Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yayın yapan kanal yok mu adliye önünden şu anda ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aziz Yıldıvım sorgulanan 61. kişi olduğunu öğrenince bir kez daha fenalık geçirmiş..

Herkese nasip olmaz, kıymetini bilsin... Bak bu sene kendi futbolcularımıza bile vermedik bu numarayı. Tevekkeli değil ''her işte bir hayır vardır'' derler...

Aziz sağolsun, şampiyon yapacak bizi
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz %99 Akşama doğru Metris'de.

Metris cezaevinin 2 sokak altında yolları kapattılar platform kuruldu,Belediye başkanı gelicekmiş.

Metris Cezaevi Karadeniz Mahallesinde,Karadeniz Mahallesinin büyük çoğunluğu Trabzonlu..

Bence milletin cezaevi önünde toplanmasını engellemek için Belediye başkanı konuşma düzenledi..

Gitse gitse mahkemeye gider, savciliktan sonra cezaevine gidildigi nerede görülmüs?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspor taraftarı geçmişin bilinçaltında oluşturduğu otoriteye güvensizlik sebebiyle şu anda hiç sebep yokken bile fener taraftarından daha tedirgin durumda. Bunu Trabzonspor taraftarını iyi tanıyan herkesin bilmesi lazım. Bu tedirginlik suçluluktan değil, güvensizlikten...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu haber61.net neoldu girilmiyor
            benim bildiğim kadarıyla fenevliler tarafından hacklendi galiba
            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Haber61.net'e girebilen varmı

Yorum

• pazar gününden beri bilgisayar ve tv ile bildiğin radyasyon manyağı oldum.

evden de dışarı çıkmıyorum..

artık şu karar açıklansa da gitsem Trabzona dökülsek sokaklara............

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haber61.net'e girebilen varmı
                  Sayfada yenileme yapıyor olabilirler bende giremiyorum
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bizimkilerden yana hiç bir sıkıntım yok ta TFF ye karşı inanılmaz bir güvensizlik hissediyorum.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Yorum

• Sorgu devam edecek deniyor kısa bir ara verili deniyor. zürriyet'de

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizimkilerden yana hiç bir sıkıntım yok ta TFF ye karşı inanılmaz bir güvensizlik hissediyorum.
                          öyle söylemeyin, şimşekleri üzerinize çekiyorsunuz yoksa.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gitse gitse mahkemeye gider, savciliktan sonra cezaevine gidildigi nerede görülmüs?
                            Mahkeme'de yatılı mı kalcak?

Elbet bu adamı bir yerde yatırıcaklar ya Cezaevi ya Hastane.

Mahkeme 18:30 gibi başlasa,19:30'da biter, 20.00'da burda olur..

Yorum

• Taraftarlardan Coşkulu Katşılama
                              08 Temmuz 2011 / 17:07
                              Trabzonspor'un Slavia Prag takımından transferi Ondrej Celustka Türkiye'ye geldi.

Çek futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda Bordo-mavili taraftarlar omuzlara alarak karşıladı. Bordo-mavili taraftarlarca karşılanan Celustka'nın şaşkınlığı gözlerden kaçmadı.

Trabzonsporlu taraftarların coşku içerisinde karşıladığı Çek oyuncu Celustka'ya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar ardından genç futbolcuyu omuzlara aldı ve tezahüratlarda bulundu.

trabzonunsesi.com

ne ara bizimkiler aktı oraya

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizimkilerden yana hiç bir sıkıntım yok ta TFF ye karşı inanılmaz bir güvensizlik hissediyorum.

Yanliz degilsin ama UEFA ensesinde merak etme.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim