Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İfade vermek içinse korkulacak durum değil. Gerçi medya biraz sonra bu haberi de şişirir ya neyse.
    Yurt dısında oldugu için ifade adı altında gözaltına alınabilir . Serdar Adalı içinde aynı durum söz konusu .

Yorum

• saf olmayin 1 soru icin bir adam 8-10 saat bekletilmez...
      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• ifadesi alınmak için çaırılıyorsa biri bunun adını geçirmiştir soruşturmada savcı var mı böle diye soracaktır başka b açıklaması yok bunun

Yorum

• Başkan çapraz sorguda olabilir. Diğerlerinin ifadesinin alınmasından sonra onu sorgulayacak olabilirler. Niye sabahtan gözaltına alındı diyen arkadaşlar çıkacaktır: o da sanırım diğerler sorgulananları etkilememesi/kopya çekmemesi için olabilir.

Ben başkanın sağasalim alnının akıyla savcılık tarafından serbest bırakılacağını düşünüyorum.
          Aksini düşünmek bile istemiyorum ama bizden de olsa eğer suç işleyen varsa kim olursa olsun cezasını çekmeli.
          İşin sonunda:
          Tüm bu dalgalar "Karadeniz Dalgaları" olur umarım ve şampiyonluğu ilk defa adli makamlarca tescilli kulüpte biz oluruz inşallah.

Tabi herkesin elini çabuk tutması şampiyonluğun (en azından şampiyonlar liginin) daha fazla tazeliğini kaybetmeden sahibine verilmesini umarım.
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            demin ntv sporda izledinizmi gs fblileri desteklemiş topuk yaylasında fotlar falan bukadar mı yalakalık olur neymiş ezeli rekapet ama ebedi dostluk yok ya madem öle neden her maç kavga ediyosunuz bu ne pişkinlik yawwww
            birbirleriyle kavga da etseler it ittir....
            YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek soru için önemli bir toplantıya katılması gereken birini sabahtan bu saate kadar tutarlarmı diye düşünmek moralimi bozuyor.
              inş herşey böyl gelişir, peki Trabzon'da tutuklanan iş adamlarından ne haber? onalar ne alaka kimse bişey yazmıyor?
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Ben Mutlu Hasançebi diye biri olduğuna dahi inanmıyorum kendi avukatı çıksın kameralar karşısına anlatsın durumu o zaman hepimiz görelim nedir durum

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demin ntv sporda izledinizmi gs fblileri desteklemiş topuk yaylasında fotlar falan bukadar mı yalakalık olur neymiş ezeli rekapet ama ebedi dostluk yok ya madem öle neden her maç kavga ediyosunuz bu ne pişkinlik yawwww

bozacının şahidi şıracı işte..
                  trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Mutlu Hasançebi diye biri olduğuna dahi inanmıyorum kendi avukatı çıksın kameralar karşısına anlatsın durumu o zaman hepimiz görelim nedir durum
                    Ben de bu soruyu sormadım değil neden kamera karşısında konuşmadı ?

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saf olmayin 1 soru icin bir adam 8-10 saat bekletilmez...
                      herkes toplanmamis henüz... ifade verecek kisileri bekliyorlarmis...
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        isim benzerliği yoksa,şimdi TFF çalışanı olan Seyit Kalender,eski ankargücü yöneticisi.
                        benim anlamadığım kim kime ceza verecek federasyondan içerde olanlar daha çok. tencere dibin kara senin ki benden kara hesabı federasyonu hangi lige yolliycaz

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          saf olmayin 1 soru icin bir adam 8-10 saat bekletilmez...
                          Abi sadece Başkan değil 21 kiş daha sorhulanıyor...
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Bence bu islerin sonuclanmasi cok cok uzun sürecek.

Artik beklemekten yoruldum.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Böyle devam ederse bütün Memleket gözaltina alinacak.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Mutlu Hasançebi diye biri olduğuna dahi inanmıyorum kendi avukatı çıksın kameralar karşısına anlatsın durumu o zaman hepimiz görelim nedir durum
                                bencede öyle.. su ana kadar sadri şenerin ağzından söylenmiş gibi gösterilip, söylenmemiş çok lafı dolandı internette. sadece bu olayla ilgili ile değil daha öncede..
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim