Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam,iyi günler renktaşlar.Bu Pazar günü Ankara'da şike eylemi yapılacak diyorlardı 25 Ocak'ta,inşallah gerçekleşir.https://www.youtube.com/watch?v=l89A5R31C6M bu linkten açıklamayı dinleyebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mhp,chp,Hdp varki yok ile oy verecekseniz gidin bagimsizlara verin ama bu 4 partiye asla vermeyin yok ben akp degil diger 3 veriyorum derseniz hic varki yok konusmaya hepsi ayni pisligin suyunu icti.
      İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hepsi ayni pislik. o ampül partisi %90 bile alir. iki allah, insallah, masallah desin yeter
      HDP hepsinden daha delikanlı.bölücü mölücü ama şike yasasına imza ATMAYAN tek parti.düşmanın mert ise korkma.dost gibi görünen kahpelerden kork.akp,mhp,chp gibi kahpelerden...

Yorum

• Futboldan gram haz almıyorum artık.hakkımızı yiyen siyasi partilere nefret kusasım var.başta akp denen katil partiden.tabiki muhalif diye geçinen zerzavatlardan.Allah bin türlü belanızı versin.iki yakanız bir araya gelmesin.çoluğunuz çocuğunuzun burnundan fitil fitil gelsin bize yaptıklarınız.kan kusun inşallah.geberip gittiğiniz günleride görürüz elbet.

Yorum

• Selahattin Demirtaş'ın 2 sene önceki röportajından

ŞİKE YASASI UTANILACAK BİR SÜREÇTİ

Şike yasasına diğer siyasi partilerden farklı baktınız. Ne düşünüyorsunuz şike süreci hakkında?

Doğrudur. Bence talihsiz bir dönemdi. Parlamentonun kişiler için gece gündüz çalışma yaptığı, halk için değil, halk çıkarları için değil, bir kaç kişinin kurtarılması için çalıştığı utanılması gereken bir süreçti. Bu kadar insan yoksulluk yaşıyor, açlık ve işsizlikle boğuşuyor. Bu kadar insan toplumda sorunlar yaşıyor. Taşeron işçi var; tarlada, bağda, madende çalışıp emeğini alamayan işçiler var. Sendikalı olmadığı için işten atılanlar var. Bunlarla ilgili bir düzenlenme parlamentoya geldiği zaman anında gündemden çıkarılıyor ama şikeden dolayı tutuklanmış birilerini kurtarmak için gece gündüz çalıştılar. Biz bunu ilkesel olarak doğru bulmadık, karşı çıktık, muhalefet ettik ve aleyhinde de oy kullandık ama gücümüz yetmedi bunu durdurmaya. Çünkü biliyoruz bu tür durumlarda mecliste de lobiler var. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bu da gizli kapaklı bir olay değil. Spor sektörünün özellikle futbolun muaazzam bir rantı var. Çok inanılmaz paralar dönüyor. Bunun siyasetle de ilişkisi var. İstedikleri yasayı parlamentoda lobi yaparak, yeri geldiğinde para ilişkisi kullanarak çıkartabiliyorlar. Parlamento, milletin iradesi dediğimiz ve kutsiyet atfettiğimiz bu mekan böyle işlere bulaşmamalı. Biz buna karşı çıktık ve şike yapanları kurtaran yasaya hayır oyu kullandık ve bugün de olsa aynı tavrı sergileriz.

TRABZONLULAR ŞİKE SÜRECİNDE ÖTEKİLEŞMEYİ HİSSETMİŞLERDİR

Trabzonsporlular şike süreciyle kendilerini ötekileştirilmiş olarak hissettiler. Bu konudaki yorumunuz nedir?

Çok haklılar tabiki. Düşünün sizin ülkenizin parlamentosu, sizin oy verip seçtiğiniz milletvekilleri sizin aleyhinize çalışıyor, size haksızlık yapıyor, sizi ötekileştiriyor. Çaresiz hissederseniz kendinizi. Biz bu ülkeye ait miyiz değil miyiz? Başbakan yanımızda değil, meclis yanımızda değil, savcı-polis yanımızda değil. Bu duyguyu biz çok yaşadık. Yani devlet her şekilde size haksızlık yapıyor ama siz şikayet edecek bir yer bulamıyorsunuz. Yanınızda Allah’tan başka kimseyi bulamıyorsunuz. Trabzonlular da bunları herhalde hissetmiştir. Her Trabzonlu kardeşim yalnızlık ve çaresizlik hissetmiştir ama şundan emin olsunlar Türkiye’nin bütün ezilenleri birbirini anlar. Empati yaparlarsa bunu anlarlar. Trabzon da yaşıyor bunu, Diyarbakır da, Edirne de, İzmir de, Antalya da … Herkes bu duyguyu yaşıyor. O duyguyu birbirimize karşı öfke yerine bir dayanışmaya çevirebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Medyanın başta feybe, 3 İstanbul takımının güdümünde olmasıyla ilgili bir başlık açılmalı. Çok ciddi. Ortada medya kalmadı
            Kalmadı diyebilmek için , ortada tükenen bir şeyin olması gerekir .
            Hiç var olmayan bir şeyi , tükenmiş olarak algılamamızda bu yarattıkları manipülasyonun sonuçlarından biri aslında .

Spor ahlakı, adil yarışmacılık para etmiyor. Para eden kısmı ile Trabzonspor'un kıymeti pastanın %5'i. Bu seviyeyi aşamamanın nedeni,bu düzenin istanbul kulüplerini merkezine alacak şekilde örgütlü olması. Bu sistemin pazarlama araçları olan televizyonlar ve prodüksiyonları ne kadar yığını sürükleyebiliyorsan o kadar nefes alma şansı tanıyor . Trabzonspor bu mekaniği kıracak potansiyelde olduğu için varoluşundan bu yana bertaraf edilmesi gereken bir güç olarak görülmüş ve mücadele etmişler. Trabzonspor'un sürüklediği kitle şu haliyle ancak gecenin 00:30'un bir maç özeti ve 5-10 dakika yorum kadar kıymet görüyor.

Uzaklaşan yabancılaşan , Trabzonspor'u ve Trabzonsporluluğu tanımayan diğer yığınlar bu manipülasyonla , senin benim üzerimde oryantalist bir kafa yapısına sahip oluyor. Ne derdimizi anlatmamıza , ne de kültürümüze yer yok . Sadece ortada 1 milyon müşteriye verilen zorunlu "asgari hizmet" var.
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.04.2015, 15:17.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burası siyasi bir forum değildir, bu tür söylemler yakışmıyor. Demokratik bir ülke Türkiye. Kişinin oy kullanırken tercihleri ve değer sıralamasına kimse karışamaz. Ben AKP'ye oy verecek olsam bana burada kimse neden veriyorsun gibi söylemler ile gelemez. Ben eminim bu forumda AKP'ye gönül vermiş renktaşlar mevcuttur. İki Allah , İnşallah ve maşallahı diğer partiler söyleyemiyorlar mı ? Geçiniz bu tür siyasi öfke kusan mesajlarınızı. O ampul partisi diye söyleminde çok yanlış yersiz kullanılmaması gerekir. Hepsinin aynı pislik olduğunu söyledikten sonra bu tarz tamamı siyasi söylemi size hiç yakıştıramadım. Benim anlamadığım AKP'ye oy verenler neden bunu gizleme ihtiyacı duyuyor ve böyle mesajları raporlamıyorlar ? Bu ülke'de AKP'ye oy vermek suç değildir. Emin olun burada siyasi olarak nefret kusanlar sabah namazından sonra oy kullanmaya gidip, akşam oylar çalınmasın diye sandığa sarılan insanlardan oluşuyor.
              Baskan olsam sizin gibilere stada sokmayi birak bu kutsal formayi bile aldirtmam.
              Cunku haketmiyosunuz
              Su bölücü dedigimiz hdp bile sizden dusunceli sike konusunda.
              Adamlar gelmis hakkimizi calanlara, hakkimiza tecavuz edenlere arka cikiyo, onlari koruyo ama sizin gibiler ne olmus ki diyo.
              Tabi ki kimse kimsenin kararina karisamaz.
              Herkes zikri, fikri neyse o yonde secim yapmakta ozgur
              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 13.04.2015, 23:47.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Tuncer Çapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pontuslu Rum(!) olan Trabzon halkının Milliyetçi Muhafazakar yapısını anlayamıyorum
                İşi ırkçılığa vardırmak istemem ama burada yazan kitlenin aslı ya maraş erenlerine , ya çepnilere gider . Değilse ya kafkas halklarından ya da bir aşiretin dağıtılmış koludur.

Trabzon dükalığı bölgenin tarihinde vardır , tüm anadolu ve egede olduğu gibi karadenizde helen ve türk olmak üzere iki büyük imparatorluğun beşiği olmuş bir kültürel hazinedir . Biz bu kültürel derinlikten ancak kıvanç duyar ,ecdadımızın adım adım arşınlayarak şenlendirdiği toprakları ise memleketimiz bilir gurur duyarız.

Tarihimizde hesabını veremeyeceğimiz hiç bir leke yoktur. Herkes önce kendi tarihi ile aslı ile hesaplaşsın. Çok geçmişe de gitmeye gerek yok , kurtuluş savaşında kimin neyi temsil ettiğine baksınlar , yeterli...

Terhis edilen ordunun mallarını , Ceplerinde ve çantalarında mühhimmat ve silah parçalarını Karakol örgütü organizasyonu ile kuvayi milliyeye kaçıran beşiktaşlı sporcuları İngiliz Yüksek Komiserliğine ispiyonlayan ve kaçakçılığı bitiren kulüp olmadık biz . İngiliz işgal ordusunun subaylarıyla gösteri maçı yapan kulüpte olmadık biz. Kuruluş ismimizde ingilizce olmadı ve rum sporcularla kurulmadık biz.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.04.2015, 15:46.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşi ırkçılığa vardırmak istemem ama burada yazan kitlenin aslı ya maraş erenlerine , ya çepnilere gider . Değilse ya kafkas halklarından ya da bir aşiretin dağıtılmış koludur.

Trabzon dükalığı bölgenin tarihinde vardır , tüm anadolu ve egede olduğu gibi karadenizde helen ve türk olmak üzere iki büyük imparatorluğun beşiği olmuş bir kültürel hazinedir . Biz bu kültürel derinlikten ancak kıvanç duyar ,ecdadımızın adım adım arşınlayarak şenlendirdiği toprakları ise memleketimiz bilir gurur duyarız.

Tarihimizde hesabını veremeyeceğimiz hiç bir leke yoktur. Herkes önce kendi tarihi ile aslı ile hesaplaşsın. Çok geçmişe de gitmeye gerek yok , kurtuluş savaşında kimin neyi temsil ettiğine baksınlar , yeterli...

Terhis edilen ordunun mallarını , Ceplerinde ve çantalarında mühhimmat ve silah parçalarını Karakol örgütü organizasyonu ile kuvayi milliyeye kaçıran beşiktaşlı sporcuları İngiliz Yüksek Komiserliğine ispiyonlayan ve kaçakçılığı bitiren kulüp olmadık biz . İngiliz işgal ordusunun subaylarıyla gösteri maçı yapan kulüpte olmadık biz. Kuruluş ismimizde ingilizce olmadı ve rum sporcularla kurulmadık biz.
                  İşi ırkçılığa vardırmak istemem demişsiniz ama öyle yapmışsınız.

Rum sporcularla kurulsak ne olurdu? Trabzon kelimesi bile türkçe değilken bu neyin hırsı?

Bırakın artık böyle şeyleri, ecdadınız rum olsa ne olur türk olsa ne olur ingiliz olsa ne olur? Gurur duyacaksanız kendinizle gurur duyun, bu hayatta kendiniz ne yaptınız ne ettiniz ona bakın. Ecdadı da kendi haline bırakın rahat uyusunlar.
                  En son atomantcum tarafından düzenlendi; 13.04.2015, 17:00.
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• ....hdp ye kim oy atarsa atsın...ben atmam...isterse kupayı alsın getirsin meydan parkına koysun...

Yorum

• bu olaydan ve fotoğraftan haberiniz var mı İstanbuldan çok bmn üyesi var ne düşünüyorlar

keşki Trabzondada bağımsız aday olsaydı

samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Herhangi bir partiye oy vermek mi?

Hadi canım sende......

Beni yok sayanı ben de yok sayarım.

2010-2011 şampiyonu Trabzonspor
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• kupa FB müzesinde değil, c. başkanlığı sarayında..

cumhur'un başı sarayda yaşıyor.. partiye oy vermekmiş, pehhhhhhh
                          County of Essex

Yorum

• Kim ne derse desin ne tepki verirse versin yapılanları gördükçe insanın kusası geliyor.Süleyman Soylu da Trabzondan vekil olacakmış.Hem de Sürmene belediye başkanı tarafından şaşalı bir karşılama töreniyle.Şike konusunda malesef halkımız,siyasetçimiz, işadamımız aslında hiçbir şey yapmadı.Sanırım bunda en büyük etken Tayyip oldu.Trabzon'da ve özellikle ilçe ve köylerde inanılmaz bir tapma olayı var. Bir nevi Hinduların inanış,tapma şekline benzedebiliriz.Üzülerek ve utanarak söylemek zorundayım benim ilçem Köprübaşı'nda % 92 almıştı, bir sonraki gün işyerinde konu açıldığında laf arası ağzımdan kaçırdığımda şikeci takım taraftarları büyük bir kahkahayla sesli gülmüşlerdi.Doğrusunu söylemek gerekirse kızamadımda onlar da anladı ne mal insanlar olduğumuzu.Trabzon gibi tarihi bir şehirde özellikle de geçmişi tarih kokan bir yerde insanların faşist milliyetçilikleri, siyasetçileri bırakın sevmeyi enteresan şekilde tapınmaları ve birçok gariplikleri....Ne diyeyim şike konusunda konuşmamaya karar verdim, ne zaman konu açılır ucu AKP'lilere dokunsa memlekette saldırı tehlikesi geçiriyoruz.Ne olacak sürücü,yobaz tayfası....

Yorum

• Ali ŞEN (30 Ağustos 2013) : "Trabzon TFF ile sorunu halletmeli. İşi UEFA'ya taşımasın ülke futbolu zarar görür. Trabzon itirazında haklı. Ayrıca fb sakın isviçre mahkamelerine itiraz etmesin. FİFA devreye girerse sonumuz Sion'dan kötü olur".
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                harika
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X