düzeltme: iki kere gitmiş mesaj.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yargıtay'a karar düzeltme için başvuru yapacağız diyordu Avukatı, o bekleniyor sanırım.İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım bir şey de şu, adamın hükmü onaylanmış hapse girecek insan nasıl oluyor da televizyona çıkıp programa katılabiliyor? Havaalanında direk alıkonulup hapse gönderilmesi gerekmiyor mu bunun?
Yorum
-
Benim de çok hoşuma gitti Gökhan'ın o yorum,hatta itibar ekledimİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız o 35 lik hakkında benim bir teorim var,ellere kalacak,
kümese dilki dadanacak inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
ben kişiler kararı dışında lig devam ederken ve ya başlamadan bir yaptırım beklemiyorum..onca oyuncuyu mağdur etmeyecektir uefa..İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'dan şike liginin 2.devresi başlamadan bir sürpriz bekliyorum.
Yorum
-
Alem adamsın abiİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de çok hoşuma gitti Gökhan'ın o yorum,hatta itibar ekledim
Yalnız o 35 lik hakkında benim bir teorim var,ellere kalacak,
kümese dilki dadanacak inşallah.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
UEFA'nın öyle bir düşüncesi olsa bjk ve fb'yi avrupa maçları oynarken diskalifiye etmezdi.İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kişiler kararı dışında lig devam ederken ve ya başlamadan bir yaptırım beklemiyorum..onca oyuncuyu mağdur etmeyecektir uefa..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım bir şey de şu, adamın hükmü onaylanmış hapse girecek insan nasıl oluyor da televizyona çıkıp programa katılabiliyor? Havaalanında direk alıkonulup hapse gönderilmesi gerekmiyor mu bunun?
yargıtayın kararı istanbulda ana mahkemeye ulaşacak. mahkeme infaz savcılığına yazı yazacak. infaz savcılığı azize tebligat gönderecek şu süre içinde gel teslim ol. (bu süre normalde 10 ya da 15 gün olması gerekiyor). bu süre sonunda teslim olmazsa hakkında yakalama kararı çıkarılacak. hakkında şuanda yakalama kararı olmadığı için havaalanından alınamaz.
Yorum
-
özeti böyle evet.İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
lig tv facebook sayfasında azizin fotoğrafına şikeci emek hırsızı yazdım diye sayfadan uzaklaştırılmışım.
şaşırdım mı? tabiki hayır.
lig tv yalamaya devam ediyor. mamalanın bakalım.
Allah sizi bildiği gibi yapsın..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum