Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Maça kefenle çıkalım?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ersin abi fena çoştu. Şayet bu defada tutturamazsa kendine bir şey yapmasından korkuyorum :/
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maça kefenle çıkalım?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        O zaman uefa kupa yerine 1 paket makarna 1 torba kömür verir bize
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman uefa kupa yerine 1 paket makarna 1 torba kömür verir bize
          Bu baya güzeldi
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Arkadaslar insallah uefa basar cezayi en kisa zsmanda
            Eglencemiz fener olacak yine

Sent from my iPhone using Tapatalk
            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• şike davası bölümümüzde neden yıldırım demirören yok ?

Beşiketaşlı yöneciler kendi kafalarına göremi şikeyi yapmışlardı ?

Demirörenden habersiz yani ?
              En son sanatik tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 00:02.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ersin kardeşim döktürmüş:

İlk müjde : A.Yıldırım tekrar cezaevine girecek! ( Tekirdağ ) ULTRA GARANTİ ( 16 acm de tahliye tarihinide yazmıştım )

Bu yazdıklarımdan dolayı sanırım biraz sıkıntı yaşayacağı ama! Varlığım TRABZONSPOR ve ALLAH'ın emri Adalet yolunda feda olsun.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Ersin kardeş devam ediyor:
                  ersingokalioglu 7 dk
                  YARGITAY Kararı ONAYACAK! (ULTRA GARANTİ) Yeni yargılama,Ocak ayı,Şubat ayı hepsi masal ve hikaye.

YARGITAY kararı 25 gün önce verdi ve hazır. TFF Yargıtay kararının devre arası verilmesi konusunda ricacı,29/12/2013?
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Adam kafayı çekmiş pc basına geçmiş
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Misâfir şikebahçelilere bu gece güzel rüyalar görmeleri için bir masal anlatayım.

Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde Platini amca diye bir amca varmış, bu amca bir gün yolda yürürkene kulağına bir şarkı çalınmış, metrisin önünde durdum, hasretim yerlere vurdum... bakmış bakmış bu şarkı nereden geliyor deyin, tam karşısında yargıtay binası varmış, Allah Allah demiş, gecenin bu vaktinde bu şarkıyı neden çalıyolar acaba demiş. Arkadaşı keltoş İnfo'yu aramış, İnfo demiş durum böyleyken böyle. İnfo düşünmüş taşınmış, o zaman demiş tamam, stokladığımız o şemsiyelerin işe yarama zamanı geldi...

İyi geceler, güzel rüyalar...
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 00:44.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bu adam en sonunda intihar edecek korkarım ki 2.5 senedir ultra garanti diye diye mahvetti bizi
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• aziz yıldırım bize de komplo yaptılar çıkışı yapmış.inönizm şakalarına benzemiş.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aziz yıldırım bize de komplo yaptılar çıkışı yapmış.inönizm şakalarına benzemiş.
                            İmam yellenirse cemaat bulaştırır.

Rüşvet aldın mı almadın mı?

Çaldın mı çalmadın mı?

Şike yaptın mı yapmadın mı?

-evet ya da hayır demek yerine komplolar, ele geçirme operasyonları, çeteler, dış güçler, lobiler, ıvırlar zıvırlar!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bende şikecilerin hak ettikleri cezayı bulacaklarını, Yargıtay kararının ardından UEFA'nın da devreye aktif olarak gireceğini düşünüyorum. Herhangi bir hissiyatım, duyumunu yada turşu suyum yok. Sadece mantıken bakıyorum ve diyorum ki;

Eğer buna da UEFA bir ceza vermezse bunun sonunu alamaz, ipin ucunu kaçırır.

Ya devlet başa, Ya kuzgun leşe...
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• aziz konuşmuş yine.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X