Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şahsi fikrim; Dolmabahçede şike davasını kapatılacağını karşılığında şikebahçe tribünlerinden başbakana yapılan Protestoları dindirmeleri istenmiştir. Lige verilen arada fırsat bilinip öym lerin kararları hukuksuz kılınacaktır. Malesef şike davası aklanmış olup yargıtayın hala kararı neden açıklamadığı ortadadır.

Bence de bu ihtimal zaman geçtikçe kuvvetleniyor
    Siyasi değil, ama hükümet oy için anasını bile satabilir. .
    siyasi değil yani...

Yorum

• Bu ülkenin düzenbaz,arsız,utanmaz şikeseverlerinin ne halt yiyeceği umurumda değil.Yargıtayın ne karar vereceğini zerre önemsemiyorum.

UEFA yani Avrupa Futbol Federasyonları Birliği disiplin kurulu Fenerbahçe şike yapmıştır demiş, uefa tahkim kuruluda onamıştır.

CAS yani Spor Tahkim Mahkemesi Uefa ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmazlığı çözmek için davaya bakmış ve Uefa'yı haklı bulmuştur.CAS'ın onama kararı oy birliğiyle alınmıştır.Yani Fenerbahçenin tercih ettiği hakem bile Fenerbahçe şike yapmıştır demiştir.

Bundan sonra bu ülkede olma olasılıĞI yüksek şikecileri aklama paklama faaliyetleri için söyleyebileceğim tek şey;
      En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 05.01.2014, 14:54. Sebep: küfür

Yorum

• Bi b.k dönüyor ortalarda ama hayırlısı diyelim.

Çünkü çoktan bir karar verilmesi gereken davayı Yargıtay durduk yerde bu kadar uzatmaz.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlaşılıyor ki iktidar mevcut durumu ve yerel seçimler için 'şikeyi kapatmayı' rüşvet olarak verecek.

bence de her turlu gurultuye getirilip ustu ortulecek bir sekilde. iktidarin bize komplo kuruldu soylemleriyle propaganda yapiyor olmasi fbyi cezbetti bile coktan.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Iho ne düsünüyo acaba?
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Iho ne düsünüyo acaba?

ridvan ile basbakanin play station oynamak icin bulustugunu dusunuyor olabilir.

Yorum

• Tamamen pisikolojik hareket yürütülüyor.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Hakan denen fırıldak hukuksuzluk konusunda yazdığı her yazıda konuyu şike davasına getirip balyoz davalarıyla şike davasını aynı haksızlık boyutuna indirgiyor. Ortaya çıkan yolsuzluk soruşturmasına iktidarın yaklaşımını eleştirirken açıkça yapılan şikeye ilişkin ise kendisinin inanmadığını söylüyor. Kimse hukuktan bahsetmiyor herkes kendi dogmasınn peşinde sadece.
                    Ahmet Hakan'ın yazdığı gazete ve bağlı olduğu grubun yayın politikasının ne olduğunu ve bünyesindeki adamlarıda buna göre seçtiğini biliyor olmalısınız.

Yoksa bir reklam filminde bordo-mavi forma giydi diye (Ertuğrul özkök şikecilerin ve birkaç yazar diğerlerin formasını giymişti) Trabzonspor'lu mu sandınız ''Mr.Dönek''i ?

İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ülkenin düzenbaz,arsız,utanmaz şikeseverlerinin ne halt yiyeceği umurumda değil.Yargıtayın ne karar vereceğini zerre önemsemiyorum.

UEFA yani Avrupa Futbol Federasyonları Birliği disiplin kurulu Fenerbahçe şike yapmıştır demiş, uefa tahkim kuruluda onamıştır.

CAS yani Spor Tahkim Mahkemesi Uefa ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmazlığı çözmek için davaya bakmış ve Uefa'yı haklı bulmuştur.CAS'ın onama kararı oy birliğiyle alınmıştır.Yani Fenerbahçenin tercih ettiği hakem bile Fenerbahçe şike yapmıştır demiştir.

Bundan sonra bu ülkede olma olasılıĞI yüksek şikecileri aklama paklama faaliyetleri için söyleyebileceğim tek şey;

Kardeşim en derinden saygılarımla, olay budur!
                    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 05.01.2014, 14:55. Sebep: küfürlü alinti
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Uefa ve cas şikeyi onaylamış.Hala yönetim uefaya başvurmuyor.

Yorum

• Demek maceramiz böyle bitecekti.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Mayıs ayında içeri aldığımız Truva atı görevini layıkıyla yerine getiriyor.
                          2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üstünde altında onca, aynı türden mesaj varken silinen mesajlar Niyazi olmuş sanki...İyi niyetten şüphem yok ama farklı moderatorlerle aynı şey kaçıncı kere başıma geldi, hatırlamıyorum artık. Neyse, canınız sağolsun.
                            Benim mesajimi da silmisler, halbuki siyasi bir icerigi yoktu, bilgi vermistim.
                            Ama simdi kendim süpheye düstüm, acaba mesaji yazmadim mi diye. Yani yazdim ama onaylamadan ciktim mi forumdan diye.
                            Yapcak bir sey yok.

Yorum

• yargıtay onasa bile, uefa ve fifa devreye girmedikçe

@tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yargıtay onasa bile, uefa ve fifa devreye girmedikçe

Ne yazk ki uefa veya fifa basbakana ceza veremiyor, bu yüzden kupayi almamiz biraz zor.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X