Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için can atıyorum
    SPOR SERVİSİ - 04.07.2011 Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Orhan Şam, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için sabırsızlandığını söyledi. Kariyerinde ilk defa Devler Ligi'nde forma giyme şansı yakaladığını ifade eden Orhan, "Şampiyonlar Ligi, bambaşka bir yer. Adı üzerinde 'Şampiyonların mücadele ettiği' bir lig. Şimdiden çok heyecanlıyım." diye konuştu.

Çok güldüm bu habere... Ya da Orhan Şam bize transfer mi olmak istiyor...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Amin...Gerçi sen de Trabzonsporlusun senin ki de kabul olmaz
      Abi ben bucaspor 3-1 one gecınce namaz kılmaya kostum.Kıldım dua ettım gerı geldı mac 3-3 olmustu Bende cok ıyı bılıyorum olmadıgını kabul
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu epey sövüyor , Sinan Engin'e sanırım .
        Twitter Adresim

Yorum

• ya arkadaş bizim bu ülkede neden davalar asgari 2 yıl sürüyor.varsa kanıt verirsin cezasını hemen olur biter sen sağ ben selamet
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için can atıyorum
            SPOR SERVİSİ - 04.07.2011 Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Orhan Şam, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için sabırsızlandığını söyledi. Kariyerinde ilk defa Devler Ligi'nde forma giyme şansı yakaladığını ifade eden Orhan, "Şampiyonlar Ligi, bambaşka bir yer. Adı üzerinde 'Şampiyonların mücadele ettiği' bir lig. Şimdiden çok heyecanlıyım." diye konuştu.

Çok güldüm bu habere... Ya da Orhan Şam bize transfer mi olmak istiyor...
            4-5 sene kadar bekler en azından...
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan kendisi niye geziyorki?
              İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hey allahım yaaa.
              haberin servis edilişine bak..
              sanki armut alacak da , semt pazarını geziyor..
              Vallaha bende çözemedim Neyse yeri burası değil...
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• Gizlilik Kararı Felan Varolan Belgeleri Yoketmesinler ? Gerçi Öyle birşey Olsa Soruşturma Hiç Başlamadan Araya Girerlerdi.

Adalet Yerini Bulsun Haksız Bizsek Biz Düşelim ? ama Mümkünse Olayı Uefa ve Fifada Takip Etsin..
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Eskişehir Taraftar sitesinden bir yorum:
                  ----------------------
                  Yıllarca İstanbul kulüplerine, paraya karşı onur mücadelesi vermiş onurlu Eskişehirsporun onurlu taraftarıyım. Eğer ben; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon gibi maçlara 50 lira vererek giriyorsam, Esstoredeki kalitesiz tutuma karşı alışveriş yapmaya özen gösteriyorsam, şehrimden uzaklarda diğer insanlara eskişehirspor forması hediye ederek onlara bu takımı sevdiriyorsam, sesim kısılana kadar tezahurat yapıyor, yağmurda ıslanıyor, soğukta üşüyorsam bu sadece benim logoya, formaya, stada, geçmişe, renklere ve şehrime duyduğum saygıdandır. Ben ne sezer için, ne bülent için, ne de ümit karan için bu takımı sevmekteyim. Gerçek Eskişehirsporlular olarak yani taraftar olarak kulübün adının bu şekilde anılmasından son derece rahatsızlık duymaktayım.

Biz büyük Eskişehirspor taraftarı, oynanan futbol 50 lira olmadığı halde stadı dolduruyoruz, tezahuratımızı yapıyoruz, formamızı giyiyoruz. Seviyoruz, savaşıyoruz ve bizler kulübümüz ile ilgisi olmayan bu onursuz adamlar sebebiyle şu an acı çekmekteyiz.

Bütün ilgi Bülent Uygun ve Ümit Karan üzerine kaymış olmasına rağmen asıl yaralanan, asıl üzülen bizleriz. Heyecanlı beklediğimiz maçın sonucunun belli olması, biz üzüntüden kahrolurken birilerinin onursuzca takımını, taraftarını peşkeş çekmesi kabul edilemez. Kendilerini ( hiçbirisini) aklansalar dahi Eskişehir topraklarında görmek istemiyorum! Kendi adıma bu şehirden derhal defolup gitmelerini istiyorum! Kulübümüzün adının böyle bir olayla birlikte anılması, İstanbul kulüplerine peşkeş çekilmesi kabul edilemez. Defolun!
                  --------------

Yorum

• edit.... yanls haber
                    En son Emre Dumangöz tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 17:57.

Yorum

• Ayrıca medyada Trabzonsporumun şampiyonluğundan neredeyse bahsedilmiyor bile! Bu durumun farkında mısınız? Sadece fenerbahçenin küme düşmesi veya düşmemesi konuşuluyor.

Bir allahın kulu da demiyor ki Trabzonspor hak ettiği şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor ! Bir allahın kulu da demiyor ki Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitme hakkı kazanabilecek.

Ama bir tane Tanrıkulu var. Af edersiniz köşeye sıkışmış bir köpek gibi. Sadece o da değil, birçoğu..

Hatasız Tanrı kulu olmaz mı diyelim?
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yorum

• http://www.bobiler.org/sike_sorusturmasi_m213546n

Son dakika Tsubasa tutuklandı...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sigaranın dumanı boğazıma kaçtı ççç
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak DarthVader tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TFF adı geçen klüpleri uefaya ve cl göndermiyoruz diyerek bizide araya katabilirler. İnşallah fenere yapılanlardan dolayı bizide götürmezler...
                              ama bizde bişey çıkmadı ki sadece bilgisayar kopyalandı eğer onda da bişey çıkmazsa bizlik bir durum kalmıyor.

Yorum

• Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yapılan aramalarda polis herhangi bir Türkiye Kupası izine rastlamadı
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X