Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener yabancı stoper için Macaristan, Almanya ve Hollanda'yı gezdiğini söyledi..

- Trabzonhaber.com.tr -
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe yayın yasağı talep etti

Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesine başvurarak, futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayla ilgili yayın yasağı getirilmesini talep etti.

->ntvspor
      Bu ne demek oluyor anlamadim ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne kadar rahatım yaa.

Allah'ım sana şükürler olsun Trabzonsporlu olduğum için.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Barbekü partisi.
        Ow ye barkbekü partisi
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Cüneyt Çakır,Yunus Yıldırım ve Bülent yıldırımın neden hala alınmadığı anlamış değilim.

tetikçilerin önde gideni bunlar.

bu hakemlerden türk futbolu temizlenmedikten sonra bu davanın anlamı fazla olmaz....
          bir de yan hakemler var, en başta Aleks Taşçıoğlu.

Eminim hepsi şimdi 'yusuf yusuf' modundadır...

Yorum

Ben Cüneyt Çakır,Yunus Yıldırım ve Bülent yıldırımın neden hala alınmadığı anlamış değilim.

bu hakemlerden türk futbolu temizlenmedikten sonra bu davanın anlamı fazla olmaz....
            Cüneyt Çakır elit hakemler grubunda . Hakemler konusunda zamanlama önemli . Sorgusuna ihtiyaç duyulduğu anda istedikleri hakemi iki saat içinde savcının karşısına çıkarırlar zaten , sorun olmaz .

MHK'dan bir sorumluya tutuklama yolu gözükürse , işte o zaman bir kaç hakeminde peşi sıra ipi çekilir . Ayrıca , orta hakemlerden ziyade yan hakemlere dikkat kesilmek gerek .

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Şener yabancı stoper için Macaristan, Almanya ve Hollanda'yı gezdiğini söyledi..

- Trabzonhaber.com.tr -
              hey allahım yaaa.
              haberin servis edilişine bak..
              sanki armut alacak da , semt pazarını geziyor..
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Fenerbahçe yayın yasağı istemiş
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener yabancı stoper için Macaristan, Almanya ve Hollanda'yı gezdiğini söyledi..

- Trabzonhaber.com.tr -
                  Başkan kendisi niye geziyorki?
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarın 14:00 mı
                    Meşaleler hazır olsun mu TFF?
                    abi hayırdır toplantı karar açıklama bişe mi var o saatte hazırız 27 yıldır

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vatandaki emniyet müdürlüğünde 3 tane müdür arkadaşım varken ben duymadımda sana kimler anlattı fısıltı gazetesi orada olmazki
                      İnanıp inanmamak size kalmış. Ama bana bunları seçimden önce bir arkadaşım anlattı.

Arkadaşlarınız duymamış olabilir, duymuş size aktarmamış da olabilir. Bunun hesabını bana soracak değilsiniz herhalde.
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ne demek oluyor anlamadim ?
                          Haberi yeni okudum ama akıllarınca sanırım belgelerin görüntü video vb şeylerin basına sızmamasını istiyorlar galiba.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Cevap: Şikeye adları karışan kişiler yeni kabul edilen yasa gereği 5 ile 12 yıl arası hapis cezasına çarptırılacak. Yasada başkanlar için özel bir durum söz konusu. Eğer şikeye karışan kişi kulüp başkanıysa ceza yüzde 50 artırılacak.

Mahkeme ne zaman sonuçlanacak?

Cevap: Yasalaramıza göre normalde gözaltı süresi 4 gün. 4 gün sonunda mahkemeye çıkılacak. Savcılık tutuklama ya da ek gözaltı süresi talep edebilir. Ama bu dava kısa sürede de sonuçlanabilir, en az 2 ya da 3 yıl da sürebilir.

Gözaltıların nedeni yeni şiddet yasası

Arkadaşlar bu şu mu demek oluyor dava açılsa kanıtta olsa 2 yıl en az süreceği için biz ön eleme oyanayacağız?
                            Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• TFF adı geçen klüpleri uefaya ve cl göndermiyoruz diyerek bizide araya katabilirler. İnşallah fenere yapılanlardan dolayı bizide götürmezler...

Yorum

bende onu diyorum hakemlerle ilgili de bir dalga olacaktır bu olayda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X