Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorgulamaya ara verildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adliyedeki sorgulamasına sağlık sorunları nedeniyle ara verildi.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu aziz bi oyun çeviriyor olmasın ? Sırf istedikleri nöbetçi hakim davaya baksın diye ayarlama yapılıyor(aziz ve çevresi tarafından) olma ihtimali varmıdır ?
      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Benim anlamadigim bu adamin bundan önce hastaneye gittigini yada rahatsizlandigini duyan varmiydi?

Simdi ne oldu da rahatsizlaniyor?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• öglene dogru yazdim, yine yazim..

Aziz yarin sabaha, tutuklama talebi ilen mahkemeye sevk edilirse sevinin.. Bence yarin ögle hatta aksami bulur bu karar.. Ama sonra mahkemede is kolay, direk kodese...

Haftaya Sampiyonuz

Bizim hatta neyi bekledigimizi bile bilmiyorum, Aziz öyle yada böyle girecek..

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya ben tatildeyim lafta , otel odasinda pc basinda haber izliyorum kac gundur..

azizden ben de sikayetciyim arkadas. tatilimin icine etti,,
            Rahat ol kardeşim. Dün gece ben Antep' te Tarkan konserinde oğlumla şampiyonluğu kutladım. Gel bordoyla - mavi olalım. Gel gökyüzünde yıldız olalım . Seninle şampiyonluklara koşalım. Haydi bastır Trabzon' um diye şarkı söyledik... Akşam discoya git gönlünce eğlen.
            <Free Palestine>
            2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Sorgulamaya ara verildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adliyedeki sorgulamasına sağlık sorunları nedeniyle ara verildi.
              http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95073
              Sorgulama sırasında FB'nin bu sezon oynadığı maçların birinde şike yapılmamış olduğunu öğrenen Aziz Yıldırım tekrar fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 17:54.

Yorum

• Valla bu şartlarda hapise falan gönderemezler bence. Gönderseler de krallar gibi yaşatırlar....
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne oldu ter mı bastı azizim
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• fener taraftar bölündü

yürüyüşe katılmama kararı aldı malum grup, umarım bizim için hayırlı bir karar olur
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Alt adamlar tutuklanmışken,elebaşının tutuksuz yargılanması söz konusu olamaz.Hele başka isimlerinde gözaltına alınabileceği iddiaları varken.Delil karartıp,kamuoyunu manipüle edebilecek birisinden bahsediyoruz.

Yorum

• İlk olarak İskefiyelireis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rahat ol kardeşim. Dün gece ben Antep' te Tarkan konserinde oğlumla şampiyonluğu kutladım. Gel bordoyla - mavi olalım. Gel gökyüzünde yıldız olalım . Seninle şampiyonluklara koşalım. Haydi bastır Trabzon' um diye şarkı söyledik... Akşam discoya git gönlünce eğlen.
                        Bahadir33 bunu beğendi
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• 1 saat önce falan kanal B de uefa tarafından aklanmayan takımı avrupa kupalarına almayız diye haber vardı tam içeriğini bilmiyorum
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorgulama sırasında FB'nin bu sezon oynadığı maçların birinde şike yapılmamış olduğunu öğrenen Aziz Yıldırım tekrar fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
                            ççç ççç
                            Abi ne yaptın ya

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi
                              aziz bey bu maçta şike yaptığınız söyleniyor
                              ahh durun başım ağrıdı
                              aziz bey şu takıma teşvik primi vermişsiniz
                              ooff k.çım ağrıyor...

ulan bu ne be
                              İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

......................

çççççç
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aziz sen varya...

Normal hayatında kaç kere 5 günde 4 defa hastahaneye kaldırıldın acaba??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim