Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Simdi bu şikeyi ortaya çıkaran polis ve yargı tayfası cemaatci degil mi?
    Peki bunlar bu olayları temiz futbol adına mı ortaya cikardi yoksa rakipleriyle hesaplasmak icin mi?
    Bir polis terfi etmek için hırsızı yakalasa, hırsızın "sen adalet için değil terfi etmek için beni yakaladın"diyerek işin içinden sıyrılma şansı var mı?

Buna vereceğin cevap sorularının cevabı.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Simdi bu şikeyi ortaya çıkaran polis ve yargı tayfası cemaatci degil mi?
      Peki bunlar bu olayları temiz futbol adına mı ortaya cikardi yoksa rakipleriyle hesaplasmak icin mi?
      ne farkeder ki önemli olan bir şekilde bu pisliğin ortaya çıkması...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir polis terfi etmek için hırsızı yakalasa, hırsızın "sen adalet için değil terfi etmek için beni yakaladın"diyerek işin içinden sıyrılma şansı var mı?

Buna vereceğin cevap sorularının cevabı.
        Olamaz da zaten. Ancak arada kalmamizin sebebi olaylari ortaya cikaran taraf ile adalet bekledigimiz tarafin da adaletten yoksun olmasi. Her iki tarafinda kurbani biz olduk.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

Olamaz da zaten. Ancak arada kalmamizin sebebi olaylari ortaya cikaran taraf ile adalet bekledigimiz tarafin da adaletten yoksun olmasi. Her iki tarafinda kurbani biz olduk.
          henüz olan biten bir şey yok, kazanan kim belli değil, göreceksiniz kazanan biz olacağız...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike davasında ülke sınırları içinde fbye ceza aldıramazsak, kupamızı ve haklarımızı alamazsak TFF'den bağımsız Trabzon Futbol Federasyonu kurulmalı ve tamamen amatör şekilde futbol oynanmalıdır.

Hakkımız verilene kadar da Trabzonspor liglerden çekilmelidir.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              henüz olan biten bir şey yok, kazanan kim belli değil, göreceksiniz kazanan biz olacağız...
              İnşallah abi ne diyelim. Dünya'da onaylamayan kurum kalmadı hala aksini iddia ediyorlar.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Buraya gelip bu iş bitti diyenlerle biz şike yapmadık diyen fenerliler arasında hiç fark göremiyorum..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşallah abi ne diyelim. Dünya'da onaylamayan kurum kalmadı hala aksini iddia ediyorlar.
                  aksini idda ediyorlar derken, adamlar tapeleri yalanlamıyor sadece usulsüz dinlendiklerini bu nedenle tapelerin geçersiz sayılması gerektiğini iddia ediyorlar. diyelimki bu oldu ve tapeler geçersiz sayıldı. ortada sportif yargının vermiş olduğu bir karar var ve şikenin yapıldığı inkar edilmez bir gerçek bu yüzden içim rahat ne yaparlarsa yapsınlar hem Türkiye' de hemde avrupada kesinlikle aklanamayacaklar.

bu işin sonunda birilerinin dediği gibi kazanamazsak işte ozaman futbol takımı kesinlikle ligden çekilip bütün sportif faaliyetlerini durdurmalıdır fakat bunu yapabilmek için SAĞLAM İRADE lazım...

Yorum

Ülkeyi 12 yıldır beraber yönetenlerin amacı hiçbir zaman adalet olmadı.

Kendi kişisel çıkarları ve menfaatleri için adaleti silah olarak kullandılar sadece.

Şimdi birbirlerine karşı kullanıyorlar.

Özellikle son 5 yıl, darbe dönemleri dahil, cumhuriyet tarihinin en karanlık dönemi.

İnsanlar bu dönemi yaşatanları destekledikleri, Trabzonspor'u bu insanlara tercih ettikleri için utanacaklar.
                    En son winner tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 14:48.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

aksini idda ediyorlar derken, adamlar tapeleri yalanlamıyor sadece usulsüz dinlendiklerini bu nedenle tapelerin geçersiz sayılması gerektiğini iddia ediyorlar. diyelimki bu oldu ve tapeler geçersiz sayıldı. ortada sportif yargının vermiş olduğu bir karar var ve şikenin yapıldığı inkar edilmez bir gerçek bu yüzden içim rahat ne yaparlarsa yapsınlar hem Türkiye' de hemde avrupada kesinlikle aklanamayacaklar.

bu işin sonunda birilerinin dediği gibi kazanamazsak işte ozaman futbol takımı kesinlikle ligden çekilip bütün sportif faaliyetlerini durdurmalıdır fakat bunu yapabilmek için SAĞLAM İRADE lazım...
                      Aksini iddiadan kastım şikenin kendisi değil. Usullerdeki eksikliklerden kaynaklı ret kararlarını dahi tüm sürecin usulsüzlüğüne ve çelişkisine delil iddiaları. Şike inkar edilebilir mi?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aksini iddiadan kastım şikenin kendisi değil. Usullerdeki eksikliklerden kaynaklı ret kararlarını dahi tüm sürecin usulsüzlüğüne ve çelişkisine delil iddiaları. Şike inkar edilebilir mi?

aziz yıldırımın tarla savunması bile şikenin ispatıdır.

Yorum

aziz yıldırımın tarla savunması bile şikenin ispatıdır.
                          Tarla savunması ... Eyüp'te kurban... Kör mü bu insanlar?

Yorum

• ayrıca sportif yargı delillerin usülsüz olup olmadığına bakmaz her türlü delile göre işlemini yapar...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Isterseler kıllığına yapsınlar veya hükümeti zor duruma sokmak için.Polisin görevi kanunsuzluğu ortaya çıkarmak,mahkemelerin görevi de deliller üzerinden karar vermek.Deliller gerçek ve yargılama esnasında bu konuşmalar bana ait değil diyen olmadı,bu deliller üzerine UEFA ve Cas'tan aldıkları ceza itirazlarında bile bu deliller sahte diye itiraz etmediler.Mahkemelerde bu deliller üzerine savunma verdiler.
                              Yeniden yargılama için yapılan başvuruda da delillerin sahte olduğu ve usulsüz olarak toplandığı itirazı reddedildi.
                              En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 15:07.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ben anlamıyorum telefon dinlemenin usulü nedir? Habermi vermeleri gerekiyordu dinleniyorsunuz diye? Nedir bunun iç yüzü?

Gesendet von meinem LG-D855
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X