İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Mustafa daha Trabzon'a gelemedi ondanİlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruları nerden yönelteceğiz programa Giray abi?
Emirhan bize Seymen Fm dinletiyor bize şuan yayında
Başlayalım burdan alacaz sorularıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
A. Yıldırım ölürse artık kına yakar çoğu. Bu kadar üzerine gidildiğine göre belli ki çoğuna iyi koymuş bu adam
Ama bu işin ilahi adaleti de var. Herkes biliyor ortada delil olmadığını ve bu işin bir operasyon olduğunu.
işte bir mal yorumunasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Valla bizde öyle biliyorduk ama, bizimle alakalı basına yansıyan tek konu bu oldu...Tapeler okuduk bu konuyla alakalı ve bu da C.M.K da suç. Alt sınır 1 yıl üst sınır 3 yıl olan 'halkı devlet kurumlarına ve görevlilerine karşı isyana teşvik'' diye geçer....İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmayın sayın başbakan...Beceremezler
...Ayrıca biz onları "AKP yalakası" diye biliyorduk....
Telefon görüşmeleri tapelerinde vardı bu konu....Zaten Sadri başkan hakkında verilen hukuki kararın nedeninin bu olabileceğini tahmin ediyoruz...Çünkü bu tür suçlarda başvurulan bir cezai müeyyide şekli bu...
Yorum
-
Arkadaşlar yazdıklarımı dikkatlice okumanızı naçizane tavsiye ederim.
3 yıldan bu tarafa Sinop 61 Spor Taraftarları Derneğimize dernek saymanı olarak Ligtv almaktayım.Gçen yılda 4500 tl ye büyük pazarlıklar ve kavgalar sonucu alabildik.Ama lig başladıktan 4 maç sonra ligtv paketi 3000 liraya düştü.Yani anlayacağınız şu anda Digitürk anormal derecede TFF ye baskı yapıyor.Hatta fenerli yöneticiler bile Digitürkle birlikte hareket ederek federasyonla bu konuyu görüşüyorlar.Yani anlayacağınız ligleri 5 Ağustosta başlatacaklar ve bu şekilde 2 hafta ligleri oynatacaklar.Benim zavallı cafe,bar,dernek v.s. işletme sahiplerine özellikle büyükşehirlerde 10000 tl.gibi fiyatlarla Ligtv yi geçirecekler.Sonra 2 hafta sonra fenere alt kümeye diyecekler.Bu arada fenerin 1 yıllık oyuncu borçlarını Digitürk ödeyecek.Ben dün dernek yönetimindeki arkadaşları toplayarak ilk 2-3 hafta bu sene ligtv üyeliği derneğe almayacağız.Anlayacağınız ilk 2 hafta keriz silkeleme operasyonu yapılacak.Tamamen kurgu bunun üzerine.Zaten verilen demeçlerle bu kurgu ortaya çıkıyor.Bizim takımımızda Digitürke gebe olduğu için bu kurguya çomak sokmuyor.Fenerin 2 hafta sonra düşmesi Trabzonsporu ilgilendirmiyor.Eğer federasyon şampiyonlar ligine fener gidemez deseydi kimse Ligtv üyeliği almazdı.Çünkü nasıl olsa düşürülüyor diye.Birde bu isme Beşiktaş ve Trabzon bugün eklenmiş olsaydı Digitürk ihale şartlarını yerine geitremeyecek federasyona ve takımlara para ödeyemeyecek tabiki bu yeni ihale sürecine girilmesiyle birlikte tam 1 sezon heba olacaktı.Sözü daha fazla uzatmak istemiyorum.Bugüne kadar alınmayan kararların perde arkası sadece bu olaydır.Benden size tavsiye Trabzondaki tüm dernek,lokla,kahvehane,cafe ve barları çalıştıran arkadaşlarınızla iletişime geçip en az 4 hafta digitürk üyesi olmamalarını sağlamaktır.Böylece hem fiyatlar aşağıya çekilmiş,hem kazık yenilmemiş,hem müşteriye bir sezon boyunca ucuz maç seyrettirilmiş, hemde Trabzon ili olarak Digitürke müthiş bir tepki verilmiş olur.Saygılarımla...
Yorum
-
Medyada gördüğümüz inanılmaz aksaklıklara müdahil olmak amacıyla twitter'a sonunda adım atmış bulunmaktayım. Followlaşalım BMN ahalisi.
Bu arada yarın çok önemli şeyler olacak diye hissediyorum. Bu deliller MAA'nın başını yakacak.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
-
ne diyor bu ukala.
renkdaş,İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
mevzu nedir?İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
azizin avukatı çok iyi...bir daha ki seçimde millet vekili olur...dediklerine bakılırsa fener ceza almaz..aziz futbol aleminden sessizce çekilir..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum