile harcını yatırmış kulüp bunu yapmaz. Yapamaz. Çıkmıcak mı sanki bunu yaptıkları zaman. O zaman millet tefe koyar çalar bu adamları. Bana da gerçekmiş gibi gelmedi. Ben kararın temmuz ortalarında açıklanacağını düşünüyorum. Normal şartlarda 2 buçuk 3 ayda CAS karar açıklıyor ama nedense bu kurumlar bize geldimi durum seneyi bulduruyorlar.
      Şikebahçe yeni sezona PTT liginde başlasın
      Temmuz ortası şenlik olsun
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• 3 Temmuz doğum günüm (Şike süreci başlangıcı)
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Şike davasında Trabzonspor camiasının durumunu özetleyen bir durum.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike davasında Trabzonspor camiasının durumunu özetleyen bir durum.

Hain içeriden olunca kapı kilit tutmaz.

Trabzon'un haklı onurlu mücadelesine en fazla balta vuranlar yine Trabzonlu görünümlü hainlerdir.

Buraya isim vermeye kalksak sayfalar tutar.

Onlar için para, doğruyu söylemekten, hakkı haykirmaktan, adaleti savunmaktan daha önemlidir.

Ben bu şehirde büyüdüm, büyürken şahit olduğum şey fakirlikti. Zengin sayısı parmakla gösterilecek kadar azdı ama kimse para için şerefini iki paralık etmez ahlaksızlığa göz yummazdi.

Ne olduysa şehirde zenginleşen kişi sayısı artinca, şehir halkı para kazanmaya başlayınca oldu.

Yazıklar olsun
            Yazıklar olsun
            Aldığınız nefes haram olsun!!!
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 02.07.2019, 11:12.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ben anlamadım bu işten bir şey. 8 Yıl bitti be, 8 yıl.
              Hala Cas karar açıklayacak. 3 aydır bu hafta açıklıyor nasıl iş anlamadım.

Resmen şampiyonluğumuzu iç ettiler siyasi bağlantılar, rüşvetler ile.

Yorum

• dünya üzerinde şikebahçe kadar cahil,düz,omurgasız,ot bir camia yoktur. bu kadar sığ nasıl olabiliyorlar, bu kadar kandırılmaya müsait, düşünemeyen bir güruh nasıl hayatta kalabiliyor anlayamıyorum.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dünya üzerinde şikebahçe kadar cahil,düz,omurgasız,ot bir camia yoktur. bu kadar sığ nasıl olabiliyorlar, bu kadar kandırılmaya müsait, düşünemeyen bir güruh nasıl hayatta kalabiliyor anlayamıyorum.
                  La Bruyere'nin çok güzel bir sözü var. "Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak ya da başkalarının akılsızlığından faydalanmak" işte geçmiş ve mevcut fenerbahçe yönetimi kendi taraftarının akılsızlığından çok iyi faydalandı bu süreçte.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Ah shit, here we go again.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kulüp yine video paylaşacak.

CBBCD6D8-BC9C-4A7C-AB68-5A8A9EB87F05.jpg

Senelerdir videoyla, açıklamayla avutuyoruz kendimizi. 10 sene oldu artık yeter yani. Cas mı açıklıyor fifa mı bi şey yapıyor ne yapacaksa yapsınlar bu nedir!

Sabır taşı mıyız biz?
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senelerdir videoyla, açıklamayla avutuyoruz kendimizi. 10 sene oldu artık yeter yani. Cas mı açıklıyor fifa mı bi şey yapıyor ne yapacaksa yapsınlar bu nedir!

Sabır taşı mıyız biz?
                        Aynen katılıyorum.

+ gereksiz bir gerginlik.

Yorum

• Klip müthiş olmuş düşünen ve hazırlayanların emeğine sağlık. Yalnız altyazının biraz daha formal bir dille yazılması daha doğru olurdu...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Video harika...

Yorum

• Uefa, Fifa, CAS hikaye.... Şampiyonluğu tescilleyebilecek tek kurum Tff'dir
                              Bizim yöneticiler ne yaptı? Sadri Şener döneminde şike yasasının yenilenmesi önerisi için imza atıldı. Iho gitti Demirören'e oy verdi, Ağaoğlu bizzat şike yöneticisine oy verdi Tff başkanı için.

Geçiniz efenim geçiniz

Yorum

• Ya sabır...
                                En son alper* tarafından düzenlendi; 03.07.2019, 00:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X