Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ntvsporda norveçteki şike belgeseli var
    İmza...

Yorum

• Şifrelere yenisi eklendi:

Şekerim düştü: İmdat
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Manyaklara bakın ya Dia'nın ayağını öpmeye çalışıyor adam.
        Fenerbahçe Komedi Kulübü gururla sunar:
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• cnn turkrte nevar calisiyorum bakamiyom
          Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Kim bana F5 tuşu alacak şimdi
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şeker hastalığı için SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜ KURMAKla suçlanan birisi tutuksuz yargılanırsa,cezaevlerinde isyan çıkar.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer Aziz tutuklanırsa böyle bir mesaj atacam

dsmdasjaejpğ o2ekğkrpejın rq
                tutuklandı. Demek daha kolay sanki
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• ntvspor daki futbol mundial programı sanırım Finlandiya ligindeki şikeden bahseidiliyor. Mundial'den bir tanede Fenerin şikelerinin program yapmalarını bekliyoruz
                  t @Selim_Turan

Yorum

• aziz tutuklanmazsa türk adaleti darbe alır..insanlardakı mantık semeri degişik eşek muhabbet olur eskı tas eskı hamam parası olana dokunamaz devlet çeteler iş başında ...devletin acızlıgı azız başbakanı yedi gibi ve hepside haklı çıkar....
                    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• bağdat caddesinde şimdi ne travestiler vardır. bi gitsemmi acaba

Yorum

• Bu Fenerliler insansa ben hayvan olmaya razıyım. Hayvan diyin bana hayvan diyin havla Onur kişne Onur diyin. Sırtıma binin kırbaçlayın bu nedir ya.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Cnn'deki arkadaş diyor ki şike yapıp 2. lige düşen ilk takım olmaktan onur duyarız

Malsınız lan !
                          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 17:53.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim bana F5 tuşu alacak şimdi
                            Mause ile sağ tıkla tazele Mause idare eder herhalde seni
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle tam yürüyüş başlarken açıklasalar ya kararı
                              cok kötüsün cok
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• CNN Türk'ü izleyip boşuna sinirlerinizi germeyin. Sunucu bile açık açık taraflı yorum yapıyor. Süs niyetine bizden, BJK'den ve GS'den de birilerini almıslar ama onlar konustukça tepki yağıyor. Neymiş şahıslara ceza verilsinmiş. Biz koyduk sanki kuralları...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim