Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki 2011 sezonu sampiyonu kimdir sorusuna secim öncesi neden cevap veremedi bu hemsehrimiz???
    Bu soruyu sorabilmek icin once donup aynaya bakacak trabzonspor taraftari 2011 sampiyonu trabzonspor diyip de hakkini yiyen onu yok sayan meclisde ki partilere oy atmak mi samimiyet!!!
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Biraz önce başkan Ahmet Ağaoğlu canlı yayın konuğu olduğu TRT Spor'daki Gündem Futbol programında CAS'ın bizim ile fb arasındaki dava için 1 hafta içerisinde kararını vermesi bekleniyor dedi. Moderatör ve diğer yorumcular araya girip ağzına tıkmaya çalıştılar lafı başkan net olarak 1 hafta içerisinde kararı beklediğimizi söyledi.
      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Sertan Danışer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz önce başkan Ahmet Ağaoğlu canlı yayın konuğu olduğu TRT Spor'daki Gündem Futbol programında CAS'ın bizim ile fb arasındaki dava için 1 hafta içerisinde kararını vermesi bekleniyor dedi. Moderatör ve diğer yorumcular araya girip ağzına tıkmaya çalıştılar lafı başkan net olarak 1 hafta içerisinde kararı beklediğimizi söyledi.
        O karar sike karari degil.
        O karar 3 yillik tabloda Ffp'ye uymadigimiz icin, Avrupa kupalarindan men yiyip yemeyecegimiz karari.
        Fener ve biz beraber sunum yapmistik ya, ondan bahsetti baskan.

Umarim yemeyiz.

Sike icin Cas'in karari 5-6 ayi bulur diye konusuluyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan tam olarak ne dedi, yazdığınız yorumlardan net anlaşılmadı

FFP mi, CAS başvurusunun sonucu mu?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ben şike davasını anladım ama arkadaşın dediği de mantıklı. Başkan aslında tam olarak fb ile bizim dava hakkında karar verilecek 1 hafta içerisinde dedi. Yorumcuların heyecanla araya girip konuyu değiştirmesinden de şike davası ile ilgili olarak algıladım ben. Cas yerine Uefa ffp'yi de kastetmiş olabilir.

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan tam olarak ne dedi, yazdığınız yorumlardan net anlaşılmadı

Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan tam olarak ne dedi, yazdığınız yorumlardan net anlaşılmadı

Trabzonspor, Fenerbahçe ile beraber FFP konusunda UEFA'nın vereceği karara kilitlenmiş durumda.

Lig sıralamasına bakıldığında Trabzonspor'un, Avrupa kupalarına gitme yolunda bir sıkıntısı yok. Ancak yönetim, Finansal Fair Play çerçevesi doğrultusunda UEFA'dan gelecek sonucu merakla bekliyor.

Geldiği günden bu yana kulübün borcu eritmek için olağanüstü bir çaba gösteren yönetim, Fenerbahçe ile beraber FFP konusunda UEFA'nın vereceği karara kilitlenmiş durumda.

Yönetim UEFA'nın kararını bir hafta içerisinde vermesini bekliyor. En son uzun süre önce Avrupa Kupaları'na giden Trabzonspor'da yönetim, mali konular yüzünden Avrupa'nın dışında kalmamak için her şeyi yapıyor.

Basinda da cikti haberler, baskanin soyledigi olay bundan ibaret.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.04.2019, 18:58.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Cok acık söylüyorum akp bu isin üstünü örtmüstür, chp ve mhp de destek vermistir. Kim bizim hakkımızı yediyse bin misliyle sevdiklerinden cıksın.

Hala trabzonda akp chp falan oy atılıyor. Cıkarıcan Trabzonsporlu bagımsız aday ona oy vericen aslında

Yorum

• Önceleri yine belirli tarihler oluyordu beklerdik sonuç çıkmasa da..Şimdi öyle bişey de yok.Adamların keyfine kalmış. Bir UEFA bir CAS bir FİFA ne güzel çocuk oyuncağına çevirdiler valla !!!

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cok acık söylüyorum akp bu isin üstünü örtmüstür, chp ve mhp de destek vermistir. Kim bizim hakkımızı yediyse bin misliyle sevdiklerinden cıksın.

Hala trabzonda akp chp falan oy atılıyor. Cıkarıcan Trabzonsporlu bagımsız aday ona oy vericen aslında
                    Cikmisti kac kisi verdi.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kupa yalan mı oldu arkadaşlar

Allah 2010-2011 kararını açıklamayanların cezasını versin.

Çektiklerimizin mislini yaşatsın.

Gün yüzü görmeyin ulen (ulen-berg)
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA FFP kararını bizim için olumlu, şikebahçe için olumsuz versin.
                        Şikebahçe ligden de düşsün.
                        Ah be, şu Göztepe ile Bursa ard arda kaybetmese emek hırsızları ciddi düşme tehlikesi yaşayabilirdi.
                        Hakemler konusunda Başkanın açıklamaları umarım birilerine iyi mesaj olmuştur, yanlış yapmasınlar yeneriz.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Nerdesin Adalet?

Muhtemelen yolda kalmistir gelir yakinda.Gercekten gelir mi? G Ge Gee Gelir In Sha Allah.

Yorum

• UEFA,FIFA bu olayı örtbas etmek için ciddi bir rüşvet aldığı belli. Tahminim siyasi yapının araya girmesiyle orta bir yolunu bulmuşlar.UEFA,FIFA,CAS paslaşması yalan... 8 yıl oldu yalandan yere bizi oyalamasınlar, davayı zamanaşımından düşürecekler..

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA,FIFA bu olayı örtbas etmek için ciddi bir rüşvet aldığı belli. Tahminim siyasi yapının araya girmesiyle orta bir yolunu bulmuşlar.UEFA,FIFA,CAS paslaşması yalan... 8 yıl oldu yalandan yere bizi oyalamasınlar, davayı zamanaşımından düşürecekler..
                              Davanın düşmesi diye bir şey olamaz. Ancak kşişilere verilmesi gereken karar gibi sürümcemeye bırakılır Trabzonspor kulübü de buna ses çıkarmazsa örtbas edilebilir.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Bizden bir cacik olmaz

Busene
                                basaksehir besiktas ve dun aksam fenerbahce macinda da resmen toplu gasplar yapildi ( kibarca yaziyorum aslinda toplu t..... )

adam mac bitmis faul caliyor o top gol oluyor ,ondan once ekuban alehine faul caliyor..Bahatn denen adam topu oyuna sokuyor..

yine ses yok bizden��

dedim yaa alistik artik..

Bence bu başlığıda kapatalım..

**Bu arada 2011 den beri kullandıgım imzamın sonunu artık bu fener macıyda degıstiriyorum..

ŞİKE ALEMİNE MEZE OLDUK
                                En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 28.04.2019, 10:12.
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X