Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şafak batan güneş

hadi hayırlısı

Yorum

• O karar yarında çıkmaz...

Yorum

• yarin insallah hayirli bir karar cikar
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• 17 Temmuz muhabbeti ilk çıktığında herkes sevindi çıldırdı ama ne olduysa şu anda kimsede ses soluk yok. 1 ay içinde hevesimiz nasıl böyle kırıldı anlamadım ki.

Aklıma bu karikatür geldi bu yüzden
          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Allah'ım sen yardımcımız ol..
            Sen bu kadar insanın emeğini boşa çıkarma
            Umarım yarın birşey olmazsa bile en azından tüm dünyada adalet için ufakta olsa bir adım atılmış olur
            Bu ışık bile bize yeter
            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 38 sn.
              CAS,FB kararında UEFA'nın yerel liglere müdahale yetkisini tartıştı ve oy çokluğuyla karışma yetkisinin olduğuna karar verdi.

Bu tweeti iyi okuyun. Bir daha kimse UEFA'nın yerel liglere karışma yetkisi yok demesin.
              Uefa nın yerel liglere karışma yetkisi olduğunu kendisi bilmiyor mu?

Kendileri yaptıkları değişiklikle bu yetkiyi almadılar mı?

Kara ambar kamyoncular derneği mi verdi o yetkiyi?

Bir kurum düşünün kendi yaptığı değişiklikle yerel liglere karışa bilme yetkisi almış, dünyanın en büyük organize şike olayında 3 yıldır karışmamış ve başka bir kurum onun böyle bir yetkisi olduğun söylüyor.

Kusura bakmayın da UEFA alsın o yetkiyi bir tarafına SOKSUN...
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uefa nın yerel liglere karışma yetkisi olduğunu kendisi bilmiyor mu?

Bir kurum düşünün kendi yaptığı değişiklikle yerel liglere karışa bilme yetkisi almış, dünyanın en büyük organize şike olayında 3 yıldır karışmamış ve başka bir kurum onun böyle bir yetkisi olduğun söylüyor.

Kusura bakmayın da UEFA alsın o yetkiyi bir tarafına SOKSUN...
                Kararı Yeni Aldılar Bi Kaç Ay Oldu Henüz.. ve Bu Kararı Aldıkdan SOnraki İlk Duruşma gibi birşey bu olay ..

Bu Kararı kullanırmı bilmiyorum ama :/
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Yikilasin fener enkazini goreyim
                  Sana temiz diyenin yuzune tukureyim
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 00:54.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Aldigi kararlarla bize hakkimizi teslim edecek tek yer Cas gorunuyor. Tff ve sikebahceye Cas ta buyuk maddi tazminat davasi acmaya hazirlanmaliyiz.Kupa ve sikecilerin dusmesi yetmez maddi olarak tazminat davasi acilmali

Yorum

• Ne olacaksa bugün olsun bitsin

Yorum

• uyku tutmadı abi
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• içim kıpır kıpır oldu birden hayrolsun inşAllah, adalet umarım öteye kalmaz
                          Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                          Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                          .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Yarın ne olacak kimse bilmiyor. Bir şey olacak mı o bile belli değil. Uefadan bir karar çıksa zaten oraya buraya itiraz et 1 sene de onun tantanası sürüyor, anlamadım gitti ben bu işi.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Yürünecek daha çok yolumuz var uşaklar. UEFA bu işi sonlandırabilecekmiş gibi durmuyor. Yarın için de çok fazla beklentiye girmeyin bence. Hemen karar açıklanmayabilirde. Lehimize açıklansa da başbakanın ve TFF'nin tutumu belli zaten. Bu pilav daha çok su kaldırır, diyeyim ben size
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Büyük gün geldi çattı. Uefa'nın bu işi yarın tam olarak noktalayacağını düşünmüyorum ama şikecileri veya federasyonu cezasız bırakacak kadar salak olduklarını da düşünmüyorum. Ortada kapı gibi Cas kararı var. Bu gerekçeli karar elimizde oldukça çok fazla ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Olumsuz bir kararda Uefa'yı Cas'a şikayet edebiliriz. Ayrıca işin Fifa ayağı da var tabi. Kısacası yarın Uefa'dan bir ceza bekliyorum ama bu ceza yeterli olacak mı ondan emin değilim. Beklediğimiz seviyede bir ceza olmazsa Fifa'ya ve Cas'a gitmek gerek. Hukuk kurulu tüm ihtimalleri değerlendirmiş ve ona göre planlar yapmıştır zaten.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X