Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk işin lig tv almak olsun abi

kupayı alsak bile cas fifa zoruyla verecekler ancak.
    e ondan sonra daha nasıl güveneceğiz bunlara?

hele şu babası yaşında klüp başkanına tff ve diğer başkanlar arasında bağıran, dedesi yasında milletvekilini tv de tehdir edip yalandan yere cocugu üzerine yemin eden ile,
    herkesi tehdit eden ırkçıyı ve şu sağa sola ağzında salyalar akarak saldıran, tehdit eden, elinde mikrofonla meslektaşlarına hakeret ve küfür eden ayıyı görünce daha da soğuyorum.
    En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 14.07.2014, 18:18.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kupayı alsak bile cas fifa zoruyla verecekler ancak.
      e ondan sonra daha nasıl güveneceğiz bunlara?

hele şu babası yaşında klüp başkanına tff ve diğer başkanlar arasında bağıran, dedesi yasında milletvekilini tv de tehdir edip yalandan yere cocugu üzerine yemin eden, herkesi tehdit eden ırkçıyı ve şu sağa sola ağzında salyalar akarak saldıran, tehdit eden, elinde mikrofonla meslektaşlarına hakeret ve küfür eden ayıyı görünce daha da soğuyorum.
      onun içinde uefa ve fifaya müracatlarımız olacaktı ne aşamadayız acaba?
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi bazı arkadaşlar diyor ki UEFA bize ceza veremez biz 3 yıldır avrupaya gidiyoruz,fb de gitti avrupaya hatta yarı final oynadı uefa da ama sonra 2 yıl cezayı yediler,birincisi bu hiçbişey ifade etmez 3 yıldır gidiyor olmamız,İkincisi biz mahkemede beraat ettik deniyor yine,arkadaşlar adli yargıyla spor hukukunun alakası yok sen mahkemeden istediğin kadar beraat et adam ben şüphe sezdin suç var dedimi olay biter,birde bunların üstüne casın gerekçeli kararında uefanın tavrını görünce ben açıkçası çok korkuyorum.Bizi bir kumpasa getirebilirler susturmak için,Ama inşallah ben yanılıyorumdur,inşallah bu sadece benim paronayaklığımdır,inşallah haksız çıkarım ve UEFA beni utandırır.
        Öyle bir ihtimal yok. Trabzonspor hakkında kanıtlanmamış (olmayan) teşfike teşebbüs nedeniyle disiplin soruşturması açılması ihtimali sıfırın altında.

Sent from my GT-S7272 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle bir ihtimal yok. Trabzonspor hakkında kanıtlanmamış (olmayan) teşfike teşebbüs nedeniyle disiplin soruşturması açılması ihtimali sıfırın altında.

Sent from my GT-S7272 using Tapatalk
          Kardeş hay ağzını öpeyim,yüreğime su serpiyorsun ama ben bu karaktersizlere artık hiç güvenmiyorum,İnşallah 17 sinde senin dediğin gibi olurda kapatırlar bizim davayı.Şikebahçeye neyapacaklarının hiç bir önemi yok bence 17 sinde,çünkü bu iş öyle yada böyle fifaya gidecek,belli yani.
          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• fener için 17 temmuzda çıkacak en hayırlı sonuç,yeniden yargılanma muhabbetinden dolayı verilebilecek "kararsızlık" kararı olabilir..bunun da bir etkisinin olmayacağını cas kendi yargılamasından önce açıklamış zaten..

17 temmuzda bir şey çıkmaz diyenlere hayretle bakıyorum..bir yarım sezonu şike teşvikle geçmiş bir kulüp ceza almayacaksa,hiç bir ceza vermeyen tffye bir yaptırım uygulanmayacaksa kimse uygulanacak bundan sonra..

17 temmuzda mı olur 27 temmuzda mı bilmem ama fb ve şike yapan diğer takımlar gerekli cezayı alacaktır..şike yapan kişiler de men edilecektir..

şike bu boru değil..bunlara ceza vermezsen kime ceza verebilirsin bundan sonra..
            Herkese Merhaba

Yorum

• bu ilan verildi mi?

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu ilan verildi mi?

Times Gazetesinde verildi bununla ilgili forumda para toplamıştık.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 17 temmuzda bişey çıkmayacaksa

uefa neden 2 yıl men verdiğini açıklar herhal

CAS 4 maçta şike var dedi
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 17 temmuzda net bir karar verilmesini beklemiyorum.. ipe un sermeseler kafidir benim için.. muhtemelen bizim için soruşturmaya gerek yok kararı çıkar. fener için yeni soruşturma açılmayabilir çünkü uefa için disiplin soruşturması tamamlandı. tff için ise durum kritik.. disiplin soruşturması başlatılabilir.

uefanın bir küme düşme kararı vereceğini sanmıyorum.. sadece tffye neden küme düşürmedin diye soruşturma açılacağını düşünüyorum..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Arkadaşlar şikeciler 4.yildizdan falan bahsediyor , diego yu aliyorlar ve biz hala bunlarin düşmesini bekliyoruz? Adaletini seveyim türkiye nefret ettim senden

Yorum

• Şerefsiz ahlaksız emek hırsızları

Ağızlarına dolamışlar bir 4. yıldız lafını

Siz önce 2010-2011 şampiyonluğunu vereceksiniz, 18'e düşeceksiniz, sonra gelsin tazminatlar, bunlar iyi günleriniz vicdansız soysuzlar
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şerefsiz ahlaksız emek hırsızları

Ağızlarına dolamışlar bir 4. yıldız lafını

Siz önce 2010-2011 şampiyonluğunu vereceksiniz, 18'e düşeceksiniz, sonra gelsin tazminatlar, bunlar iyi günleriniz vicdansız soysuzlar
                          18 ne?

.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• uefa şu ana kadar bence şikeye tolerans göstermedi.
                            ancak bu toleransın; 0 tolerans olması için 17 temmuzda ona göre bi karar almalı.

Yorum

• Fenerbahçe forumunda siyasi bir başlık açılmış.Vizyon toplantısına katılanlar diye.İnanılmaz hakaretler var.Birbirlerine nefret dolu mesaj yazıyolar.Ülkedeki sağ-sol davası varya forumda resmen sağ-sol çatışması gibi bişey oluyor.İşin ilginç yanı 17 sayfa boyunca bunun devam etmesi ve adminlerin sayfayı kilitlememesi.

Valla dışarıda birbirlerinin yüzüne söyleseler kavga çıkar adam ölürdü resmen yani o düzeyde ifadeler.

Arkadaşlar bizim forumumuzda bugüne kadar arasıra küçük tartışmalar olsada asla böyle ifadeler görmedim.Böyle birşeyle karşılaşmadım.İnanılmaz derecede hakaret ediyolar birbirlerine.

Bu tür şeylere çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Yorum

• 17 temmmuzda tff ye sunlari sunlari yap demelerini bekliyorum boylece sonun baslangici basliyacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X