Hala UEFA, TFF diyorsunuz arkadaslar süreci iyi takip etmek lazım kendi kendizie gelin güvey oluyorsunuz şu şartlarda nasıl bir karar alsınlar ? Her gün yeni bir gelişme oluyor bu dava öyle çocuk oyuncağı değil ve çok uzun süreceğe benziyor. Burda emniyetin zamanlama hatası var daha önce operasyon yapmaları gerekirdi bu hata da Türk Futboluna büyğk darbe vuracak malesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
- Herşey para olmuş biz neyi tartışıyoruz hala
hey Allahım.
- Şuan Kazım Koyuncunun mezarının başında olup saatlerce oturmak istiyorum sessizce...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
sorun da o ya zatenİlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kusura bakmasın kimse ama Nevzat Şakar iki lafı bir araya getiremeyen adam. Nasıl şike teşvik bilmem ne yapacak akıl sır erdiremiyorum!
birşey yapmamış!!!
8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Katılıyorum bu skandaldan sonra fenere bir süre ortalıkta görünme derler, bjk yi de bir şekilde linç ederler, biz zaten bitiğiz güle oynaya alırlar ı rezil kupalarınıİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette Galatasaray olacakdir!
Bu Sezon üzüldüler, gelecek Sezon baslarini oksarlar o. c.
Yorum
-
Sadri Şener, Nevzat Şakar gözaltında.İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaslar ne oldu? bizimkilerdemi iceri alindi? bisey desenize?
Baya bi gözaltı var 2. dalga başladı
Yorum
-
Bu dedigini kim yapar?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'nin gideceği deplasmanlarda, 90 dakika boyunca bu şahısların aleyhine bağırmayacak taraftarlara da yazıklar olsun...
Trabzonspor, Bursaspor ve?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
info@uefa.comİlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefanin e -mail adresi bizahmet arkadaslar
Hocam ben attim mail, fakat neye yarar??
Yorum
-
MADDE 7 - ĐNCELEME, RAPOR ve ĐTĐRAZ
(1) TFF Yönetim Kurulu, ihbar üzerine ya da re’sen öğrendiği ve ciddi bulduğu sike ve
tesvik primi iddialarını, incelenmesi için Kurul’a intikal ettirir.
(2) Kurul, kendisine intikal ettirilen müsabakalarla ilgili olarak her türlü resmi ya da özel
kurulus, kurum veya kisilerden ve adli mercilerden bilgi ve belge isteyebilir; gerektiğinde
müsabakada görevli hakemleri, gözlemcileri, temsilcileri, ilgili futbolcuları ve
yöneticileri, aracı kisileri ve bunların dısında olayın aydınlatılmasına yardımcı olabilecek
kisileri çağırıp dinleyebilir.
tff kendi etik kurulu talimatını çiğnemiştir.kendi kururlunu göreve çağırmayarak,yaşanan şike ve teşvik olaylarının koruyuculuğuna bürünüştür.tff yasal suç işlemektedir.bunu uefaya aefaya acilen bildirmeliyiz.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Ama bu fotoğraf bizi yanlış yerlere götürebilir Aziz'in solundaki (bize göre sağ) kim?!İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun!!!!!!!!!!!!
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Bence operasyon tarihi ne yazik ki siyasi, secimlerden once yapamadilar. Siyasilerin oy kaygisi ulke futbolunun icine etti ne yazik ki.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala UEFA, TFF diyorsunuz arkadaslar süreci iyi takip etmek lazım kendi kendizie gelün güvey oluyorsunuz şu şartlarda nasıl bir karar alsınlar ? Her gün yeni bir gelişme oluyor bu dava öyle çocuk oyuncağı değil ve çok uzun süreceğe benziyor. Burda emniyetin zamanlama hatası var daha önce operasyon yapmaları gerekirdi bu hata da Türk Futboluna büyğk darbe vuracak malesef.
Yorum
-
Sadri Şener ve Nevzat Şakar da gözaltında!İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaslar ne oldu? bizimkilerdemi iceri alindi? bisey desenize?
Yorum
-
Şu uefa'nın mail adresini tekrar alsak arkadaşlarBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Eğer bu doğruysa bu film bitmez kolay kolay. Hadi bizimkiler akşam serbest bırakıldı diyelim anlaşılan 3. dalgada şuanki Tff'den isimler var. 15'inde şuanki liste Uefa'ya gönderilir Uefa kabul etmez ve gerekeni yapar. Bu haber doğruysa herkese geçmiş olsun iş çıkmaza girdi iyice.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavcılık ve Emniyet ; Delilleri ve belgeleri İddaname yazılana kadar Türkiye Futbol Fedarasyonuna vermeyeceğiz.
Çünkü işin içersinde şuanda aktif olan Futbol Fedarasyonunda bulunan kişiler vardır.
Habertürk yayınlanan Akşam Gazatesi Hakan YAŞAR .- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Bjk kesinlikle yapar.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dedigini kim yapar?
Trabzonspor, Bursaspor ve?Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum