Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamanında şike yapıldı, "sahaya yansımadı" gibi çok anlamsız bir cümleyle emek hırsızlarına ceza vermeyenler,

Umarım EURO 2016 kapısından kovulduğumuzda pişman olmazlar.

Milli takımım da gerçek takımım da Trabzonspor'dur ve öyle kalacaktır.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Kusura bakmayında bu şikebahçeli veledi zinalar gene bir garanti almıştır.

işin sonunda gene onlar haklı biz suçlu çıkarız
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Ulan nasıl bir yüzsüzlüktür bu ya ?
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'la ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptığı başvurunun ardından, kurula ayrıntılı itirazını iletti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA Temyiz Kurulunun başvurumuzun reddine ilişkin kararına, İsviçre'de bulunan Spor Tahkim Mahkemesine yapılmış olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugün itibariyle CAS'a iletilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Şike davasına konu olan 2010-2011 sezonunda, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğuna yönelik olarak UEFA'ya başvuran ancak UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulundan ret alan Fenerbahçe'ye, UEFA Temyiz Kurulundan da olumsuz cevap gelmiş, sarı-lacivertliler bu karar üzerine CAS'a başvurmuştu.

Yok arkadaş bunlar cezanın zirvesine ulaşmak istiyor anlaşıldı. Bu kadar kaşıntının sonu kulübün lisansını yırttıracak bunlara. Ben gördüm de bu kadarını görmedim. Bu işin sonu lisans iptaline gider. Ceza ya doymak istemiyorlar herhalde. Koskoca ülke tek elden kurtarmaya çalışıyor, bunlar inadına dibi görmek istiyor. Helal olsun. Hayallerimizi gerçekleştirecek bu süper zekalar, Lisansını yırt gel fifa
          yahu yüzme takımı bile şike yapmış bir kulübün hala var olması ise ayrı bir tez konusu olur ayrıca.
          Arsızlık nedir, yavuz hırsızlık nedir sorularının cevabı olmuş bu başvuruları. Yalnız adamlar sırf günü kurtarmak, ne deseler inanan bir kısım taraftarına mesaj verebilmek için yapıyorlar. Bizim için hiç sorun yok. Sonuna kadar gitsinler, biz de gideceğiz, Allah'tan dileğim en kısa zamanda kupamıza kavuşmak ve kupadan da daha önemlisi şikecilerin küme düşürülmesi.
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Asla
            yilmak yok
            asla
            vazgeçmek yok

kupamizi verecekler
            bir gün mutlaka
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamanında şike yapıldı, "sahaya yansımadı" gibi çok anlamsız bir cümleyle emek hırsızlarına ceza vermeyenler,

Umarım EURO 2016 kapısından kovulduğumuzda pişman olmazlar.

Milli takımım da gerçek takımım da Trabzonspor'dur ve öyle kalacaktır.
              bu artik imkansiz
              casda hizlandirilmis yargilama icin basvuru vermedik

twitterdaki bilgilendirmeye göre dosyanin cok genis oldugundan hakimlerin olaya tam hakim olmasini istemis hukuk kurulumuz

cas davamiz bu yilin sonunu bulur artik
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hangi başlıkla Cas'a yazı yolladılar?

Yorum

• 4 sene önce yaxdığım gibi

Uefa'dan ve Fifa'dan medet ummak trajikomik bir olay

daha yeni başkanları ceza yedi

CAS daha güvenilir bir mecra ama olay yine de fifa ve uefa da bitiyor
                  sakin olun...

Yorum

• şaşırmaya gerek yok fb nin itiraz etmesi gayet doğal. benim merak ettiğim detaylar... mesela fb ne demiş olabilir biz şike yapmadıkmı diyecekler? bütün suçlardan beraat mi ettik diyecekler? biz yaptık ama onlarda yaptımı diyecekler?
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Günaydın.

Adalet nöbetine devam ediyoruz.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şaşırmaya gerek yok fb nin itiraz etmesi gayet doğal. benim merak ettiğim detaylar... mesela fb ne demiş olabilir biz şike yapmadıkmı diyecekler? bütün suçlardan beraat mi ettik diyecekler? biz yaptık ama onlarda yaptımı diyecekler?
                        sikecilerin itirazi bizim 3 masta tesvike tesebbüs ettigimiz
                        uefa ve tff de beraat etmisdik

bizim itirazimisda sikecilerin ilk kademede bir rolü yok

biz uefa ve tff yetkillerini bu davada kullanmadigini belirtiyoruz ve öncesden casin sike var dedigi ama henüz uefanin cezalandirmadigi (sanirim 2 mac sike) maclar icinde ceza kesilmesini istiyoruz

bu konuda sikecilerin savunma hakki bilen yok, cas hakimleri bu maclarda sike oldugunu belirlemisdi
                        ya bu isi fifa görsün diyecekler yada uefa yi is basina gecirecekler

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sikecilerin itirazi bizim 3 masta tesvike tesebbüs ettigimiz
                          uefa ve tff de beraat etmisdik

bizim itirazimisda sikecilerin ilk kademede bir rolü yok

biz uefa ve tff yetkillerini bu davada kullanmadigini belirtiyoruz ve öncesden casin sike var dedigi ama henüz uefanin cezalandirmadigi (sanirim 2 mac sike) maclar icinde ceza kesilmesini istiyoruz

bu konuda sikecilerin savunma hakki bilen yok, cas hakimleri bu maclarda sike oldugunu belirlemisdi
                          ya bu isi fifa görsün diyecekler yada uefa yi is basina gecirecekler
                          sanırım fb yerel mahkemede biz beraat ettik gibi bir savunma yapacak ama orada ki beraatin nedeni başka bunlar şike yok diye beraat etmedi mahkeme kararını okuyan bunu hemen anlar. bu kakalaklar CAS ı kandırabileceklerini zannediyor.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• CAS gibi bir kurumun son sözü söyleyip işi bitirdiği yerde sırf uygulamaya geçilip cezalar infaz edilmedi diye yıllardır uğraşıyoruz.

Mahkum taraf ise henüz aklanma şartını dahi yerine getiremedi nerede kaldı karşı tarafı şike ile suçlayabilsin? Velev ki buna cesaret edip bizim üzerimizden itiraz geliştirdiler bunun hükmü A.Y.'nin mahkemelerde yaptığı sürülmüş tarlalı,yeşermiş ekinli savunması kadar olacaktır.

Ben her merciiden yeniden kazanan taraf olarak çıkacağımızı fakat yaptırımlar noktasında (yönetiminde ve zihniyetinde bir değişiklik olmazsa) TFF'ye takılacağımızı düşünüyorum.

TFF'nin bir başına sıkıştığı noktada devreye başka güçler girecektir yine.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sanırım fb yerel mahkemede biz beraat ettik gibi bir savunma yapacak ama orada ki beraatin nedeni başka bunlar şike yok diye beraat etmedi mahkeme kararını okuyan bunu hemen anlar. bu kakalaklar CAS ı kandırabileceklerini zannediyor.
                              sanmiyorum
                              bunu yapabilmeleri icin davaya dahil olmak icin basvurmaiari gerek
                              bunu yapamazlar bence, tabi bir avukat daha iyi bilir
                              ayrica dedigin gibi usulen beraat etti kimisi yöneticileri, cas sa belge direk calinmamissa senin tarafindan usul islerini kabul etmiyor diye biliyorum

yine 50 kisi giderler, cas koridorunda bi kahve icip dönerler
                              medyada yalan haberler cikarmak amacli

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                CAS gibi bir kurumun son sözü söyleyip işi bitirdiği yerde sırf uygulamaya geçilip cezalar infaz edilmedi diye yıllardır uğraşıyoruz.

Mahkum taraf ise henüz aklanma şartını dahi yerine getiremedi nerede kaldı karşı tarafı şike ile suçlayabilsin? Velev ki buna cesaret edip bizim üzerimizden itiraz geliştirdiler bunun hükmü A.Y.'nin mahkemelerde yaptığı sürülmüş tarlalı,yeşermiş ekinli savunması kadar olacaktır.

Ben her merciiden yeniden kazanan taraf olarak çıkacağımızı fakat yaptırımlar noktasında (yönetiminde ve zihniyetinde bir değişiklik olmazsa) TFF'ye takılacağımızı düşünüyorum.

TFF'nin bir başına sıkıştığı noktada devreye başka güçler girecektir yine.
                                eğe CAS ve FİFA lehimize karar verirse tff nin yapacağı pek bişey kalmaz. fakat yıllarca avrupa yasaklısını göze alırlarsa orasını bilemem tabi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X