arkadaşlar bugünkü görüşmede rte bazı davaların yeniden ele alınması için çalışma başlattığını söylemiş. http://www.haberturk.com/gundem/habe...lisma-baslatti şike konusunda ne görüşüldüğünü şike davasının yeniden ele alınıp alınmayacağını bu konuda ne konuşulduğunu araştırıyorum. bilgiye ulaşan olursa yazsın lütfen .. şu anda baro başkanıyla görüşüyormuş. sanırım bu işin içine şike davasını da katacaklar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men
Tbb baskani Metin Feyzioglu dürüst kisilikli, tabiri caizse saglam biri, yeniden yargilanma teklifinin sike operasyonuyla bir alakasi yok, Tbb nin esas amaci Ergenekon, Balyoz ve Oda tv davalarinin tekrar yargilanmasini istemesidir, bizim sike davafida belki yeniden yargilanir ama sonuc degismez, deliller cok saglam, 2 kere mahkeme tescilli sikeci olmus olurlar en fazla.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..
Kaynak?!??
Yorum
-
İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledava yeniden yargılama kapsamında ergenekon ve balyoz davlarıyla birlikte yeniden ele alınacakmış.hepimize geçmiş olsun.. ben böyle adaletin de ülkeninde..
Yorum
-
Böyle Bir Durumda Ülke PARDON Filmine Döner...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Kupa gelecek rahat olun... Tek korkum eziklerin sadece 1alt kumeye dusurulerek odullendirilmesi....En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 17:44.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşike davası 5 temmuz 2012 den önce mahkemeye sevk oldu değil mi ? öyle ise yeniden yargılama olmayacak????? cevap lütfen tv de izliyorum tbb başkanını
5 temmuz 2012 den sonra sonucu kesinlesmis davalarin yeniden yargilanmasi gündemde, bizim sike operasyonunda simdi durum nasil olacK kadam karisti, 😳
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum