Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydaa...şimdi de Mayıs'ta karar verilecek deniyor resmi kaynaktan...

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Mayıs mı yuh [emoji15]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bir cisim yaklaşıyor: Cas kararı

Bu vesileyle Şikebahçe Marşım için yeni bir versiyon yayınladım:
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Mayis ne alaka ya..nerden cikti..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bence cas ueafayı haklı bulucak bı kac yılda fifayı bekliyeceğiz. (inşallah yanılırım)

Yorum

• Bişey sormak istiyorum antuda şöyle bir yorum okudum ve siyasetten anlamam , sizce başkanlık seçımıyle bi ilgisi olabilirmi bu davanın arkadasında dediği gibi ?

Bence başkan Aziz Y. boynunda iple dolaşıyor. Muktedirin başkanlık hayali gerçek olursa Aziz Y. da o zaman Yargıtay kararını öğrenmiş olur. Birşey bildiğim için değil ama olguları ve olan biteni okuyunca bugüne kadar neden bu karar açıklanmadı sorusuna yanıt arıyorum... Birisi bekletiyor olabilir diye düşünüyorum. Yani Yargıyı etkileyecek kadar güçlü birisi(!).

Doğal olarak madem ki bekletiyor bir beklentisi olmalı‚ bu karardan ötürü bir beklentisi olmalı ki müdahale ediyor diye düşünüyorum...

Başkanlık geçerse başkan içerde‚ özetle... Bence.!

Yorum

• Beklentiler hep ocak sonu şubat başıydı. Mayıs nerden çıktı acaba?

Çekecek çok çilemiz var daha arkadaşlar. 2, 3 yılı göze alın derim ben. Sonra hayal kırıklığı olmasın.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• 3 ay daha bekleriz fifa yolu acilsin diye napalim..6 senenin ustune devede kulak 3 ay..

Yorum

• Duyumcu isimli twitter hesabi da 10 marta ertelendigini duyurdu cas diyor bugun itibariyle ..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duyumcu isimli twitter hesabi da 10 marta ertelendigini duyurdu cas diyor bugun itibariyle ..
                      şunun şurasında 10 marta ne kaldıki
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• twitterda kapatılan 12numara sayfasının admini olduğu söyleniyor

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• twitterda söylenene göre cas bizim dava için 10 mart tarihini vermiş resmi olarak ama yoğunluktan bu tarz kararlar çok sık ertelendiği için bülbüloğlu mayıs ayını işaret etmiş.bir beklenti oluşmasın diye herhalde.bu arada 20.02.2017 haftası 5 gün yargıtay duruşmaları olacakmış şike davası için.yargıtaydan da beraat kararı çıkartıp kafa ütüleyecek bu şerefsizler medyayı da yanlarına alarak.yok şöyle kumpas,yok şöyle temiziz,yok şu kadar tazminat alacaz.canımız bir müddet daha sıkılacak yani dostlar...
                          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Şuan mesela forumda taraftarımızın takıma olan desteği sorgulanıyor ya açıkcası ben bunu bu şehrin şikeye olan tavrından sonra bıraktım. rte ve siyasi parti sevgisi ve bağlılığı Trabzonspor'dan önemli olan bir kentin insanı stada gitmese de olur. Artık bazı sevgiler yapmacık. Onlar kupamızı çalanlara önce sahip çıktı, bizim insanımızda onları kefenle, yüzde 70 oylarla karşıladı. Mefaatleri uğruna bir kalemde silindi Trabzonspor. Bağımsız bir siyasi aday dahi çıkaramadı. Hükümetin 15 senede kendisine bağımlı, yarattığı sadaka toplumuna ayak uydurdu. Neymiş ülke meseleleri daha önemliymiş. Yahu daha şehirde cebinde 40 lira vererek tribünü dolduracak insan bulamıyoruz, bunlar hangi refahtan, huzurdan bahsediyo?
                            Bu yüzden stada gitmese de olurlar.
                            Trabzonspor'un ruhunu çoktan yokettiler..
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 02:40.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• yarin aklama islemi baslicak. ama bu CAS´i etkilemez. cunki sike kesinlesmistir. o yuzden Türkiyedeki mahkemeleri hic kafaniza takmayin. onlar sadece bir tiyatrodur

Yorum

• Erman hoca gurcani fena sisliyor a sporda. Spiker hemen konuyu değiştiriyor tabi. Heh se.se.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X