Federasyon aslında kararı verecekti ama bizim de dedikodularda adımızın çıkması bütün herşeyi alt üst etti..Bizim hakkımızda da iddialar varken üstelik başkan ve asbaşkanımız içerdeyken Fb'nin küme düşürülüp şampiyonluğun bize mi verileceğini düşünüyorsunuz..Bana sorarsanız adımızın en ufak bir şekilde bile olsa şike olaylarında geçmesi beni üzmüştür..Emniyette büyük hata yaptı varsa birşey geçen hafta al içeri tam federasyon un toplantı zamanı bu gözaltına alınmalar bizim açımızdan kötü oldu..!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Neden bizden 2 Yönetici bugün iceride? Neden daha önce alinmadilar?İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala insanlar anlamamakta diretiyor, Fenerbahçe'nin 4 yöneticisi içerde; Trabzonspor'un 2 yöneticiside gözaltında.Bu kadar şuursuzca bakmayalım olaylara.Şu aşamada Fenerbahçe'yi küme düşürdün; Trabzonspor ne olacak.Bunun kararını sorgulama bitmeden nasıl vereceksin.Farzet ki verdin ve bizde bu işin içindeyiz, sonrasını nasıl düzelteceksin.Adam üzerine basa basa söylüyor; iddianameyi bekliyoruz.Elbetteki beklemeliyiz , kim var kim yok, bizim yöneticilerimizin akıbeti ne olacak görelim.Sonrasında ise yasa çok net, şike yapan düşürülecek.
Cevap: Kendilerini kurtarmak adina son anda yaptiklari bir Hamle bu.
Sen hemen kabullenmissin ve federasyonu hakli buluyorsun ama ben onlara her türlü Bela okuyorum.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
valla bizim için federasyonun bir karar almaması iyi oldu, bi karar alacak olsa şu an bizide cezalandıracakları belliydi, baksana m. aydınlara soruyorlar, ts şampiyonluk istiyor filan diye trabzon da mahkeme sürecinde gibi bişeyler söylüyor. Bizim için adalet sistemimizin savcıların alacağı karar, fenerli bir federasyonun alacağı karardan daha tarafsız olacaktır.
Yorum
-
Eygidi abii Türkiyeyi 5 sene UEFAdan men etti adamlar sırf feneri ligde tutmak adına .İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeneri şimdi küme düşüremeyenler, oldu da mahkeme ligin ortasında sonuçlandı ve fenerli yöneticiler suçlu bulunduğunda feneri nasıl küme düşürecekler ? Ligin ortasında küme düşürdüğün zaman, o sene bütün maçlarında rakiplerin 3 puan alıyor ve sen seneye bir alt ligden tekrar başlıyosun. Yani 2 senen gitmiş oluyor.
Şimdi 1 seneye kıyamayanlar, 2 seneye nasıl kıyacak fenerin?
feneri ligde tutmak adına türkiyeyi yaktı adamlar 10 dakkada.
Yorum
-
Benim begenmedigim liglerin ertelenmemesi olayi, ismi pislige bulasmis takimlar ki bunlarin icinde biz de variz suan, ligde nasil top oynayacak? Ilk hafta olasi bir Trabzon-fener maci sonucunda olacaklarinin altindan kalkamaz bu federasyon. Ligleri ertelersin 2-3 ay, gerekirse sonra haftada 2 mac ve kis tatili olmadan bitirtirsin ligi. 5 agustosta liglerin baslamasi sacmaliktir.İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala insanlar anlamamakta diretiyor, Fenerbahçe'nin 4 yöneticisi içerde; Trabzonspor'un 2 yöneticiside gözaltında.Bu kadar şuursuzca bakmayalım olaylara.Şu aşamada Fenerbahçe'yi küme düşürdün; Trabzonspor ne olacak.Bunun kararını sorgulama bitmeden nasıl vereceksin.Farzet ki verdin ve bizde bu işin içindeyiz, sonrasını nasıl düzelteceksin.Adam üzerine basa basa söylüyor; iddianameyi bekliyoruz.Elbetteki beklemeliyiz , kim var kim yok, bizim yöneticilerimizin akıbeti ne olacak görelim.Sonrasında ise yasa çok net, şike yapan düşürülecek.
Ama bizim asil tartismamiz gereken bu degil, bizimkilerin iceride ne isleri oldugudur...
Yorum
-
Madem onlar da bu işin içinde o zaman federasyonun elinden o kararı verme yetkisini alacaksın.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavcılık ve Emniyet ; Delilleri ve belgeleri İddaname yazılana kadar vermeyeceğiz.
Çünkü işin içersinde şuanda aktif olan Futbol Fedarasyonunda bulunan kişiler vardır.
Habertürk yayınlanan Akşam Gazatesi Hakan YAŞAR .''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Böyle şaibeli bir ligde TRABZONSPOR un işi olamaz . Biz kulübe mail atalım bırakın UEFA yı FİFA yı . Adaletin olmadığı bir yerde olmamızın hiç bir anlamı yok . Bu arada Sadri Başkanın suçlanmasının sebebi Sivas ve Eskişehir diye haberde duydum . Oda Fenerbahçe şike yapacakmış yapmayın bizde öneriyoruz olabilir. Açıkça söylemek gerekirse TRABZONda yaptıysa bunu düşürülsün gerekte yok böyle şaibeli bir kararda TRABZONSPOR çekilmelidir LİGDEN .
Yorum
-
övünüp dövüneceğine ona buna sıç atacağına tüm dünyada ses getirecek tepki pankar video vb..tepkilere yünelmeli...adaleti savunmalı takımını değil...yürüyüz yapacaksak herkes için adalet yürüyüşü olmalı...bu federasyon bu kararın altından kalkamazzz...Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Maca cikmazsan küme düsersin!İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigden çekilmekten çok daha mantıklı, Teşebbüs olsa bile biz şike yapmadık, kaldı ki teşebbüsün cezası ne ise çekmeye de hazırız. Ama 19 maçta şike yaptığı Türk emniyeti ve Türk Adaleti tarafından belgelenen Fener şampiyon ilan edilirse bir daha asla Fenerbahçe maçlarına çıkılmasın. varsın 6 puanımız eksik olsun. . .
Neden fenerle oynamayacakmisim?
Ulan bu Forumdan 11 Takimdasi o maca cikarsinlar, kiralim basda emre olmak üzere alayinin kafasini!
Maca cikmamak ne demek?
Hirs yapacaksin ve Gole bogacaksinEn son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 20:33.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
8 gün önce hiçbir şey yoktu, acıya alışmıştık geçip gidiyordu günler.
Birde bardağın dolu yönünden bakalım. Nefret ettiğimiz insanlar şerefsizler en azından daha bu futbol arenasında olamayacak.
1- Aziz (Zannetmiyorum daha fb divan kuruluna adım atabileceğini, zaten yönetim kurulu ve angut kocaman bile sattı, eşgal fotoları da sızdı, lanet ediyordur bence şu an o kupaya, mahkeme 1 yılda da sonuçlansa sonuçta çıkamayacak içerden 1 yıl boyunca)
2- Mecnun (Aynı şey o civaslı içinde geçerli)
3- bülent uygun (O pisliğe artık kimse güvenipte takım emanet etmez)
4- Korcan (bundan sonra oynayabileceği en iyi takım bank asya bile olamaz daha alt liglerde sürter)
5- Ümit karan (t. direktörlük ve menejerlik hayalleri başlamadan bitti)
8 gün önce nasılsa kupayı alamamıştık, bunlar bize söylense hepimiz kabul ederdik. Şunu adım gibi biliyorumki bu türk adaleti asla bunları cezalandırmicak ama en az 1 yıl içerde yatarlar dava süresince, çıktıklarında da her yerde şerefsiz olarak anılacaklar ve lekeli bir FAHİŞE gibi dolaşacaklar.
Ümidim o dur ki bu köpekler birbirini satar ve mahkemede bülbül gibi öterlerse o zaman birşeyler olur, olmasada çokta tın. Şampiyonlar ligine gidemedikten sonraEn son UğuR tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 20:45.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum