Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber Türk muhabiri,

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun alınması,bir alt lige düşürülmesi...Tabii ki gönlümüzden geçen kararlar değil...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu soruşturmadan hiçbişey çıkmaz arkadaşlar yine forum kirliliği yapmayın.Yeni seçilen TFF ile daha iki gün önce boykot etmiştk.Bu bir göz boyaması görün önümüzdeki yıl da yine aynı teraneler dönecek, hakkettiğimiz halde şampiyonluklarımız çalınacak!
      Allah Allah olayın TFF ile ne alakası var,soruşturmayı Savcılık başlatmış..

İnanmıyorsanız gölge etmeyin ne demek forum kirliliği?

Yorum

• tff inceleyecekmiş o zaman bişey çıkmaz
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlız kararı TFF verecek, hani şu Azize 45 gün ceza verip cezayı 21 güne düşüren...
          renkdaş olay artık büyüdü. fifa da olayı yakından takip edecektir. bu noktadan sonra gei dönüş olmaz.

Yorum

• Tekrar yazıyorum kararı bizim federasyon verecekmiş yani savcılık falan veremiyormuş cezayı, bu kötü işte...

Çünkü bu federasyon azize 45 gün ceza verip sonra 21 güne düşürmüştü...

Yorum

• tek fb değil eses sivas da düşecek
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Çok aci Çektİrdİler bİze zaten 17 de 16 yapan bİ takim hİlesİz Çok zor...

Yorum

• düşsünlerde ligimiz temizlensin inşallahhh

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birde şöyle bir durum var ; taraftarımız bize sıçrayabilecek şeylerden tedirgin iken, bu febelilerin başkanı içeriye alındığı halde, halen daha olayla ilgileri yokmuş gibi takındıkları tavırda cok ilginç !!!!
                    "duruş" meselesi
                    7
                    Cngz_61

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AkŞam ancak tutuklanirlar...
                      yukarıda da bahsettim..

özel yetkili möahkemelerin diğer mahkemelerden farklı olmak üzere 4gün gözaltı hakkı var..

ayrıca diğer şehirlerde gözlatılar istanbula getirilecek ve tüm gözaltına alınanların ifadeleri alınmaya başlayacak ondan sonra mehkemeye sevk edilecek..

perşembe günü mahkemeye ancak giderler..
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• volkan babacan da içeri alınacakk ahada yazıyorum buraya
                        fenerbahçe dünya pisliğidir..
                        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekrar yazıyorum kararı bizim federasyon verecekmiş yani savcılık falan veremiyormuş cezayı, bu kötü işte...

Çünkü bu federasyon azize 45 gün ceza verip sonra 21 güne düşürmüştü...
                          Alakası yok kurallar var savcılık diyecek ki olay budur ispatlanmıştır..

Federasyonda kural gereği Fenevi küme göndericek
                          FIRTINA

Yorum

• Tff sadece takımlar için yaptırım yapabilir. Bütün kontrol Emniyette. Suçlar ispatlanırsa Tff mecbur kalır zaten.

Yorum

• su azizi canli yayinda falakaya yatirsinlar 100 sopa vursunlar baska birsey istemiyorum. ne sampiyonluk ne eksi puan ne kumede dusmesi
                              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Ülke genelinde yapılan operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı ve soruşturma tüm hızıyla sürüyor. Peki kısa bir süre önce İtalya ve Yunanistan'da yaşanan şike ve teşvik skandalında neler yaşanmıştı.Türkiye'de büyük bir şike ve teşvik skandalı patlak v

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X