Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bugünkü görüşmede rte bazı davaların yeniden ele alınması için çalışma başlattığını söylemiş. http://www.haberturk.com/gundem/habe...lisma-baslatti şike konusunda ne görüşüldüğünü şike davasının yeniden ele alınıp alınmayacağını bu konuda ne konuşulduğunu araştırıyorum. bilgiye ulaşan olursa yazsın lütfen .. şu anda baro başkanıyla görüşüyormuş. sanırım bu işin içine şike davasını da katacaklar..

Yorum

• helal olsun IHO ya gorevinu guze yapti uyuttu bizi
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İHO uzata uzata bu noktalara getirdi olayı.
        Yeniden yargılama muhabbetleri çıkarsa eğer,kupayı unutalım.
        Bu şerefsiz düzen,şaka yapmıyorum, Trabzonspor u suçlu çıkaracak en sonunda.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Tbb baskani Metin Feyzioglu dürüst kisilikli, tabiri caizse saglam biri, yeniden yargilanma teklifinin sike operasyonuyla bir alakasi yok, Tbb nin esas amaci Ergenekon, Balyoz ve Oda tv davalarinin tekrar yargilanmasini istemesidir, bizim sike davafida belki yeniden yargilanir ama sonuc degismez, deliller cok saglam, 2 kere mahkeme tescilli sikeci olmus olurlar en fazla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• dava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..

Yorum

• Ark lar şu alman dergisinin yayinladigi yazi hangi sayfada idi burazdan serefsiz şikecilerin oldugu bi yere gidicem de mutlaka konusu acilacaktir o yaziyi okurum önlerine serefsizliklerini gosteren bisey daha koyarim

Yorum

İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..
                Delinin biri bir kuyuya tas atmis kirk akilli çikaramamis bizimkide o is
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

dava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..

Kaynak?!??

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar çok çok özür diliyorum bu şike davasının üzerine çok düştüğümüz için bir millete malzeme olmadığım kalmıştı o da bugün oldu. iş arkadaşlarım şaka yapmışlar bana.. balyoz ergenokon yeniden yargılama olacak denince heyecan yaptım aylardır psikolojımiz bozuldu galiba bu heyecanı fazla yansıttım.. kısacası oyuna geldim sizlerde en az benim kadar hassassınızdır. kalbinizi boşuna yordu isem özür diliyorum hakkınızı helal edin..

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunun Oluru Yok Zaten Okudugumda Da Hee Hee Diyip Geçmişdim..

Böyle Bir Durumda Ülke PARDON Filmine Döner
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• şike davası 5 temmuz 2012 den önce mahkemeye sevk oldu değil mi ? öyle ise yeniden yargılama olmayacak????? cevap lütfen tv de izliyorum tbb başkanını

Yorum

• bende aynı şeyi izliyorum adam açık açık yeniden normal mahkemelerde yargılanılsın diyor... şike de içinde bu işin...

Yorum

• adil yargılanma olsun bizim birşeyi bir yerden kotarmak gibi bir durumumuz yok...

adil ADİL A.D.İ.L olduğu sürece biz kazanırız...

sıkıntı zaman!!!!

Yorum

• Kupa gelecek rahat olun... Tek korkum eziklerin sadece 1alt kumeye dusurulerek odullendirilmesi....
                              En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 17:44.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

şike davası 5 temmuz 2012 den önce mahkemeye sevk oldu değil mi ? öyle ise yeniden yargılama olmayacak????? cevap lütfen tv de izliyorum tbb başkanını

5 temmuz 2012 den sonra sonucu kesinlesmis davalarin yeniden yargilanmasi gündemde, bizim sike operasyonunda simdi durum nasil olacK kadam karisti, 😳

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X