Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok hosuma gidiyor bu 3 eziklerin son günlerde birbirleriyle dalasmalari. simdikte siketv görüntü yayinlamis

ey gidi ey sike davasinda el ele verip kardeslik gösterileri yapiyorlardi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cok hosuma gidiyor bu 3 eziklerin son günlerde birbirleriyle dalasmalari. simdikte siketv görüntü yayinlamis

ey gidi ey sike davasinda el ele verip kardeslik gösterileri yapiyorlardi
      görüntününde fotomontaj oldugu hemen twittera düstü

rezilligin son noktasi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bende biraz önce kahvede fenerli bir arkadaşla konuşuyorum nedir bu Emre'nin ayrıcalığı diye yok efendim Bilic Emre'ye ana avrat sövmüşte, bulunduğu alanı terk edip sahaya girmişte miş,miş,miş Emre sütten çıkan ak kaşık imiş
        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

• Emre
          Volkan
          Caner
          Alves
          Egemen

Türk futbolundaki ahlak fakirleri
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Birkaç yıl sonra bu yaşlı pisliklerden kurtulacağız.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İnanın sinirlerim bozulacak diye spor kanallarına basmaya çekinir oldum.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• fibikleri bir korku salmış, nedir bu korkunun sebebi, her fırsatta kafalarına vurdukları şikecilikleri değiiilll, Allah'ın izniyle onlarda tünelin sonuna yaklaştıklarından korkuyorlar, Ah şenes erzik, niye kaçtın ki!!..
                En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 20:21.

Yorum

• Milli maçlar bile beni enterese etmiyor artık

Taki bu kokuşmuş gidişat düzelene kadar

Şike sürecinden sonra konuşacağım deyip te şampiğyon olunca ketum olan TERİM'in başında olduğu takım benim milli takımım değil
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız."

bjknin bu akşam fenere karşı yaptığı açıklamadan bir pasaj.. şeytan ayrıntıda gizlidir
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• benimde paydas kelimesi dikkatimi cekti. birden bizim iho mu yapti bu aciklamayi sandim dogrusu

Yorum

• Insallah Atilla Dilaver, yine basit bir basvuruyu cok önemli bir olaymis gibi abartmiyordur. Yoksa inandiriciligi tamamen gider.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• atilla dilaver'den haber yok. 10 gün dedi halen beklemedeyiz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            atilla dilaver'den haber yok. 10 gün dedi halen beklemedeyiz
                            Bugün yine cok yakinda falan diye twit atti.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• zokayı yicek şikeciler...umut dolusu msj veriliyor sagdan soldan...hele atilla dilaver boşuna iddiali şekilde göreceksiniz falan yazmaz

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bir cisim yaklaşıyor.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X