Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri sener trabzonsporlu yoneticiler ile moral yemeginde iskele de konustum morali super

@yavuzsemerci
    Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi hastane acaba?
      haseki hastanesi olmasi lazim

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada konuyla alakasi yok ama pazar aksami paok maci iptal olmus herhalde.
        henüz belli degil daha

Yorum

• forum yöneticisi arkadaşlar;forumda şu an en çok konuşulan konu nevzat şakar'ın sağlık durumu ve onun ziyaret edilmesi gerektiği konusu.acaba nevzat şakar'ın ziyaret edilmesiyle ilgili bir organizasyon yapmayı yada bu konuda herhangi bir öncelik almayı düşünürmüsünüz?

görünen şu ki,böyle bir organizasyondan herkesi en iyi şekilde siz haberdar edebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar işyerındeyım bazen bakıyorum...twıt attım zaten bunu..
            nevzat sakara gecmiş olsun...

eksik tesebuse takıldım ben..

şimdi ben düşünuyorum yapmıyorum,ee bu düşünce sucuna gırer.. memlektte birüsü abaza erkeğin içeri alınması gerekır ozaman
            Bakış açısı ...
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Nevzat beyin komada olduğu haberinin kaynağı nedir arkadaşlar. Bir yorumda dil sürçmesi olabilir yazıyordu
              GÜMÜŞHANE

Yorum

Hangi hastane acaba?
                hasekı deymıs ....

Yorum

Hangi hastane acaba?
                  Haseki'de diye biliyorum. Oranın başhekim yardımcısı akrabam olur.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Burda bir şey açıklamak istiyorum. Şu an ben bir taraftar olarak değil Futbol adına birşeyler yapılması kanaatindeyim. Bu bir Fenerabahçeliyelede olabilir, galatasaraylıylada, giresunsporluylada, artvinhopasporluda hiç farketmez. Artık şu dakikadan sonra bir oluşum olacaksa Taraftar gözlüğü değil At gözlüğüyle bakmak, temiz futbol için halkın sesini duyurmak için nası bir oluşum içine girmemiz lazım. Ben burada en düzgün taraftar oluşumu içerisindeyim ve sahadaki rekabeti bir kenara atarak bir süreliğine dair omuz omuza yapılan bu şikelere, teşviklere gereken yaptırımların uygulanması için topluluk içinde baş kaldırmalıyız. Unutulmamalıdır ki Trabzonspor taraftarı olarak yola çıksak dikkate alınmayacağımız geçmişteki yaşadıklarımızdan bellidir...
                    Aynen katılıyorum benimde memek isteiğim buydu ve farklı örneklerle anlattım bunu.

Yorum

• Haseki bana 15 dk yürüme mesafesinde...5:30 gibi çıkarım evden..Kardiyoloji'de mi yatıyor Şakar?...
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeım bı sorsana komaya gırdı falan dıyolar nedır durum baskan abırsey olursa ortalık fena karısır herseyı ona yıkmaya bıle kalkabılırler...

Yorum

• İlk olarak uohk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor taraftarları da TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı düzenledikleri basın toplantısıyla eleştirdi. Taraftar dernekleri adına basın açıklamasını okuyan Özgür Özal, şunları söyledi:

"Yaşanan bu süreçte kirli futbolun temizlenmesi adına en çok güvendiğimiz iki kurum, yeni seçilen TFF yönetimi ve Kulüpler Birliği idi. Fakat geçen süre içerisinde gördük ki bu iki kurum Türk futbolunun temizlenmesi için değil, tamamen danışıklı dövüş yaparak kendi menfaatlerini koruma mantığı ile hareket etmişlerdir. Trabzonspor taraftarları olarak Mehmet Ali Aydınlar'a sesleniyoruz; Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilmenize rağmen fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu söylemlerinizde ve eylemlerinizde gizlemediniz. Yaşanan bu süreçte sanki TFF Başkanı değil de Fenerbahçe Kulübü Başkanı gibi davrandınız. Verdiğiniz demeçlerle anladık ki derdiniz Türk futbolunu temizlemek değil, Fenerbahçe'yi düştüğü bu kötü durumdan kurtarmak. Sayın Aydınlar unutmayın ki, şike depreminin yüzde 90 muhatabı Fenerbahçe'dir. Eğer temiz futbol adına bir şey yapacaksanız lütfen istifa edin. Ülke futbolunun geleceği açısından en hayırlı şey bu olur. Aziz Yıldırım'ın yerine gidin Fenerbahçe Başkanı olun."

yayınlandı mı bilmiyorum ama güzel bir açıklama
                          Basında çıktımı.Yokmu bunu gazetelere tv lere mail atacak kimse

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son Dakika : Nevzat Şakar komada.
                            ciddi misin

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Napoli tarafından yazılan
                              türk futbolu sınıfta kalmıştır. eve para getirdiği sürece, ailede bir fahişe olmasını önemsemeyen aile bireylerinden farkları yok. 3 maymunu oynuyorlar
                              işte böyle alay eden sloganlar küçük düşüren tarifler lazım bie.
                              bide fb küme düşmesin diye zırlayanlar, peşinden gidin babacığınızın bank asyada oynayın...
                              arkadaşlar bu benzetmeyi heryerde yayalım her okuduklarında aynadaki yüzlerini görmüş olsunlar
                              "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilgi alma şansın varmı Nevzat Başkan hakkında ?
                                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim