Yayın yapan kanal yok mu adliye önünden şu anda ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldıvım sorgulanan 61. kişi olduğunu öğrenince bir kez daha fenalık geçirmiş..
Herkese nasip olmaz, kıymetini bilsin... Bak bu sene kendi futbolcularımıza bile vermedik bu numarayı. Tevekkeli değil ''her işte bir hayır vardır'' derler...
Aziz sağolsun, şampiyon yapacak bizi
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz %99 Akşama doğru Metris'de.
Metris cezaevinin 2 sokak altında yolları kapattılar platform kuruldu,Belediye başkanı gelicekmiş.
Metris Cezaevi Karadeniz Mahallesinde,Karadeniz Mahallesinin büyük çoğunluğu Trabzonlu..
Bence milletin cezaevi önünde toplanmasını engellemek için Belediye başkanı konuşma düzenledi..
Gitse gitse mahkemeye gider, savciliktan sonra cezaevine gidildigi nerede görülmüs?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor taraftarı geçmişin bilinçaltında oluşturduğu otoriteye güvensizlik sebebiyle şu anda hiç sebep yokken bile fener taraftarından daha tedirgin durumda. Bunu Trabzonspor taraftarını iyi tanıyan herkesin bilmesi lazım. Bu tedirginlik suçluluktan değil, güvensizlikten...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
benim bildiğim kadarıyla fenevliler tarafından hacklendi galibaİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu haber61.net neoldu girilmiyor
Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
Sayfada yenileme yapıyor olabilirler bende giremiyorumİlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61.net'e girebilen varmı
Yorum
-
öyle söylemeyin, şimşekleri üzerinize çekiyorsunuz yoksa.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkilerden yana hiç bir sıkıntım yok ta TFF ye karşı inanılmaz bir güvensizlik hissediyorum.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Mahkeme'de yatılı mı kalcak?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitse gitse mahkemeye gider, savciliktan sonra cezaevine gidildigi nerede görülmüs?
Elbet bu adamı bir yerde yatırıcaklar ya Cezaevi ya Hastane.
Mahkeme 18:30 gibi başlasa,19:30'da biter, 20.00'da burda olur..
Yorum
-
Taraftarlardan Coşkulu Katşılama
08 Temmuz 2011 / 17:07
Trabzonspor'un Slavia Prag takımından transferi Ondrej Celustka Türkiye'ye geldi.
Çek futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda Bordo-mavili taraftarlar omuzlara alarak karşıladı. Bordo-mavili taraftarlarca karşılanan Celustka'nın şaşkınlığı gözlerden kaçmadı.
Trabzonsporlu taraftarların coşku içerisinde karşıladığı Çek oyuncu Celustka'ya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar ardından genç futbolcuyu omuzlara aldı ve tezahüratlarda bulundu.
trabzonunsesi.com
ne ara bizimkiler aktı oraya
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkilerden yana hiç bir sıkıntım yok ta TFF ye karşı inanılmaz bir güvensizlik hissediyorum.
Yanliz degilsin ama UEFA ensesinde merak etme.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum