Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon’dan milletvekili adayı olan Soylu’nun adaylığı açıklanınca ortaya Fenerbahçe kongre üyesi olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki ‘şike davası’ndan bu yana yaşanan gerginliklerin ardından şehirden büyük tepki gelmişti.
    AKP Trabzon 1. Sıra Adayı Süleyman Soylu'nun boynuna, Trabzon Havalimanı'na ayak basar basmaz Trabzonspor kaşkolu takıldı. AKP tanıtım töreninin yapıldığı 19 Mayıs Spor Salonu'na da Trabzonspor kaşkoluyla gelen Soylu, lafı Trabzonspor'a getirdi ve ''Başkaları bilir mi bilmem ama'' diyerek Trabzonspor'un efsane takımını saydı.

trabzonun efsane kadrosunu sayamayan zaten futbolla alakası yok demektir,kendini bişe zannediyor.hiç takım tutmayan bile yinede 1.2 isim söyler
    Yeri değil ama fenerli olması bile benim için sorun değil.(sorun ama o noktaya gelene kadar.....)

Adamın Trabzon'la alakası yok....İç acıtan taraf burası zaten....

Kendisi bile beyanat verdi Trabzon'dan aday olmak istemedim,merkez beni aday yaptı diye....

Boşver,bu adamı seçecek olanlar dert etsin,ben etmiyorum.

Mide meselesi....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlarda o toto olsaydı namusumuz dedikleri CAS'dan vazgeçmezlerdi.

Laf delikanlısı bunlar....

Hiç bir halt yiyemezler....
      Valla ben bu totosuzlardan her şey beklerim

Yorum

• aziz beraat edemez rahat olun, diyelimki etti

sportif açıdan şike kesindir ve bunun geri dönüşü yoktur. fifaya gitmemize engel bir durum söz konusu değil.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aziz beraat edemez rahat olun, diyelimki etti

sportif açıdan şike kesindir ve bunun geri dönüşü yoktur. fifaya gitmemize engel bir durum söz konusu değil.
          sportif acidan hem fikiriz. geri dönüsü kesinlikle yok.
          diyelim ki beraat etti, tüm türkiye sikenin olmadigini duyuracak gerci bunu ilk günden beri diyorlar

ben halen dediklerimin arkasindayim. sikebahce düsecek
          En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 14.04.2015, 15:06.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sportif acidan hem fikiriz. geri dönüsü kesinlikle yok.
            diyelim ki beraat etti, tüm türkiye sikenin olmadigini duyuracak
            sorun değil beraat ederse konuşuruz bunları.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aziz beraat edemez rahat olun, diyelimki etti

İçeride A.Y.'yi temize çıkardılar mı başlar algı operasyonu. Sportif cezaları ne yapar eder unuttururlar. Üstüne Trabzonspor'u suçlu çıkarmalarından korkmalı.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İçeride A.Y.'yi temize çıkardılar mı başlar algı operasyonu. Sportif cezaları ne yapar eder unuttururlar. Üstüne Trabzonspor'u suçlu çıkarmalarından korkmalı.
                sportif cezalari imkani yok unutturamazlar.

Yorum

uefa şu gerekçeli kararı bi açıklasa, alayı tutuşacak ama dallamalar geciktiriyor kasten...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sportif cezalari imkani yok unutturamazlar.
                    Şimdi bile unutturmadılar mı ? Üç beş Trabzonsporlu'dan başka kim kaldı bunu hatırlayan ?

Not: Üç beş azlığı belirtiyor.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Şimdi bile unutturmadılar mı ? Üç beş Trabzonsporlu'dan başka kim kaldı bunu hatırlayan ?

Not: Üç beş azlığı belirtiyor.
                      unutturmadilar, unutturamazlar. acil olarak konuyu kapatin diye yalvardilar gecen hafta.

hakli oldugun ise Trabzonsporlular olarak bu konu üstünde fazla sayida durmuyoruz.
                      mitinglere ve partilere verdikleri degeri Trabzonspor'a vermiyor cogu taraftarimiz

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu şikecilerin topunun Allah belalasını versin.
                        Avni Aker kapanmadan oğlum ile abimin oğlunu İstanbul'dan Trabzon’a maça götüreyim diye Trabzon Bursa maçını tercih ettim üç bilete toplamda 793 lira para ödedim. Ligler ertelenince hafta içine kaydırdılar başka bir haftasonu için 486 lira fark istediler. İptal edin dedim ettiler. Toplamda iade aldığım para 84 lira.
                        Çocuklarımızı maça götürememek bir yana maddi bedeli 709 TL oldu. Ulan aşağılık şerefsiz namussuzlar külliyen zararsınız !
                        Metin abi büyük geçmiş olsun.. 709 TL az para mı, boş yere boşa giden para. Çoluğun çocuğun rızkı birilerinin keyfine heba oluyor. Senin gibi bir sürü kişi vardır eminim.

Yahu arkadaş, madem ligi erteliyorsun, ertelediğin haftayı müsait bir hafta içine alır oynatırsın, ne diye haftaları kaydırırsın anlamadım ki..

Federasyona başvurulsa bi sonuç çıkar mı acaba?

Hiç sanmam..

Yorum

• Gerekceli karar icin icerdeki sozde yeniden yargilanma ozde sikeyi AK lama bekleniyir..tek celsede veraat cikar ayni ergenekon balyoz davalari gibi..malum birileri totosunu kurtarmak icin bunlari yapiyorlar..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Lan bi dediğinizinde arkasında durun. Hani failler bulunana kadar maça çıkmayacaktınız. DÖNEKSİNİZ. Gerçi namus davamız dediğiniz cas davasından da vazgeçmiştiniz. Namusunu bırakan sözünden de döner şaşmamak lazım.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Son Dakika!!! Flaşş flaşşş flaşşşş, inanılmaz, inanılmaz, inanılmaz!!! Şikebahçe maçlara çıkacağını bildirmiş. Vay beee. Neler oluyor off offff.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• ...bu işin sonunda fifa en iyimser tahminle 5 sene federasyonu cezalandırır...federasyonda hiç bir şey olmamış gibi görevine devam eder...kupayı da cumbaba bize vermez...

...bizim açımızdan en kötümser tablo ise halen içinde bulunduğumuz durumdur...

...hayallerinizin peşinden giderken biraz gerçekçi olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X