toplam 25 kayıt mı oldu şimdi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Çok uzun zamandır foruma girmiyordum ama artık içimde bir şeyler kopuyor bu gidişat hiç iyi değil. Birisi bize öncülük etsin tepkimizi koyalım. Trabzonspor taraftarıyla kimse ama hiç kimse bu şekilde alay edemez bu yönetim çok olmaya başladı. Ucunda ölüm dahi olsa her şeye varım ne istiyorsanız onu yapalım ama lütfen bir şey yapalım lütfen çok çaresiz hissediyorum kendimi.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Dun dedigim gibi vimeo, sendvideo, mail.ru, openload, dailymotion gibi farkli sitelere yuklenmeli ki uzun omurlu olsun.İlk olarak walwo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Beyler bu kayıtları ne rte'ye, akp'ye, ne chp'ye, ne mhp'ye ne fb leyhinde karar veren avukatlara, ne de Türkiye'deki taraftarlarin %70'ine inandiramazsin. Önceden yalan diyolardı. Şimdide konuşmalar kesilip birleştirilmiş diyolar.
chp ve mhp, mağdur rolünü oynayan şikebahçelilere sempatik görünmek için onların yanındalar.
rte ve akp, şayet bu kanıtları kabul ederlerse gülencilerin ortaya çıkardığı 17-25 aralık tapelerinin de gercekligini kabul etmis olacaklar.
Kendilerine sözde hukukçu diyenlerin hepsi tayyipin atadığı kişiler olduğu için onlarda gelen emirlere uyuyolar.
Bu yuzden Avrupa'daki söz sahibi mecralar bu hükümete baskı yapmadıkça şikeciler asla cezalandirilmayacaktir.
Ve son olarak bu tapeleri Trabzon halkina da inandiramazsin.
Bu videoyu izleyin. Bakın ve görün derdimizi kime anlatmaya calistiklarimiza:
İste bu insanlar Trabzon'da da yasiyor. Ve malesef bunlar rtenin lafiyla yasadiklari icin Trabzonspor'un mücadelesini rte istemiyor diye bir kalemde sildiler, Trabzonspor'u ezip geçtiler.
Trabzonspor evet bu şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor.
Ama Trabzonspor'u siyaset ugruna satan Trabzon'lular, Trabzonspor'lular asla haketmiyor.
Nasil ki şikecilere beddua ediyorsam, içimizdeki bu hainlere de beddua ediyorum.
Her zamanda edeceğim.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.01.2017, 19:49.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Her gelen iyi götürdü.O sene bu sene söylediklerinin üzerine neredeyse 20 yıl geçti. Nasılsa bu taraftara her sene ''Yeni takımız biraz sabır'', takım daha oturmadı, bu kadro çok iyi iş yapar.Üstüne de son kullanma tarihi geçmiş Çin malı bir transferle taraftar oyalanır. Sonrasında alınan kötü sonuçlar ardından '' Şike davası bu ay sonuçlanır,FB küme düşecek, sonrasında bir alkış tufanı.Derken yıllar yılı kovalar bizse buralarda montofon gibi kandırılırız.
Yorum
-
Hocam bu döngüyü kırmanın 2 yolu vardır. Ya endüstiryel futbolu reddedip kendi altyapınla sahaya çıkıp ligi kaçıncı bitireceğine bakmaksızın destekleyeceksin ya da tamamen futbol takip etmeyi bırakıp bu düzene pazar oluşturmayacaksın. Bu durum ne gelen götürebilir ne de götürmeye gelen götürebilecek birşey bulabilir.
Şuan transfer başlığı dolu. Euro olmuş 4 tl kimsenin umrunda değil. Forvet gelmedi orta saha gelmedi derdin de. Daha da derinleşecek ekonomik kriz beklerken sakin durup 3 yıl ayakta kalmaya çalışmak en mantıklısı. İstanbul takımlarını asla ekonomik olarak yanlız bırakmazlar ama biz tepe taklak gidebiliriz.
Yorum
-
Adalet, sadece lugatta kalan bir sözcük bu ülkede
5,5 yıldır yaşananlar utanç verici
Güçlü olan, nüfuzlu olan, yandaşı (siyasi otorire, medya) ve taraftarı çok olan haksız kazanç da elde etse değişen birşey olmuyor
Olan bu ülkede dürüstçe çalışan, ahlaklı, erdemli, en önemlisi de vicdanlı insanlara oluyor ve bu tür insanlar yaşanan haksızlıklar karşısında yılıyor, üzülüyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ahmet cakarda yavsagin onde gideni cikti nasil azizle kakara kikiri danisikli dovuscu ikiyuzluler..sinana hic deginmiyorum bile bu istanbul takimlarinin destekcilerinin alayini...serefsiz oglu serefsizler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Çakar içlerindeki en adamlardan birisidir. Sinan zaten sistemin köpeği bunu bilmeyen yok. Yazık vallaha 3 temmuzu Tayyip Erdoğan hasır altı etmeseydi şu rezil kepazelerin bir tanesinin esamesi okunmuyordu şimdi ve de Türk futbolunun yeri çok farklıydı.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet cakarda yavsagin onde gideni cikti nasil azizle kakara kikiri danisikli dovuscu ikiyuzluler..sinana hic deginmiyorum bile bu istanbul takimlarinin destekcilerinin alayini...serefsiz oglu serefsizler..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Evet 25 adet.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplam 25 kayıt mı oldu şimdi?
Yorum
-
Bu kayıtlarla gidip biz de davalar açsak mahkemelere bireysel veya stk.lar olarak acaba sonuca katkımız nasıl olur diye düşünüyorum. Pozitif bir sonuç çıkarabilir miyiz hukukçu arkadaşlara danışmak lazım.İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 25 adet.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
))))))

Yorum