Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günaydın,

Herkese hayırlı Cumalar.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hayırlı Cuma'lar adaletin sağlanmadığı bir Cuma sabahında daha beraberiz.Hayırlı Cuma'lar.Yüce Allah ayeti kerimesinde şöyle buyuruyor:

''Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar''
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırlı Cuma'lar adaletin sağlanmadığı bir Cuma sabahında daha beraberiz.Hayırlı Cuma'lar.Yüce Allah ayeti kerimesinde şöyle buyuruyor:

''Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar''
        Eyvallah abi Cuma hutbemizi de aldık

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şu an dava ne aşamada?
          Hiç mi?

Yorum

• Tff şikeye teşebbüsten ceza verdiği yöneticilerin kulüplerini yönetmelerine izin veriyorsa bizzat şikeye destek veriyordur ve bu UEFA'ya FIFA'ya gitmek için yeterli bir sebeptir
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an dava ne aşamada?
              Hiç mi?
              Hala aynı yerdeyiz Sibel UEFA nın gerekçeli kararını bekliyoruz.

Yorum

• Aslında belli bir aşamada olan yada olmayan bir dava yok. Türkiye iç hukukunda ancak ''itibar'' görebilecek olan bir saçmalık tiyatrosunun bölümlerini izliyoruz celse celse.

Avrupa'da gerekli yerlerde ,bir futbol takımını (ve peşi sıra suç ortağı olan diğerlerini) Şike ve teşvik suçundan hüküm giydirecek yeterince karar ve icraat oluştu. İtiraz ve temyiz mekanizmalarının kullanılacağı bütün yerlerden de cevap ,yargılama kararlarına uygun çıktı. Kısacası match-fixer damgası bir daha asla silinmemek üzere bu hırsız koalisyonun alnına çatılmıştır.

UEFA'dan beklediğimiz ise TFF 'ye yaptırımda bulunup onu hak iadesi işlemine zorlaması.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• HSYK'nın resmi sitesinde dün yayınlanan "Bazı Yer 1, 2, 3, 4 ve 5 İnci Bölge Adlî Yargı ve İdari Yargı Hâkimlerinin Müstemir Yetkilerinin Belirlenmesi ve Yeniden İnceleme Taleplerinin Değerlendirilmesine İlişkin Duyuru" ya göre şike davasının görüldüğü İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Tamirci 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, 13. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Fatma Altun Şahin ise 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine atandı.

Giden başkan ve üyenin yerine ise 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na 11. Asliye Ceza Hakimi Ahmet Civelek, 13. Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine ise 7. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Murat Özadenç atandı.

Bu gelişmenin ardından Şike Davasına bakan mahkemede, yeniden yargılama kararı veren heyetten hiç kimse kalmamış oldu. Yeniden yargılama kararına imza atan üye Mehmet Uğurlu daha önce başka bir mahkemeye atanmış, yerine Adnan Kahraman gelmişti. Böylece yeniden yargılamanın ilk duruşmasında “reddi hakim” talebinde bulunan Kulübümüz avukatlarının talebi de dolaylı olarak gerçekleşmiş oldu.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cuma'lar.

Allah'ın adaletinden sual olmaz.

Önce yarın akşam evlerinde darbeyi vuralım. Sonrasında nöbete yani mücadeleye devam edelim.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• dosya şimdi tamamen kapandımı...bi umut varmı ???
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dosya şimdi tamamen kapandımı...bi umut varmı ???
                        abi sadece mahkeme heyeti degisdi
                        oldugu yerden devam
                        ya simdiye kadar basdakiler yeterince satilmis degildi yada hukumet u dönüsü yapip adalete yüzünü dönmeyi becerdi sonunda
                        yakinda belli olur
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hsyk tarafından şike davasının görüldüğü 13.Ağır Ceza mahkemesi başkanı 4 Ağır Ceza mahkemesi'ne yine başkan olarak atandı.

Bir ağır ceza mahkemesi başkanını mahkemesinden alıp, görev yerini değiştirmeden aynı adliyede bulunan başka bir ağır ceza mahkemesi başkanı yapmak pek alışılageldik bir karar değildir.

Benim çıkarımım şike davasının mahkeme başkanını değiştirmek istediler yönünde.

Kim istedi,ne amaçlandı bunu bilemiyorum ama yeniden yargılama kararı veren heyetin başkanı değişmiş oldu böylece.
                          En son winner tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 14:23.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• "Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 19. haftasında oynanacak Fenerbahçe A.Ş.-Trabzonspor A.Ş. müsabakası öncesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından yapılan açıklamalar Federasyonumuz tarafından takip edilmiştir.

Bu tür, kulüp bünyesinde veya camianın belirli kesimlerinde onay bulduğuna inanılan popülist açıklamaları doğru bulmadığımızı bir kez daha vurgulamak isteriz. Aklıselim sahibi spor seyircisi ve Türkiye futbol kamuoyu bu tip söylemlerden bıkmış ve huzurlu bir futbol ortamı arayışındadır. Futbol dünyamızda ahengi bozan ve Türk hakemlerini zan altında bırakan bu açıklamaların artık bir son bulması gerekmektedir.

Futbolda hatalar olabilir. Bu futbolun evrensel doğasıdır ve hatalar oyunun tüm paydaşları için geçerlidir. Oyuncular, teknik adamlar yöneticiler gibi hakemler de zaman zaman hatalar yapabilir. Ancak hiç kimse herhangi nesnel bir dayanağı olmadan hakemlerimizin kasıtlı olarak hata yaptığını ortaya atamaz. Tüm hakemlerimiz kulüp yöneticilerinin beyanatlarına göre değil sahada gördüklerini, Futbol Oyun Kuralları çerçevesinde yorumlayarak karar vermektedir. Futbolumuzda bir pratik haline gelen bu tip beyanatları hakemlerimiz ciddiye almamakta ve işlerini en iyi şekilde yapmak için çalışmaktadır.

Bunun yanında, kulüp yönetimlerinin, doğabilecek sonuçları biliyor olmalarına rağmen, takımlarını sahadan, kulüplerini ligden çekme vaatlerinin herhangi bir anlamı olmadığını, tehdit içeren yaklaşımların ise futbol ailesinin hiçbir üyesine herhangi bir faydası bulunmadığını belirtmek ister, hafta sonu tüm liglerimizde oynanacak müsabakalarda sahaya çıkacak kulüplerimize başarılar dileriz."

Yorum

• Bu dünyada olmazsa,öteki alemde bu kadar kulun hakkını ödemek kolay olmayacak herhal

Yorum

• Size sikenin bir baskta turlusunu anlatayim. TFF eliyle yapilan bir baska turunu.

Bugun Turkiye'nin 7 tane FIFA Hakemi var.

3 tanesi Istanbul Bolgesi hakemi (Cuneyt Cakir, Huseyin Gocek, Mete Kalkavan)
                                1 tanesi Trabzon Bolgesi hakemi (Baris Simsek)
                                1 tanesi Ankara Bolgesi hakemi (Ali Palabiyik)
                                1 tanesi Izmir Bolgesi Hakemi (Tolga Ozkalfa)
                                1 tanesi Yalova Bolgesi Hakemi (Halis Ozkahya)

Not olarak vereyim onumuzdeki macin hakemi Bulent Yildirim Ankara bolgesi hakemi.

Oncelikle Ankara Bolgesi hakemi Ali Palabiyik ile baslayayim. 2010 yilinin basina kadar taradim yonettigi maclari. Hic Ankara takiminin macini yonetmemis.

Trabzon Bolgesi hakemi Baris Simsek. Hic Trabzon takiminin (buna alt liglerde dahil) yonetmemis. Dahada ilginci 2010-2011 sezonunun basindan beri toplam 4 Sikebahce maci verilmis (2 Super Lig (Ankaragucu, Mersin I.Y) - 1 Turkiye Kupasi (Ankaragucu) ve 1 Turkiye Kupasi 4. hakemlik). Son gorevlendirme 16 Mayis 2012'de oynanan Turkiye Kupasi Bursaspor-Sikebahce macindaki 4.hakemligi. 2012-2013 basindan beri hicbir Fenerbahce macina gorevlendirilmemis. Yildirim Demiroren 27 Subat 2012'den beri TFF Baskani. Bu tarihten beri hicbir Sikebahce macinda orta hakem olarak duduk calmamis. Bu arada Besiktas ve Galatasaray'in bircok macini yonetmis.

Peki Istanbul bolgesi hakemleri kac defa Trabzonspor maci yonetti, kac Istanbul takimlari ile oynadigimiz maclari yonettiler. Bunu incelemek icin yeterli vaktim yok.

Simdi bu nasil aciklanir? Diyebilirsiniz ki bunlar FIFA hakemleri. Peki Suleyman Abay ( http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18596 ). Hic FIFA hakemi olmadi. O niye uc kardeslerin diger il takimlariyla yaptiklari maclari yonetiyor? O yonetiyorsa neden Ali Palabiyik Genclerbirligi, Baris Simsek Trabzonspor maci yonetemiyor?

Bir bilgi daha. Bulent Yildirim FIFA'da Birinci Gruba kadar yukselmis bir hakem. Ankara bolgesi hakemi. 2010-2011 sezonu basindan beri sadece bir kez bir Ankara takiminin macini yonetmis. O da 20 Mart 2011 (malum sezon), Genclerbirligi - Trabzonspor. Alanzinho'nun bitime 3 dakika kala attigi golle 2-1 kazandigimiz mac. O macta gorevini yeterince yerine getirememis olmali ki 22 Nisan 2011'de Eskisehirspor-Trabzonspor macina bir daha verilmis. Bu sefer basarili olmus ve 0-0 sonuclanmis mac.

Uzun lafin kisasi biz uc kardesler lehine kurgulanmis bir ligi oynuyoruz.
                                Sonra bugun cikmis Yildirim Demiroren temiz futboldan vs bahsetmis.
                                Cok komik...
                                En son UğurB tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 17:40.
                                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                                You'll Never Walk Alone...
                                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X