ibrahim itiraf ettigi halde somut delil yok diyorlar bu fb
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
arkadaşlar bize gerçeklerin bilmelerini istedikleri kadarını gösteriyorlar.buda zaman zaman bizleri karamsarlığa sürklüyor.oysa satır aralarına bakın,göreceksiniz.
savcılar bu işe kalktığında aldıkları her puan şaibeli olan bir takım buldular karşılarında.o takımın rakibide aynı puanı almıştı.basit bir mantık yürüterek rakip takımında bazı puanları şaibeli olması gerektiği sonucuna vardılar.ama ellerinde bu yönde bir delil yoktu.öyleyse ne yapacaklardı.o takımdaki herhangi birinden bir itiraf almak isteyeceklerdi.iş bunu en iyi yapacakları kimse olan en zayıf halkayı bulmak olacaktı.
bunu yönetimin üzerinde denediler işe yaramadı.öyleyse bunu klup çevresinden biri üzerinde yapmalıydılar.o kişide stadyumun korumalığını yapan,belkide klubün zaman zaman yarı legal işlerine bakan zeki mazlum olacaktır.çünkü zeki mazlum geçmişi nedeniyle kolay hedef halindedir.
çünkü elde delil olmadan yöneticilerden birini tutuklasalardı kamuoyunda tepki göreceklerdi.soruşturmaları trabzonspor açısından kadük olacaktı.oysa bu kadar puan haramsız olmamalıydı.
ama yanılıyorlar,biz rakibimize benzemiyoruz.bizizm puanlarımız helal!
Yorum
-
kardeşim sen antidepresan falanmı kullanıyosun ?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Mazlum isadami bu adami özellikle tutuklamazdilar eger birsey olmasaydi, demek ki bir b.k var!
Bu adamin Nevzat Sakar ile görüsmesi olduysa o zaman Sakar'da tutuklanir bence.
nedir bu yav bir tane olumlu kelimen cümlen yok.
şu sayfa 7/24 açık elimden geldiğince takip ediyorum forumu fakat şu olumsuz haberleri gördükçe tiksiniyorum resmen.Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
Evet ama bu Mazlum icin tutuklama isteyen Sakar icinde ister, ki bence Mazlum tutuklanacak.İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten tutuklandığı yok, o kararı mahkeme verecek.
Ayrıca daha gerekeçyi bilmiyoruz, bu adamın karanlık biri olduğu belli, başka pislikleri olabilir. Tutuklanma talebi gerekçesi ve hatta en önemlisi mahkemenin vereceği karar.
Arkadas biraz olsun sacmalama; Baskan aciklama getirdi bu konuya, git ne dedigine bak Nevzat Sakar hakkinda.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserbest kalmasını diliyorum.. ancak ilk gün belirtmiştim
serbest kalacağını bilen biri kitap istemez (aziz yıldırım)
şimdide diyorum ki;
serbest kalacağını bilen biri Kıbrıs'tan sağlam geldiği halde yoğun bakıma alınmaz (Nevzat Şakar)
eğer serbest kalırsa TRABZONSPOR süreçte aklanan ilk takım ve tek temiz takım olacak.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
kusura bakma ama böyle saçma birşey olamazİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserbest kalacağını bilen biri Kıbrıs'tan sağlam geldiği halde yoğun bakıma alınmaz (Nevzat Şakar)
7Cngz_61
Yorum
-
basın nevzat şakara çamur atmak için senaryolar üretiyordu derken zeki mazlum ismini gördü ve ortaya saçma bir senaryo çıktı nevzat şakar şike yapmaya kalksa stad müdürünü mü kullanır ben zeki mazlumun sedat peker ilişkilerinden alındığını düşünüyorum http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/03/gnd114.htmlİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
sayın nevzat şakar serbest bırakılana kadar bence durumumuz kritik ama eğer oda serbest bırakılırsa bı kez yönetimimiz toplu halde soruçşturmayı yürüten savcı hakkında manevi tazminat davası açmalılar hemde hiç vakit kaybetmedenForum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 şehit vermişiz
Kaynak nedir?Nerde?
Yorum
-
Diyarbakır Silvan'da 12 şehit var 2'si ağır 6 asker yaralı NTV
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim sen antidepresan falanmı kullanıyosun ?
nedir bu yav bir tane olumlu kelimen cümlen yok.
şu sayfa 7/24 açık elimden geldiğince takip ediyorum forumu fakat şu olumsuz haberleri gördükçe tiksiniyorum resmen.
Maalesef olumsuz düsünmekten kendimi alamiyorum, inkar edecek degilim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
kesinlikle öyle.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Aydınlar
Fenerbahçe kimliği altında boğulacaktır..
ve onların köpeği olmaya devam edicek.Senin gücün karanlığı yırtacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum