Arkadaslar, Aziz ötmeye baslamis, sorgu aksama hattae gece yarisina kadar sürer!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
%99 ihtimal şampiyonuz...İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk olma olasiligi ne kadar acaba?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
%100....İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk olma olasiligi ne kadar acaba?
gerisini bol sıfırlarla sen doldur işte.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
ben gene diyorum erken sevinmeyelim kararı bekliyelim karar verilsin hep beraber sevinelim ama şimdi burda biri seviniyo şampiyon olduk diye biri karamsar düşünüyo en mantıklısı kararı beklemek tamm belki savcı tutuklama talebiyle 25 kişiyi göz altına aldı ama daha mahkeme var orda ya serbest bırakılırsa ozman biz küçük duruma düşeriz...bu benim görüşüm..''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Bizim için en önemli kriter Şekip Mosturoğlunun tutuklanmasıydı.
Ağzı çok iyi laf yapan sistemin açıklarını bilen uzun süredir federasyonda, fenerbahçede hem sözcü , hem yönetici ve AVUKAT sıfatını taşıyan biri tutuklanmışsa
Konuşmaya gerek yok.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
şansımız mı kötümser bi bakış açısıyla %99.9İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk olma olasiligi ne kadar acaba?
Yorum
-
%100 . ....İlk olarak djtt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk olma olasiligi ne kadar acaba?
Yorum
-
Bizim için bir sorun? Olduğunu zaten sadece biz uyduruyoruzİlk olarak T-Zone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir duyum da benden;
İşyerindeki arkadaşım (kendisi beşiktaşlı) gazeteci yakın bir arkadaşıyla konuşmuş. Gazeteci arkadaşı Lütfi Arıboğan'a" Beşiktaş ve Trabzonspor için herhangi bir durum var mı?" demiş. O da "Hayır, iki takım için de herhangi bir şey yok" demiş. Arkadaşım gayet güvenilirdir, gazeteci arkadaşı için de "güvenilir birisi" diyor. Eğer Lütfi Arıboğan da güvenilirse bizim için herhangi bir sorun yok.
Yorum
-
bu yanlış bir söylem uefa %100 emin olmadıkça olmaz diyor..İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%99 ihtimal şampiyonuz...
%1 şüphe varsa küme düşürün diyor..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İstikamet Kadıköy
İstanbul Adliyesi'nden ayrılan Fenerbahçe yöneticileri Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı, kulüp binasında durum değerlendirmesi yapacak.
kaynak : http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=950682010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
kendi kendimize elemen uyduruyoruz o konuda haklısınİlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim için bir sorun? Olduğunu zaten sadece biz uyduruyoruz
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum