Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada hukuki bir bilgi..kesin ve net; Hukukta telefon kayıtları asla ve asla tek başına hüküm giydirmeye yetmez.....telefon kaydıyla hüküm verilmez ve-ri-le-mez....ek delil lazım;foto,belge,video kaydı,itiraf...Sadece telefon kaydıysa bir ..ok olmaz...ve emin olun varsa varsa telefon kaydı var sadece..bu da yetmez...
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Tespitler ;

SAR BAŞA EN BAŞA 1965'E GERİ SAR

Merhaba Trabzonspor'a gönül veren renktaş ve kaderdaş arkadaşlarım. Öncelikle hepimizin başı sağolsun dün TFF ve Satılık birkaç adamın kulüpler birliği dediği çıkarcı örgütün verdiği karar a göre Türk Futbolu hunharca öldürülmüştür. Gazetelerin her gün fotoğrafları yayımladığı, tapelerin okunduğu bu durumda TFF ve Kulupler birliği toplanmış (!) yahu gülsemmi ağlasam mı bu kulupler birliğinde şerefli bir başkan olsa Aziz Yıldırım nasıl onların başkanı olabilirdir, ek not başkanı şikeden tutuklanan bir yapılanma nasıl bir karar mercii olur ?.

Sevgili Trabzonsporlular Sayın Sadri Şener'in dün (pazartesi) göz altına alınmasınıda manidar buluyorum. Tam da TFF'nin toplanacağı gün. Superman Mehmet Berk ilk göz altına aldırdığı adamı 26 saat sonra sorgusunu mu alamadı mahkeme ye mi sevk edemedi oysa bir superman için bu çok mu zor bir olaydı ? Peki bu superMAN Aydınlara gerekli deliller verilecek demedimi ? Sayın Aydınlar da "Dava süreci uzun süreceğe benziyor, deliller ile karar vereceğiz ." beyanında bulunmadı mı ?. Peki ne oldu ?

BORSA DEĞER KAYBETTİ TÜRK FUTBOLU ELDEN GİDİYOR ÇOK YARA ALDIK 20 MİLYON FENERLİ NE OLACAK! YÜRÜYÜNN!!!

Borsada ülkece başarılarımız mağlüm devlet destekleriyle bile her yıl milyonlarca zarar eden kuluplerimizin hisse senetleri düştü diye basın bir şunu yazmadı "Eğer hisseler düşmeye devam ederse Türkiye Avrupa birliğine giremeyecek" bir bu kadar saçmalamadı. Borsa ve takım hisseleri inanın 2 ay sonra eski halini alır 2 gazete haberine bakıyor bizim borsamız ne yazıkki böyle.

Futbol elden gidiyor diye bağırdı medya Türk Futbolu çok zarar görür diye inim inim inledi. Herhalde ben bu sene ve ondan önceki seneler yine Buz Hokeyi ligini izledim de Türk takımlarının her sene gerek Şampiyonlar liginde en az yarı Final oynadıklarını , milli takımın azerbaycan'ı yendiğini kaçırdım herhalde. Benim hatam ....

20 milyon fenerli ne olacak ? Belki de uzun zaman önce kaybettikleri bir değeri hatırlayacaktırlar. Gerçekten kazanmak, zoru başarmanın verdiği keyfini tatmak. Ancak onlardan da bu fırsatı esirgediler ve kendilerini Alice Harikalar diyarına geri yolladılar. Hem de bir yürüyüşle beraber. 75 - 20 = 55 milyon insan gereksiz ve boş yere yaşıyorsun ! Senin tepki yürüyüşlerine sabah yürüşünü diye nitelendiren medya, onları yürüyünce sanki sıkı yönetim gibi bildiyorlar.

SAYIN ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETMELİDİR ! !

Şenol Güneş Hocamın Türkiyede en iyi teknik adamı olmasına karşın Trabzonspor'u çalıştırdığı sürece bu ligde şampiyonluk göremeyecektir. Bu nedenle bu satılmış TFF ve tüm süperlig takımlarına rakip veya dost olmaktansa tekrar G.Koreye dönsün ve onun temizliğine yakışır bir lig hangisi ile onunla devam etsin. Bu lig ona layık değil. Alın Terine kırık burunla boş mukaveleye imza atan Tolga'ya layık değil, kafasına futbol topundan daha çok darbe alıp devam eden Burak'a göre değil. Teşekkürler bize yaşattıkların için hocam artık senide bu lig de olduğun sürece dinlemeyecek ve izlemeyeceğim.

ADALET VE KALKINMA TİYATROSU

Yahu biliyormusunuz neredeyse inandıracaktınız beni nerede ise bu ülkede adelete inanacaktım, gerkçekten herkesin yargıdan korktuğu bir dönemde dava süreçlerinin hızlanmasını sağladınız, dokunulmazlara dokundunuz ve nerede ise bende inanıyorum çok yakındım adaletinize. Ama adalet yine kirli atlet oldu ve çok şükür bir kaza çıkmadı Syn R.T.E. Siz bu tiyatro ile yine %60 alırsınız Trabzondan. Taraftarlar derneği zaten 350 nin e susuyor değil mi ?

TÜRK POLİSİNE VE TÜRK SAVCILARINA

Polis okullarından öğretilen ilk şey nedir ? Polis'in görevi suç olunca müdehale etmek değil, suçun oluşmasını tamamen önlemek ve en son suç tüm bunlara rağmen oluşursa müdehale etmektir. Bu gün gelinen noktada seçim süreci etkilenmesin diye bir çok takım haksızlığa uğrayacak..Peki onların günahı ne ? El altından uyaramaz mıydın Federasyonu ? Ama hayır bir oyun sergilenmeliydi ve züppe rman savcınız ile bu oyunu oynadınız. Yazıklar olsun artık beni ergene KON'a balyoza inandıramazsınız. Kopun artık yol alın , bana nini minni okumayın (!), bizi sevmeyin !, bize ilişmeyin...

SELAM SANA MERT İNSAN, SELAM SANA DONKİŞOT, SELAM SANA DELİ İBRAHİMİN TORUNU SELAM SANA TRABZONSPORLU

Biz Trabzonsporlular biraz sert adamlarızdır, yaşadıklarımızdan mıdır, hayata bakış açımızdanmıdır bilemem. Bunun yanında çok ta Mert adamlarızdır, başkanı göz altına alındığından eğer bir şey yapmışsak tüm cezasını çekmeye rağzı olup, 27 sene daha bekleriz diyebilecek kadar mert insanlarızdır. Türkiyenin en büyük şehirleri ile mücale ederiz 3-5 hatta 15 milyonluk şehirlere 220 bin nufüsumuzla adeta Donkişot gibi karşı koymaya çalışırız. Televizyonda kanal değiştirirken hiç tanımadığımız iki takımın maçına denk geliriz, ve skor tabelasından geride olan takımın kazanması için dua eder ve o maç onları destekleriz. Biz gerçek Trabzonspor taraftarları düzen adamı olmayı hiç beceremeyiz, zaten becerebilsek İstanbul takımlarından birini desteklerdik, ama yapamayız, yapmayız. Güzer insanlar, sert ama mert insanlar, bu günden sonra bir daha ne zaman Türkiye Süper ligini izlerim bilemiyorum, açıkçası bmn gibi bir topluluğa da veda etmekten çok korkuyorum zor olacak ama gereklidir.

Bir Trabzonsporlu olarak bu günden itibaren her hafta sonu tiyatroya gideceğim sonu güzel biten tiyatrolara, hiç yoktan verdiğim para karşılığı üzülmem...

Unutmadan bu sene de şampiyonluğa oynuyoruz....

Bordo Mavi . NeT SON KEZ

ANKARADAN BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• Devletin yaptığı rezillikleri, ayrımcılıkları gördükçe ; Kürtlere hak vermeye başladım.
        Futbolda bile adaletin a'sını sağlamaktan aciz yöneticilerin olduğu bir ülkede, hiç bir yerde hiç bir alanda adalet olamaz !

Yorum

• bize yapılan bu gözaltılarından dolayı federasyon bu kadar kolay karar aldı, ama eğer bu işten aklanarak çıkarsak federasyonun bi tarafına etmemiz gerekio. Ayrıca lig bu şekilde başlarsa fenerli sivaslı eskişehirli oyuncular bundan çok etkilenceklerdir, şayet bizdende tutuklama olursa ki ben tutuksuz yargılanma dahi olmayacağına inanıyorum, bizim oyuncularda çok etkilenecekler. Lig zaten şaibeli başlıcak bu durumda ne kadar izlenebilir, ne kadar marka değeri, ne kadar ekonomik boyutu falan olur tff, ligtv ve bi ton andaval bunu görecek...

Bence federasyon kendi ipini çekiyo, bu tarz kararların hemen alınması lazım ama tff feneri düşürmemek için elinden geldiği kadar bu işi geciktirmeye unutturmaya çalışcak akşam telegolde mehmet ali aydınlar işin sosyal ekonomik sportif boyutu var dedi açık açık düşürmemek için elimden geleni yapıcam dedi işte adam! bunun üstüne ziya şengül canım başkanın cicim başkanım demeye de başlayınca işin boyutu anlaşıldı...
          KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün gece bir arkadaş bir madde paylaşmıştı. Altında cezalar verileceği tarihte bir sonraki sezon başlamışsa eksi puan uygulaması olur diye...Mesajı bulamadım...Biraz soruşturdum kimsenin haberi yok bundan....Yardımcı olabilecek var mı?
            MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
            (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.
            (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
            (3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
            (4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir...

buyur abi...http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...12-08-2010.pdf
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Şakar'da kalp pili varmış, belliki heyecan yapınca sıkıntı yarattı...
              pilin varda be adam, asbaskanlik isleriyle bu ligde niye canini zorluyorsun?
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• Fenerbahçe yürüdü.... Şimdi de biz yürüyelim federasyona....
                En son B61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 10:32.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• sadri başkanın suçlu olup olmadığını anlamamız içeriden çıkınca olacak..yani çı-ka-cak..emin olun...çıkmazsa ben eşeğim diye bağıracam meydanda...sorgusu bitti..diğer insanlarında sorgusu bitince çı-ka-cak....diğerleri bekleniyor..
                  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Durumu ağırmış
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Tff topunuz şerefsizsiniz
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar...Bıarkın polemikleri..Olurdu oolmazdı falan..Fenerasyon tırstı ve bu işin üstünü kapattıııı.....Konu bundan ibarettir....
                        Federasyon bu işin üstünü kapatamaz...uefanın çok büyük yaptırımları var...Savcılık burda iddanameyi çok hızlı hazırlaması lazım ki işler ilerlesin...Seçimleri beklemek adına, ortalık yatışması adına bu kadar uzun süre bekleyip bu operasyonu yapanlar bence takvimi ya iyi analiz edemediler yada bilerek yaptılar...Maçlar bittiği an bu operasyonun yapılması gerekirdi...bu olayları biliyorlardı da neden fb nin kupayı almasına izin verdiler...o zaman yapılsaydı şimdiye kadar işin büyük kısmı biter savcılık dosyasını federasyona gönderir, federasyon da şike şike dosyayı uefaya gönderir karar alınması sağlanırdı. Şimdi karar alınamıyor çünkü ortada dosya yok. Bu işleri polisin bu kadar uzatmasının sebebini anlamış değilim...Sadri başkanın suçu varsa neden geçen hafta almadılar en büyük ve önemli soru bu?
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Bu arada hukuki bir bilgi..kesin ve net; Hukukta telefon kayıtları asla ve asla tek başına hüküm giydirmeye yetmez.....telefon kaydıyla hüküm verilmez ve-ri-le-mez....ek delil lazım;foto,belge,video kaydı,itiraf...Sadece telefon kaydıysa bir ..ok olmaz...ve emin olun varsa varsa telefon kaydı var sadece..bu da yetmez...
                          Yani bizim yöneticiler susma hakkını kullanıp birşey "İtiraf" etmezse hukuken bir ceza almamız mümkün değil öyle mi?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Nevzat Şakar suçsuzsa ve o adama Allah göstermesin bişey olursa tff dahil herkez katildir.Türkiye de cidden eskisi gibi olmıyacak hiçbişey!
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Arkadaşlar...Bıarkın polemikleri..Olurdu oolmazdı falan..Fenerasyon tırstı ve bu işin üstünü kapattıııı.....Konu bundan ibarettir....
                              fenerasyonun tırstığı ve çok zor durumda olduğu doğrudur.Fakat bu konuyu açan fenerasyon olmadığı için üzerinide kapatabileceğini sanmıyorum.dolayısı ile er yada geç haklı olanın hakkını alacağını düşünüyorum.inşallah ....
                              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• sorgu sonucu açıklanmadı mı hala?

kötü bir şeye işaret olmasın bu durum?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim