Bugün büyük gün : vol 987536458
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bütün hemşehrilerime bu şarkıyı hediye ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=Jc2t1KDx6fk
Er geç adalet yerini bulacak SIKINTI YOK.
Yorum
-
Simdi bizim sikayetimiz ne fb sike yapti tff ceza vermedi. Uefa bunu sorusturuyor peki uefa fb nin sike yaptigini zaten kendisi de onayliyor mu ? Evet. Uefa fb sike yapmamistir dolayisiyla ceza almamasi da dogrudur gibi bir yaklasim icerisine giremez kendisini inkar etmis olur. Ben bu konuda yetkili degilim icislerine karisamam diyecek olsa zaten sorusturma acmaz TFF den savunma da istemezdi uefa gibi ciddi bir kurum yetkisi olmayan konuda savunma isteyerek komik duruma dusmez. Bu durumda bu secenek de mumkun gozukmuyor.
Allahin izniyle yarin her yol bize cikiyor...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
3 senedir yüzümüz gülmedi. Her şeyimizi elimizden aldılar; hayallerimizi, umutlarımızı, gelecegimizi...
Şu sabah saatinde sesimizi duyan 'bir'i var. Bugün gülmeyi nasip et.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Uefa eger fenere ceza vermezse juventus gibi sikeden ceza alan kulupler tazminat davasi acacaktir.fener de tabi ki tazminat davasi acar.sonuclari ne olur anlamam ama bence uefa bu riskin altina girmez.zaten sivas ve eskisehir kararlari da ellerini bagladi.ben inaniyorum bugune30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
GÖZLER UEFA'DA.
Türk futbolu bugün 3 Temmuz sürecinden sonra en gergin gününü yaşayacak. Gözler UEFA'nın TFF-Fenerbahçe- Trabzonspor üçgeninde vereceği kararlarda.
Şike sürecinde F.Bahçe'ye ceza verilmediği ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil etmediği gerekçesiyle bordo-mavililer, Türkiye Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya şikayet etmiş, ardından da Fenerbahçe'nin hamlesi gelmişti.
Sarı-Lacivertliler, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a dayanarak Trabzonspor'un teşvik primi vermeye teşebbüs ettiği iddiasıyla UEFA'ya başvurmuştu.
Bugün bu iki dosyayı görüşecek olan UEFA Disiplin Kurulu'nun, kararını açıklaması bekleniyor2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum