Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün sabahtan beri yazıyorum,siliyorum,yazıyorum,tekrar siliyorum,
    ülkenin oyuncak olan adalet sistemini,ahlaki çöküşünü izah edecek uygun kelimeleri bulamıyorum,hala daha bulmuş değilim,
    o sebeple diyorum ki iyi ki ölüm var,iyi ki hesap zamanı var.
    Dini-imanı-adamlığı elden bırakmayan münafıklarla görüşeceğiz öte tarafta.

Pazartesiye kadar yokum,
    Gebze'ye düğün-dernek işlerine gidiyorum,
    döndüğümde aziz in o sahte şeker komasını gerçeğe dönüştürecek haberler verirseniz pek bi sevinirim,
    sağlıcakla kalın,hakkınızı helal edin
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İşi gene yokuşa sürecekler 17 temmuzdada Uefa yeniden yargılama olacak diye çok çok 1 yıl men daha verir şikecilere onuda vermeyebilir, bu danışıklı dövüş oldu artık Şenes Erzik Uefa kanadını iyi oyalıyor yapacakları her hamleyi şikecilere ve hükümete bildiriyor yeniden yargılama olacak bekleyin çoktan demişlerdir Uefa'ya ben 17 temmuzdanda kestim umudumu işi bu tarihe bırakmayacaktık süreç uzadıkça şikeciler zaman ve güç kazanıyor .
      DOZER CEMİL

Yorum

• gs kadar olamadık.
        kah basbakana yalaklık ettik. kah tff baskanı düşmana destek verdik. Yazıkk sadece
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün sabahtan beri yazıyorum,siliyorum,yazıyorum,tekrar siliyorum,
          ülkenin oyuncak olan adalet sistemini,ahlaki çöküşünü izah edecek uygun kelimeleri bulamıyorum,hala daha bulmuş değilim,
          o sebeple diyorum ki iyi ki ölüm var,iyi ki hesap zamanı var.
          Dini-imanı-adamlığı elden bırakmayan münafıklarla görüşeceğiz öte tarafta.

Pazartesiye kadar yokum,
          Gebze'ye düğün-dernek işlerine gidiyorum,
          döndüğümde aziz in o sahte şeker komasını gerçeğe dönüştürecek haberler verirseniz pek bi sevinirim,
          sağlıcakla kalın,hakkınızı helal edin
          abi keşke buralarda görüşme imkanımız olsa,
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            AYM ve Mahkemenin yeniden yargılama için vereceği karar bekleniyor bugün yarın..
            Anlaşıldı. Yarın şikeciler kırk takla atar.

Yorum

• Hukuken imkansız yeniden yargılama ama burası malesef TÜRKİYE..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• cinconun aldığı karar bekara karı boşamak kolay diyen sadri beye gelsin.. umarım kulakları çınlamıştır..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Evet. Türkiye'de imkansız hiçbir şey yoktur.
                  Bunu hepimizin anlaması gerek.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cinconun aldığı karar bekara karı boşamak kolay diyen sadri beye gelsin.. umarım kulakları çınlamıştır..
                    Bence futbolla basketbolu karşılaştırmayın..

Gs aynı kararı futbolda VEREMEZ..

Yorum

Bence futbolla basketbolu karşılaştırmayın..

Gs aynı kararı futbolda VEREMEZ..
                      ne münasebet.. gs futbolda böyle bir karar vermek zorunda mı? önemli olan senin verdiğin karar.. cincon baskette yaptı yiyorsa sen de futbolda yaparsın.. bu kadar basit..

onların şikeyle kupası çalınmadı bizim çalındı hatırlatırım ..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Gs'nin 96-2000 arası şampiyonluklarının tamamı şaibelidir. Bilmesek inanıcaz.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Basketbolda duruş kolay, futbolda da aynı şeyi yapabilirler mi ?

Kesinlikle hayır..
                          Evet büyük ihtimalle. Peki aynı durumda biz olsak basketbolda dahi olsa böyle bir duruş sergileyebilir miydik?

Bence hayır.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet büyük ihtimalle. Peki aynı durumda biz olsak basketbolda dahi olsa böyle bir duruş sergileyebilir miydik?

Bence hayır.

Evet buna da kesinlikle katılıyorum

Yorum

• Gördük futbolda tepkinizi. İmparatorunuz Fatih Terim şampiyonluk zora girince tutuştu "konuşacağım" dedi.
                              Şampiyon olunca herhalde ses tellerini yuttu ki konuşamadı.
                              Tepki vermek sadece size haksızlık yapılınca olmaz.
                              Onun adı çıkarcılıktır.
                              Sadece gs değil, bu işe dur demeyen bütün kulüpler suçludur. Başta Anadolu kulüpleri.
                              Ama onlar ancak kendi başlarına bir şey gelirse ses ederler belki.
                              Yoksa şikeymiş değilmiş herkes memnun.

Yorum

• 3 temmuzdan sonra başkanımız sadri şener değil de ünal aysal olsaydı biz ya o kupayı almıştık ya onun yerine 3 kupa almıştık.. sadri bey tüpçüyü destekleyerek, "siz anlamazsınız ince zeka gerekir" diyerek camiamızı açıkça aşağılamış üstüne üstlük yapması gereken önemli hiç bir girişimi de yapmamıştır..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X