Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    18 ne?

.
    şampiyonluk sayısı 19-1 (2010-2011 şampiyonu Trabzonspor)
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• bir tarafta; bunca mail,fax,verilen men cezaları,tweet,cas gerekceli kararları,sıfır tolerans ilkesi

diğer tarafta; siyasi baskılar , gizli görüşmeler vs.. biliyorsunuz..

sonuc ne cıkacak merak ediyorum acıkcası..

benım tahmınım gene bir sey cıkmayacak..maalesef oyle..
      Bizim için yeterli delil yok diyecekler..
      Şikeciler için biz uefa olarak cezasını verdik diyecekler...tff içinde bir kılıf uyduracaklar..süreci uzatacaklar bizden olmasın diyecekler topu fifaya atacaklar..

(ben uefanın yerinde olsam ,eğer karar vermeme yüzünden fifa tarafından bir baskı yaptırım görmeyeceksem öyle yapardım)

uefa'nın ne mal olduğu ve hangi yönde olduğu cas gerekceli kararda net olarak ortaya cıkmıs oldu,bunu biliyoruz.Böyle yapacaklar.

bu işi ancak fıfa çözer, vakit geçirmeden fifaya basvurmak lazım..
      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 08:14.
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şampiyonluk sayısı 19-1 (2010-2011 şampiyonu Trabzonspor)
        Saat 6 civarinda forumu kontrol etmeye mi geldin hemşerim. Benden bir gün önce yola çıkıyorsun ama ayni gün memlekette olacaz kupayla karşıla beni hopada...

Yorum

• Şike davasında 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılamaya ilişkin taleplerin incelenmeye değer bulunması kararına Trabzonspor Hukuk Kurulu bugün itiraz edecek.
          Trabzonspor Hukuk Kurulu şike davasında yeni adımlar atıyor. Bir süre önce İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, şike davasında yeniden yargılamaya ilişkin taleplerin incelenmeye değer bulunması kararı vererek bir skandala imza atmıştı. Trabzonspor Hukuk Kurulu bu karara ilişkin itirazını bugün gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca 17 Temmuz'da UEFA'nın nasıl bir tavır sergileyeceği sorusunun cevabını bekliyor. Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Hukukçu Atilla Dilaver, sosyal medya hesabından konuyla alakalı olarak şu mesajları verdi:

"UEFA'da 17 Temmuz'da görülecek davaya ait beyan ve savunmalarımızı UEFA'ya ilettik. Artık 17 Temmuz'u bekleyeceğiz. Bize göre yapılacakların hepsini yaptık. 17 Temmuz'da illegalitenin nerelere kadar uzandığını da görmüş olacağız. 17 Temmuz'dan beklentilerimizin karşılanmaması bizim için her şeyin bitişi değil. Ancak,bu yorgun şike sürecinin 17 Temmuz'da son aşamasına girmesini umut ediyoruz. Şike örgütü,devletin de imkanlarını kullanarak her türlü faaliyette bulunurken;Trabzon Şehri ve Trabzonspor Camiası sadece seyretti. Tarih bunu da yazar. Hayırlısı olsun.. Bu süreçte bize yardım eden, destek veren,dua eden, eleştiren bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler."
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir tarafta; bunca mail,fax,verilen men cezaları,tweet,cas gerekceli kararları,sıfır tolerans ilkesi

diğer tarafta; siyasi baskılar , gizli görüşmeler vs.. biliyorsunuz..

sonuc ne cıkacak merak ediyorum acıkcası..

benım tahmınım gene bir sey cıkmayacak..maalesef oyle..
            Bizim için yeterli delil yok diyecekler..
            Şikeciler için biz uefa olarak cezasını verdik diyecekler...tff içinde bir kılıf uyduracaklar..süreci uzatacaklar bizden olmasın diyecekler topu fifaya atacaklar..

(ben uefanın yerinde olsam ,eğer karar vermeme yüzünden fifa tarafından bir baskı yaptırım görmeyeceksem öyle yapardım)

uefa'nın ne mal olduğu ve hangi yönde olduğu cas gerekceli kararda net olarak ortaya cıkmıs oldu,bunu biliyoruz.Böyle yapacaklar.

bu işi ancak fıfa çözer, vakit geçirmeden fifaya basvurmak lazım..
            yeterli delil yok deseler ozaman fb demeyecekmi ozaman beni neden 3 yıldır avrupaya almıyorsun buradan çıkacak çıkacak her sonuç çok önemli. ya süreç sonlanaak yada uzayacak. fakat sonuç değişmeyecek.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA'dan Fenerbahçe'ye Müjde !

Haberleri çıkmıyorsa pek değerli (!) finerbahçeliler* tehlikenin farkında mısınız ?
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeterli delil yok deseler ozaman fb demeyecekmi ozaman beni neden 3 yıldır avrupaya almıyorsun buradan çıkacak çıkacak her sonuç çok önemli. ya süreç sonlanaak yada uzayacak. fakat sonuç değişmeyecek.
                aslında bende onu söyledim sonuc değişmeyecek ama uzayacak..

karsımızda öyle dengesizler varki ,

biz karadenizliler net adamlarız.Hararetli insanlarız..Bizde Var _yok , olacaksa olsun olmayacaksa olmasın gibi kesin düşünceler vardır..

Bu süreçte biz suçlu olsaydık adım gibi eminim iş 3-4 ayda bitmişti bizim alehimize.

ama karsımızda işkenceden ZEVK alan tipler var..bu adamlar işkence bitsin demiyorlar aksine aburcubur ve dengesizce sürecin uzamasında zevk alıyorlar..

sıkıntı bu karsımızda ADAM gibi ADAMLAR yok..
                En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 08:40.
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bu 17 temmuz biraz garip bir tarih... yani diğerlerinden farklı...

diğer kararlarda falan öncesinde açıklamalar yapılırdı, savunmalar sözlü olarak alınırdı binbir yaygara ile ortalıkta haber uçuşurdu...

tam anlayamıyorum, ya hiç bişey olmayacak ya da efsane bi tokat gelecek.
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• adamların istediği sonuç çıkacakmış gibi hissediyorum malesef
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• ne bızden ne de şikecılerden hıc ses cıkmıyo neler oldugunu anlamamak mumkun degıl cok garıp bı hava var ne ıyı ne kotu dıyebılıyorum bu havaya

Yorum

• bu sessizlik hayra alamet değil sanki
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• bugün tffenerasyonu, şikebahçeli ligde fikstür çekecek.

eskiden çok heyecanlandığım bu olayda artık en ufak bir his bile duymuyorum.

şike serbest
                          yola devam şikebahçe
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• aynı tas aynı hamam devam edecek her şey,17 temmuzdan sonra bir şey değişeceğini zannetmiyorum ben açıkcası ,inşallah yanılırım .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• 18 Temmuzda Uefanın kura çekimi var.
                              Eğer 17 Temmuzda alınan karar aynı gün açıklanmazsa ne gibi bir sonuç çıkarmak gerekir?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                18 Temmuzda Uefanın kura çekimi var.
                                Eğer 17 Temmuzda alınan karar aynı gün açıklanmazsa ne gibi bir sonuç çıkarmak gerekir?
                                şikebahçenin bu sezon da Avrupa'da olmayacağına eminim.

Beni tek düşündüren, bizim hakkımızda en ufak olumsuz bir karar almasınlar.

Ayrıca 17 Temmuz'da şikebahçe hakkında da ipucu vereceklerini düşünüyorum.

Gel 1,5 gün gel.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X