Ahmet Agaoglu cnn de su anda Tesvik (e tesebbüs) ile Sike arasindaki farkin benimsenmesini istiyor ikisinede ayni ceza nasil verilebilir diyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kulup emniyete tasiniyor vallahi, yaziklar olsun adimizi bu islere sokanlara...İlk olarak alikutlu1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor son dakika : Ts genel sekreteri Hasan Yener ve idari menajer Caner Çuvalcıoğlu ifadeye çağrıldı.
Yorum
-
İfade vermiyor sadece emniyette öyle bekliyor. Nevzat Şakar'dan sonra kendisinin ifadesine başvurulacak...İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 saattir ne ifadesiymiş bu ?
Hadi Hasan Yener neyse de Caner Çuvalcıoğlu'nun ne işi var anlamadım?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Facebook'ta başlatmışlar böyle bir organizasyon..17 Temmuz Pazar günü için,şimdiden 500 kişi olmuş,ama katılımın ne kadar olacağını bilemiyorum.İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri sener ve nevzat sakar serbest birakilirsa ulke genelinde protesto yapilmalidir.
hatta gerekirse diger takimlarla isbirligi yapilmalidir..bjksi gesesi dahil butun taraftarlar bu karara tepkili..
kimse onlarla isbirligi yapmayiz demesin..ne kadar fazla kisi olursa o kadar iyi..
Yorum
-
Haydaaaaaaaaaaaaaİlk olarak alikutlu1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor son dakika : Ts genel sekreteri Hasan Yener ve idari menajer Caner Çuvalcıoğlu ifadeye çağrıldı.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Oha oha oha. Caner Cuvalcioglu ne alaka?İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydaaaaaaaaaaaaa''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum