Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence birsey cikmaz bugün.
    Hep bekledik, hic birsey degismedi, bugün de degismez.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bence de bişey çıkmicak boşyere beklemeyelim
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• a spor kaynaklı haberlerde rte devreye girdi trabzonspor avrupa ya gidiyor denildi. Biz o günde ffp kararının daha açıklanmadığını bunların uydurma olduğunu söylerken millet 'reis' halletti diyordu.

Malum şuan cezanın gelme ihtimali var çünkü karar açıklanmadı.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• UEFA ligine gidiyor muyuz, açıklansa da rahatlasak?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi Beko'yı 4-3'le geçerek şampiyon olduğunu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç'u karşı karşıya getirdi. Serinin 5. maçında Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında...

Şike Süreci'nin temiz yüzlü çocuğuna bakın hele!
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cas milanı 2019/2020de uefa kupalarından men ettiğini açıkladı . Bakalım sıra bizim kararda

Yorum

• HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Karlıbel denilen üfürükçü hala piyasada mı ya? Vay be, geçmişe döndüm resmen.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Karlıbel denilen üfürükçü hala piyasada mı ya? Vay be, geçmişe döndüm resmen.
                    Sallıyor işte ya tutarsa.

Bugün ayın son iş günü. Kafadan hesaplarla ulan açıklansa bugün açıklanıyor diyor heralde.

Şikeciler için üzücü bir karar çıkarsa bunu ilk öğrenen kendileri ve TFF olacak. Onun için üfürükçülere gerenk yok.

FLA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Açıklansa da önümüze baksak.

Yorum

• Doğru olduğunu sanmıyorum ama....

Trabzonspor "CAS" harcını ödemedi iddiası!

Trabzonspor'un, Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a , "Şike davası" için olan soruşturma harcını ödemediği ileri sürüldü.
                        Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şike davası kapsamında başvuruda bulunduğu CAS mahkemesi için gerekli olan harcı yatırmadığı ve Bordo-Mavili Kulübe 15 günlük süre verildiği bildirildi.

CAS'ın söz konusu şike davasını karara bağladığı fakat kararın resmi tebliği için mahkeme harcının kulüp tarafından yatırılması gerektiği kaydedildi.

Öte yandan; CAS'ın, gerekli bildirimleri Trabzonspor Kulübüne gönderdiği de gelen iddialar arasında yerini aldı.

61trabzonhaber, Trabzon ve Trabzonspor haberlerinin yanı sıra tüm Karadeniz Bölgesi haberleri ve ulusal haberlerle yayında...
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru olduğunu sanmıyorum ama....

Trabzonspor "CAS" harcını ödemedi iddiası!

Trabzonspor'un, Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a , "Şike davası" için olan soruşturma harcını ödemediği ileri sürüldü.
                          Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şike davası kapsamında başvuruda bulunduğu CAS mahkemesi için gerekli olan harcı yatırmadığı ve Bordo-Mavili Kulübe 15 günlük süre verildiği bildirildi.

CAS'ın söz konusu şike davasını karara bağladığı fakat kararın resmi tebliği için mahkeme harcının kulüp tarafından yatırılması gerektiği kaydedildi.

Öte yandan; CAS'ın, gerekli bildirimleri Trabzonspor Kulübüne gönderdiği de gelen iddialar arasında yerini aldı.

https://www.61trabzonhaber.com/trabz...iasi-2863h.htm
                          Komik gerçekten
                          15 gün daha mı bekleyeceğuk
                          iNANDIRICI GELMEDİ BANA
                          Karar açıklansın artık
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Trol Karlıbel çıkmış yine piyasaya
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Şu davanın sonunu görmeden ölmek istemiyorum
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Komik gerçekten
                                15 gün daha mı bekleyeceğuk
                                iNANDIRICI GELMEDİ BANA
                                Karar açıklansın artık
                                Karar çıksın diye zamanında fb'nin bile harcını yatırmış kulüp bunu yapmaz. Yapamaz. Çıkmıcak mı sanki bunu yaptıkları zaman. O zaman millet tefe koyar çalar bu adamları. Bana da gerçekmiş gibi gelmedi. Ben kararın temmuz ortalarında açıklanacağını düşünüyorum. Normal şartlarda 2 buçuk 3 ayda CAS karar açıklıyor ama nedense bu kurumlar bize geldimi durum seneyi bulduruyorlar.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X