Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz bunlarla uğraşamayız arkadaşlar.. bıraktım ben yakasını vazgeçtim. seneyede bizi doğrayıp duracaklar yoksa allah aşkına gelecek sezonda ızdırap çekmek istemiyorum bu sene iho yu göndermek için takımı milyonlarca lira zarara uğrattılar. seneyede aynı şey olmasın.bırakalım şunların yakalarını allahlarından bulsunlar eğerki varsa..
    işte bizi bu kıvama getirmeye çalışıyorlar... amatöre düşeceğimi bilsem yinede vazgeçmem.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işte bizi bu kıvama getirmeye çalışıyorlar... amatöre düşeceğimi bilsem yinede vazgeçmem.
      kardeşim zaten bi kez düşersen bu borçla artık trabzon diye bişey kalmaz. zaten bunu yapacaklardı allahtan ihoyu gönderdik. hakemler odaya kilitlenmeside buna bir etki olarak hep birlikte bitirdiler bizi bu sezon zaten yoksa çok harika bi kadro kurulmuştu.. devleti şuan arkasına aldılar uğraşmaya değmez artık şu stad arazisi işini lehimize çevirmeliyiz yoksa bu arazide bitmez biz sessiz sedasız şampiyon olmaya bakmalıyız artık. uğraştıkça batıyoruz.. ahirette görüşücez bunlarla artık..

Yorum

• Lan basın mensupları azarlandığınız küçük düşürüldüğünüz basın toplantısını alkışlarla bitiriyorsunuz ya ...Yazıklar olsun size Yuh kere yuh
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu sürecin sonunda hakkımızı alamaz isek bu ligde bu ülkede Trabzonsporun olması hiç bir şey ifade etmez, o yüzden yavaş yavaş borçları ödeyip takımı ligden çekmeliyiz ya da başka bir ülkenin liginde oynamak için müracaat etmeliyiz,azerbaycan en uygunu görünüyor

Yorum

• Saha içine bakalım diyenler var yapmayın arkadaşlar U17 Liginde şampiyon olan takımın elinden hakkını playoff uydurarak çaldılar.Trabzonspor saha dışında başarılı olmadığı takdirde saha içinde başarılı olamaz buna izin vermezler.

Yorum

• Sıkıldınız, bıktınız ama seçim sabahı da dört nala koşa koşa oyunuzu verirsiniz yine..

Yorum

• Ben yazmaktan bıktım ama kimse yaşamaktan bıkmıyor.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saha içine bakalım diyenler var yapmayın arkadaşlar U17 Liginde şampiyon olan takımın elinden hakkını playoff uydurarak çaldılar.Trabzonspor saha dışında başarılı olmadığı takdirde saha içinde başarılı olamaz buna izin vermezler.
                  Saha içi derken ben şampiyon olalım, başarılar yakalayalım kısmında değilim.

Ben artık keyif almak istiyorum sadece. Galibiyet, şampiyonluk vs. beklemiyorum.

Bir maça gittiğimde pişman olmadan döneyim, bir maçı izlediğimde hayatımdan boşuna 90 dakika gitmesin yeter.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Hiçbir şey güzel olmayacak.
                    Bu kadar basit.

Yorum

• Sureci unutmak isteyen unutur istedikleri bu zaten şike lobisinin inadina unutturmayacagiz ulan inadina..burda kimse şikeci agziyla kefencilerin agziyla konusmasin golge etmeyin yeter destek isteyen yok sizden..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bazi arkadaslar obur dunyada yapacaklari ile kendilerini tatmin edebilir ama ben burada goremedigim adaleti neyleyim öbür dunya da

Yorum

• Ne geldiyse başımıza bu garabet yöneticiler ve insanımızdan.....6 yılın sonunda ancak bu kadar kötü bir haber alabilirdik.O alkış tutan şakşakçılar yarının neler getirebileceğini görün. Birilerinin peşine takılan koyun gibi yaşayanlar, başkalarının dudak uçlarında yaşayan, yalaka, yavşaklar..Halinizden memnunsunuz değil mi? Hiçbirşeyi eleştirmeyin şehrinize gelenleri sabahın ilk ışıkları ile konvoylarla karşılayın..

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saha içi derken ben şampiyon olalım, başarılar yakalayalım kısmında değilim.

Ben artık keyif almak istiyorum sadece. Galibiyet, şampiyonluk vs. beklemiyorum.

Bir maça gittiğimde pişman olmadan döneyim, bir maçı izlediğimde hayatımdan boşuna 90 dakika gitmesin yeter.
                            Bu karakter yoksunu futbolcu kesimiyle mi?

Yorum

• Bu kadar okuduğunu anlamaktan aciz insan varken mahkeme kararında yazan "Deliller hukuksuz olduğu için beraat" ifadesini şike yoktur diye anlayan fenerlilere kızmamak lazım !
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• galatasaray kulübü,savcı Zekeriya Öz'ün, kulüp üyeliğinden atılması ile ilgili işlem başlatmış!!!
                                Basına yansıdı.

Ülkenin siyasetinin yön verdiği yalan dolan rüzgarı,idari kadroları yalayan spor medyası ve yöneticileri,buna çanak tutan taraftar ve toplum...

Şu lanet ülkenin büyüklüğü kadar bir göktaşı bekliyorum,şu ülkeye çarpsın ve bitsin artık şu iğrençlikler...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X