Hadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....Ben evet diyorum.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnket açılsın.Ben evet diyorum.
EVET diyorum kocaman. %100-kesin-ultra garanti(Allahın izniyle tabi-herşeyi bilen o dur)
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ülkede 36 sene yaşayan ve 2011'e kadar çok saf olduğumu düşünen ben,
EVET diyorum kocaman. %100-kesin-ultra garanti(Allahın izniyle tabi-herşeyi bilen o dur)7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Yargitayin karari onamasi, azizin iceri girmesi falan belki kücük bir ihtimal, belki basbakan bir sekilde bunlari engelleyemez, ama o kupayi, helede sikecileri falan düsürlmesi, bu iktidar döneminde hayaldir.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah râzı olsun senden, şike süreci boyunca düşüncelerini, bilgilerini paylaştın, istifâde ettik.
" - Turşucunun ikramı da turşu suyu olur işte..." Bizimkisi de o hesapBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece mi yarın mı olduğunu bilmem ama, dosya tetkik hakiminden çıkmış ve heyet de kararı müzakere etmiş. Bu kesin bilgi. Ancak kararın ne olduğunu -başkalarına yaymadılarsa- heyet üyeleri, ilgili savcı ve 5-6 tane katip ve yazı işleri müdürü biliyor. Yani toplasan 15 kişi. azizin avukatları da bu bilgiyi almış olacaklar ki, işi uzatmak ve sulandırmak için usule aykırı bir şekilde başvuru yaptılar. Savunma hakkının kısıtlanmaması açısından ilgili Yargıtay heyeti hem bu dilekçeye cevap vermek, hem de verdikleri kararı yazdırmak durumunda. Dananın kuyruğuna asuluyle, bugün yarın kopar
Önümüzde 24 saat var...
Neden olmasın ?Hamiş
Yorum
-
Yargıtay da cezayı onarsa - inşallah- ciddi ciddi tüpkafa sahaya yansımamış demeye devam mı edecek..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümlemizden hocam, hani Münir Ozkul ve Adile Naşit'in ayrı düşmüş karı-kocayı canlandırdıkları "Neşeli Günler" filminde Münir Özkul'un bir sahnesi vardır;
" - Turşucunun ikramı da turşu suyu olur işte..." Bizimkisi de o hesapTekrar teşekkürler.
7
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuve maci baslar başlamaz futbolcular oturma eylemi yapsa iste tepki bu olur UEFA FIFA hepsi anlar bu isin peşinde olduğumuzu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum