Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüh, vallahi mahkeme kararı bekliyordum. Saat farkı filan, mesai bitiminde mahkeme karar açıkladı sanmıştım.neyse içmeye devam.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Çok fena. Geri zekalıya anlatır gibi anlatmışlar.

Yorum

• he tmm.. daha bayram günü bunlarla kol kola girmis bir siyasetciyi agirlamadikmi? ...

Yorum

• Daha önce okurken hiçbişeyden böyle zevk almamıştım nasıl bi cevap o öyle yapıştırmışta yapıştırmışlar
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• güzel bir cevap olmuş .
            Ha bunlar oyle kurumsal cevaptan . adam akıllı yazıdan falan anlar mı ? Tabikide hayır .
            61

Yorum

• Her cümlesi kurşun gibi net ve temiz! Harika bir metin yazılmış.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• metin güzel de fenerbahçe taraftarı gerizekalı. bu metine karşı verecekleri cevaplar belli, ''kupa müzemizde'' veya ''sapı sizin olsun'' diyecekler. bunlara ne desen boş. ben artık tartışmayı bıraktım bu cahillerle.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kupa müzede olur web açıklamalarında değil . Yalandan koca şehri kandırmayın sayın yönetim .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Vkgz tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 20:44.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şuan Recep Tayyip Erdoğan enişteye sağlam fırça atıyordur durduk yere ortamı ne hale getirdin diye .Valla kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün ben Berat Albayrak samimiyetine inanıyorum.Siyasetiçiliği tartışılır kimine göre iyidir kimine göre kötü ama ben samimiyetine inanıyorum.Bu çıkışı ile kapatılmaya yüz tutmuş şike davası tekrar alevlendi ülkenin şuan gündemi şike davası

Yorum

• Çok iyi.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Resmi sitede nihayet yerinde ve zamanında bir refleks gösterildi, tebrikler ancak dava avukatlarının istifası hakkında hâlâ kulüpten doyurucu bir açıklama gelmiş değil.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Sanirim bizzat baskan kaleme almiş, tarz ona benziyor. Güzel demiş çok da iyi demiş ama IQ su tek hanelerde sürünen kuşbeyinlilerin beynine bunu levyeyle de kazisan anlamazlar. Bu 3.sinif dunya ülkesinde basariya giden her yol mubah, adalet ise gücün kadardir... Yazik kimlerle ayni ülkede nefes aliyoruz...

Yorum

• Gerçekten güzel açıklama.

Yorum

• devamı da gelecekmiş,

bekliyoruz...

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.