a spor kaynaklı haberlerde rte devreye girdi trabzonspor avrupa ya gidiyor denildi. Biz o günde ffp kararının daha açıklanmadığını bunların uydurma olduğunu söylerken millet 'reis' halletti diyordu.
Malum şuan cezanın gelme ihtimali var çünkü karar açıklanmadı.
Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi Beko'yı 4-3'le geçerek şampiyon olduğunu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç'u karşı karşıya getirdi. Serinin 5. maçında Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında...
Şike Süreci'nin temiz yüzlü çocuğuna bakın hele!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Trabzonspor'un, Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a , "Şike davası" için olan soruşturma harcını ödemediği ileri sürüldü.
Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şike davası kapsamında başvuruda bulunduğu CAS mahkemesi için gerekli olan harcı yatırmadığı ve Bordo-Mavili Kulübe 15 günlük süre verildiği bildirildi.
CAS'ın söz konusu şike davasını karara bağladığı fakat kararın resmi tebliği için mahkeme harcının kulüp tarafından yatırılması gerektiği kaydedildi.
Öte yandan; CAS'ın, gerekli bildirimleri Trabzonspor Kulübüne gönderdiği de gelen iddialar arasında yerini aldı.
Trabzonspor'un, Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a , "Şike davası" için olan soruşturma harcını ödemediği ileri sürüldü.
Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şike davası kapsamında başvuruda bulunduğu CAS mahkemesi için gerekli olan harcı yatırmadığı ve Bordo-Mavili Kulübe 15 günlük süre verildiği bildirildi.
CAS'ın söz konusu şike davasını karara bağladığı fakat kararın resmi tebliği için mahkeme harcının kulüp tarafından yatırılması gerektiği kaydedildi.
Öte yandan; CAS'ın, gerekli bildirimleri Trabzonspor Kulübüne gönderdiği de gelen iddialar arasında yerini aldı.
Komik gerçekten
15 gün daha mı bekleyeceğuk
iNANDIRICI GELMEDİ BANA
Karar açıklansın artık
Karar çıksın diye zamanında fb'nin bile harcını yatırmış kulüp bunu yapmaz. Yapamaz. Çıkmıcak mı sanki bunu yaptıkları zaman. O zaman millet tefe koyar çalar bu adamları. Bana da gerçekmiş gibi gelmedi. Ben kararın temmuz ortalarında açıklanacağını düşünüyorum. Normal şartlarda 2 buçuk 3 ayda CAS karar açıklıyor ama nedense bu kurumlar bize geldimi durum seneyi bulduruyorlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum