Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haciosmanoglu efsanemize odasını geri vermeli.alacaginida tabiki.45 yildir karın tokluguna calismis adamcaz daha doymadi.
    Nefret bile etmiyorum
    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 16:29.

Yorum

• @AtillaDilaver Trabzonspor'un sessizliğini eylemsizliğe yorumlayanlar,yarından itibaren yanıldıklarını anlayacaklar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @AtillaDilaver Trabzonspor'un sessizliğini eylemsizliğe yorumlayanlar,yarından itibaren yanıldıklarını anlayacaklar.
        Atilla abi eskiden iddialı konuşmazdı çok ersin gökalioğlu gibi oldu bu aralar
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Şu yarınlar gelmedi gitti.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haciosmanoglu efsanemize odasını geri vermeli.alacaginida tabiki.45 yildir karın tokluguna calismis adamcaz daha doymadi.
            Bunu ver alt yapıya ufacık çocukları soysun. Gıkını çıkarmaz, gel dersin gelir git dersin gider...

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kılıçdaroğlu tayyip'ten de beter cikti. Sike oglanlari sizi!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sanada garip gelmiyormu abi dün tvde eleştirdikten sonra bugün böyle bir haberin çıkması ??? bana garip geliyor.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sanada garip gelmiyormu abi dün tvde eleştirdikten sonra bugün böyle bir haberin çıkması ??? bana garip geliyor.
                  Tv konuşmasından önce de bir haber yapmışlardı.Yine paylaşmıştım burda

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tv konuşmasından önce de bir haber yapmışlardı.Yine paylaşmıştım burda
                    ne zaman paylaştın ayıptır sorması ?? son 5 günlük iletinde göremedimde...

Yorum

ne zaman paylaştın ayıptır sorması ?? son 5 günlük iletinde göremedimde...
                      Bu haberi paylaştım buyur. http://www.haberts.com/trabzonspor/o...gi-h22857.html

http://www.forum.bordomavi.net/showt...p?p=1919571771 ilk sırada
                      En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 00:26.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birbiriyle tamamen alakasız haberlerde neyse

bu haberlerin alayı bana uyduruk geliyor ve ne hikmettirki aynı kaynaktan çıkmış

Bence tarafların ağzından laf çıkmadığı sürece yapılan haberlere inanmayın...

Yorum

Alacağı 28 nisanda isleme konmus tebliğde öyle görünüyor.lakin muhataba yani kulübe tebliğin ulaşması 1 hafta 10 gün sürebilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alacağı 28 nisanda isleme konmus tebliğde öyle görünüyor.lakin muhataba yani kulübe tebliğin ulaşması 1 hafta 10 gün sürebilir.
                            1 hafta önce klübü hacize verip 1 hafta sonra klübün geleceği hakkında tv de konuşacak kadar gerizekalı ozaman özkan sümer ?? Hemde açık açık seçim çalışmaları yaptığını söylediği bir programda ??

Dediğim gibi bana bazı şeyler doğru gelmiyor nedense

Yorum

1 hafta önce klübü hacize verip 1 hafta sonra klübün geleceği hakkında tv de konuşacak kadar gerizekalı ozaman özkan sümer ?? Hemde açık açık seçim çalışmaları yaptığını söylediği bir programda ??

Dediğim gibi bana bazı şeyler doğru gelmiyor nedense
                              Olay bu

Efsaneler kestane oldu.Herkes parasinin peşinde kardeşim.kimsenin Trabzonspor diye bir derdi yok.

Yorum

• Burası şike başlığı; Özkan Sümer başlığı değil. İyice sulandırdık konuyu, ciddiyet bırakmadık.

Canım sıkılıyor şu 'fener yak' olayından dolayı yine beş para etmez insanlarla uğraşıp enerjimizi boş yere harcamamıza.

Yeni bir yol, yöntem geliştirmemiz lazım sesimizi duyurmamız için. Enerjimizi buna harcamamız lazım, iki, üç kahpe karıya veya konuşmakta olduğunuz gibi iç meselelere değil.

Sezon sonunu bekliyorum, ondan sonra UEFA devreye girdi girdi, bu artık son umudum. 2014-2015 sezonu başlamadan beklediğimiz gelişmeler yaşanmaz ise biz her zaman hakkımızı arayacak olacaksak da konu kapanmış gibi olacak artık. Şu üç, dört ay çok önemli. Toparlanalım, odaklanalım, neler yapmalı, ona karar verelim, boş durmayalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X