Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sürecin başında olaya falza angaje olmamdan şikayetçi olan eşimin başkanın emniyete çağrıldığı sabah beni arayıp "Erdal bey Sadri başkan gözaltına alınmış ne oluyor" cümlesine karışılk benim " Bir şey olmaz hanfendi sıkıntı yok" demem üzerine "Yahu ne rahat adamsın" demesini unutmayacağım
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suçumu hem Trabzonlu hem Trabzonsporlu olmak ise sevme beni kardeşim Ancak şu konuda sana bir şey sormak isterim Müslüman doğan ile sonradan Müslüman olan hakkında da bu gibi kıyaslamarın var mı ?

Son başka yerde doğsaydımda bu karakterle ya Trabzonsporu tutardım, yada aklımdan bir sayı tutardım..

Anakara'dan Trabzon'uma ve Tüm Güzel ilçelerine selamlar....

SÜRMENE
      Kıyaslama yapmıyımda renktaş , nacizane fikrimi söyleyeyim =) Sonradan müslüman olanın gözümdeki değeri haliyle fazla olur ama ondan önemlisi inandığı şeyi nasıl yaşadığı. Hangisi gereklerini daha çok yerine getiriyorsa o daha değerli olur =) Biraz politik bi cevap oldu ama

Yorum

• ablasundan istedim sevenleri çok dedi,
        abisinden istedim sana kız mız yok dedi.... (bu arada beyler feneri istiyoruz heeee )
        Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• hala bana şikeci naber diye ezikler var onlara söyleyecek laf bile bulamıyorum artık gülüp geçiyorum
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çünkü bizler sevinmek için sevmedik. Öğrencilik yıllarımızda anfide hoca kimler Trabzonsporlu diye sorduğunda 3 kişi parmak kaldırdık, o üç kişi bütün anfiye bedeldi. İsterse 27 yıl daha şampiyon olmasın. Şikebahçeyi çamura gömdüğü için, kokuşmuş düzene dur dediği için sevdik.
            ---------------------------------------
            KARADENİZ
            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• belgeleri inceleme işlemleri ne zaman bitebilir
              ne zaman karar açıklanır acaba
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• keske selcuk fbye gitseydi
                ...imza...

Yorum

• Sonra twitter da okuduğum bir arkadaşımızın eşinin cümlesi "Yahu baban gözaltına alınsa bu kadar üzülmezdin"
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu da Fener'e gelsin;

"YÜZUNDEN EKSİLMESUN BUÇAĞUMUN YARASİ"

Forumdaki ilk büyük harfli mesajımdır. Kusura kalmayın.
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 15:55.

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çünkü bizler sevinmek için sevmedik. Öğrencilik yıllarımızda anfide hoca kimler Trabzonsporlu diye sorduğunda 3 kişi parmak kaldırdık, o üç kişi bütün anfiye bedeldi. İsterse 27 yıl daha şampiyon olmasın. Şikebahçeyi çamura gömdüğü için, kokuşmuş düzene dur dediği için sevdik.

"Şikebahçeyi çamura gömdüğü için, kokuşmuş düzene dur dediği için sevdik"
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu da Fener'e gelsin;

"YÜZÜNDEN EKSİLMESUN BUÇAĞUMUN YARASİ"

ara sıra bağırmak lazım yazıvar bazen büyük harfle
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şimdi biz şampiyonmuyuz EVET

peki bu takımdaki oyuncular için bizi şampiyon yapsınlar gitsinler denildi mi EVET

kızsakta sinirlensekte, son maçı dahil elinen geleni yapan her oyuncumuzu seviyorum bizi şampiyon yaptıkları için, eğer ki bu şampiyonluk bize gelseydi zaten kimse gitmezdi
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu da Fener'e gelsin;

"YÜZÜNDEN EKSİLMESUN BUÇAĞUMUN YARASİ"

Fena oldu bu Gürcan abi ...

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hala bana şikeci naber diye ezikler var onlara söyleyecek laf bile bulamıyorum artık gülüp geçiyorum
                              Bugün bir fenevli arkadas bana : ''Olum sizide düsürecekler, beraber düsecegiz'' dedi
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Çoştum bir türkü daha yazacağım:

mazinde pislik, şike yatar,
                                Kümeyeee Şikebahçe,
                                Ne yazıktır seni sevene,
                                beterol Şikebahçeeeee.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X