Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle bir tablo düşünün, ülke işgâle uğruyor, silahlı kuvvetlerin bir bölümü bu işgâl karşısında direnmiyorlar, olmaları gereken yerde yâni cephede olmuyorlar, bir kenara geçip seyrediyorlar. Aradan iki yıl geçiyor, bu sefer işgâl kuvvetlerinin ülkedeki uygulamalarından rahatsız olup şikâyet etmeye başlıyorlar!

Spor hukûkunun ırzına geçilirken, olması gereken yerde yâni cephede, yâni federasyonda olmayan, kenara geçip seyreden gs şimdi tecâvüzcülerden şikâyet ediyor.

Adâlet, hukûk, hak, sportif rekâbet Aysal'ın zerre umurundaysa ne olayım.
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 18:52.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şöyle bir tablo düşünün, ülke işgâle uğruyor, silahlı kuvvetlerin bir bölümü bu işgâl karşısında direnmiyorlar, olmaları gereken yerde yâni cephede olmuyorlar, bir kenara geçip seyrediyorlar. Aradan iki yıl geçiyor, bu sefer işgâl kuvvetlerinin ülkedeki uygulamalarından rahatsız olup şikâyet etmeye başlıyorlar!

Spor hukûkunun ırzına geçilirken, olması gereken yerde yâni federasyonda olmayan, kenara geçip seyreden gs şimdi tecâvüzcülerden şikâyet ediyor.

Adâlet, hukûk, hak, sportif rekâbet Aysal'ın zerre umurundaysa ne olayım.
      bu yıl hem futbol hem basketbol da fener galatasaray'ı ezdi geçti

daha susarsa 4. yıldızı fener takar aysal'ın son yılı olur
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu yıl hem futbol hem basketbol da fener galatasaray'ı ezdi geçti

daha susarsa 4. yıldızı fener takar aysal'ın son yılı olur
        Şike öncesi işin sâdece futbol kısmıyla ilgilendirdim, çoğu yöneticinin adını bile bilmezdim, kulüp başkanlarının gözümde az çok bir saygınlığı vardı. Şike sürecinde artık kulüp başkanı denince gözümün önünde nasıl bir karakter belirdiğini yazmasam daha iyi olur. Şu süreçte bir Nedim Türkmen var eski Orduspor başkanı, adamı tanımıyorum ama bu pisliğin içinde gâliba biraz düzgün olan bir tek o vardı.

Nasıl üşüşmüşler futbolun başına leş kargaları gibi.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 18:59.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz…
          Bu nedenle CESURCA susuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

işi bağladılar tabi susun
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Zira biz bile bu KORKUYA karşı verecek bir cevap bulamıyoruz…
            Bu nedenle CESURCA susuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

işi bağladılar tabi susun
            Vallaha kimse birşey bağlamış durumda değil, hesapları kitapları var ama garantisi yok bu işlerin, ne olacağını bir Allah bilir. Rahat olmasınlar.
            7

Yorum

• Yine yaptilar yapacaklarini.....

Cemaate geciren aziz onun sayesinde yeniden yargilanacak....

Adalet iste..yalamaya dvm

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallaha kimse birşey bağlamış durumda değil, hesapları kitapları var ama garantisi yok bu işlerin, ne olacağını bir Allah bilir. Rahat olmasınlar.
                en azından şunu söylediler mahkemelere güveniyorlar artık
                @tsmustafakemal

Yorum

en azından şunu söylediler mahkemelere güveniyorlar artık
                  7

Yorum

• Bu konu görünce nedense

böyle memleketin...
                    böyle adaletin...
                    demekten kendimi alamıyorum.

ha buna rağmen umudumu hiç kaybetmiyorum...
                    elbet bir yerde bir musa vardır.

ama hep birilerinin çıkıp bir şeyleri düzeltmesini beklediğimden kendime de kızmıyor değilim
                    En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 19:34.
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Arkadas bu foruma girip boş boş konuşma hakkini bunlara kim veriyor

Yorum

• gs'nin aciklamasi iyi oldu

Yorum

• Arkadaş yıl olmuş 2014 halen gs fb ve bjk dan fayda bekleyen,bunlardan medet uman,bunların herhangi birini dost gören,yada bunların birini ötekilerden daha farklı diyen varsa gitsin atsın kendini biyerden aşağı
                          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Kumpasci eski yol arkadasiyla bozusuyor, hirsizi ele veriyor, hirsiz kumpasciya kusuyor.

Sikeci kumpasciyi sikayet ediyor. Bizim paydasin abisi olan hirsiz sikeciyi koruyor. Kumpasci ben gormedim bilmedim diyor. Sikeci hirsiza tesekkur ediyor...

Uganda'da oluyor bunlar veya Ruanda. Turkiye'de degil.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bu uefa ve fifa ne iş yapar 17 temmuz nedir ne değildir görücez. eğerki bu ülkedeki futbolu bitirmeye yönelik bi çalışmaları varsa boğulun kendi pisliğinizde deyip süresiz üyeliği askıya alabilirler. yada detaylı olarak neler istediklerini belirtirler

Yorum

• Bu yeniden yargılama sonucu tekrar dosyalar yargıtaya oraya buraya gidecek.Bekle babam bekle.....2 yıldan aşağı bitmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X