İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Başkan çapraz sorguda olabilir. Diğerlerinin ifadesinin alınmasından sonra onu sorgulayacak olabilirler. Niye sabahtan gözaltına alındı diyen arkadaşlar çıkacaktır: o da sanırım diğerler sorgulananları etkilememesi/kopya çekmemesi için olabilir.
Ben başkanın sağasalim alnının akıyla savcılık tarafından serbest bırakılacağını düşünüyorum.
Aksini düşünmek bile istemiyorum ama bizden de olsa eğer suç işleyen varsa kim olursa olsun cezasını çekmeli.
İşin sonunda:
Tüm bu dalgalar "Karadeniz Dalgaları" olur umarım ve şampiyonluğu ilk defa adli makamlarca tescilli kulüpte biz oluruz inşallah.
Tabi herkesin elini çabuk tutması şampiyonluğun (en azından şampiyonlar liginin) daha fazla tazeliğini kaybetmeden sahibine verilmesini umarım.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
birbirleriyle kavga da etseler it ittir....İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin ntv sporda izledinizmi gs fblileri desteklemiş topuk yaylasında fotlar falan bukadar mı yalakalık olur neymiş ezeli rekapet ama ebedi dostluk yok ya madem öle neden her maç kavga ediyosunuz bu ne pişkinlik yawwwwYA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
inş herşey böyl gelişir, peki Trabzon'da tutuklanan iş adamlarından ne haber? onalar ne alaka kimse bişey yazmıyor?İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek soru için önemli bir toplantıya katılması gereken birini sabahtan bu saate kadar tutarlarmı diye düşünmek moralimi bozuyor.6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin ntv sporda izledinizmi gs fblileri desteklemiş topuk yaylasında fotlar falan bukadar mı yalakalık olur neymiş ezeli rekapet ama ebedi dostluk yok ya madem öle neden her maç kavga ediyosunuz bu ne pişkinlik yawwww
bozacının şahidi şıracı işte..trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
Ben de bu soruyu sormadım değil neden kamera karşısında konuşmadı ?İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Mutlu Hasançebi diye biri olduğuna dahi inanmıyorum kendi avukatı çıksın kameralar karşısına anlatsın durumu o zaman hepimiz görelim nedir durum
Yorum
-
herkes toplanmamis henüz... ifade verecek kisileri bekliyorlarmis...İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaf olmayin 1 soru icin bir adam 8-10 saat bekletilmez...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
benim anlamadığım kim kime ceza verecek federasyondan içerde olanlar daha çok. tencere dibin kara senin ki benden kara hesabıİlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisim benzerliği yoksa,şimdi TFF çalışanı olan Seyit Kalender,eski ankargücü yöneticisi.
federasyonu hangi lige yolliycaz
Yorum
-
Abi sadece Başkan değil 21 kiş daha sorhulanıyor...İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaf olmayin 1 soru icin bir adam 8-10 saat bekletilmez...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Bence bu islerin sonuclanmasi cok cok uzun sürecek.
Artik beklemekten yoruldum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bencede öyle.. su ana kadar sadri şenerin ağzından söylenmiş gibi gösterilip, söylenmemiş çok lafı dolandı internette. sadece bu olayla ilgili ile değil daha öncede..İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Mutlu Hasançebi diye biri olduğuna dahi inanmıyorum kendi avukatı çıksın kameralar karşısına anlatsın durumu o zaman hepimiz görelim nedir durum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum