Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbol dünyamızın duayenlerinden bir ses yok mu ya
    Şansal büyüka,Rıdvan dilmen, Mehmet demirkol
    nerelerdesiniz ya çıkın hadi konuşun yine Trabzonsporun 6 şampiyonluğundan dem vurun
    pankartımızı eleştirin hadi kafanızı niye kuma gömdünüz

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-2 tane yabancı site copy paste yapmış olay dış basına yansıdı falan diyorsunuz.Neyse umarım ben yanılırım da kazanan Trabzonspor olur.
      http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14006118

Yorum

• Trabzon'daki arkadaşlar kulüp binasının önüne gidip,klube destek olmayı düşünüyorlar mı acaba?

Yorum

• Bizim kulüpten birşey çıkacak korkusu olan arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum..

Eğer bizim kulüp teşvik veya şike yapsaydı biz bu sene şampiyon olurduk..

Bizim yönetimde o kabiliyet olmadığından birşey çıkmayacaktır..

O yüzden içiniz rahat gönlünüz ferah olsun..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cnn deki adamın videosunu izledim adam çok heycalı ve bilgiliydi heralde özellikle 5 takım küme düşmesinden bashetti bian kötü oldum umarım bunlar fener eses sivas ve ikinci lig takımlarıdır..
            Niye kötü oldun? Bizimle uzaktan yakından alakası yok bu durumun. Rahat ol. İnşallah dediğin gibi başta Fenerbahçe olmak üzere diğer şerefsiz takımlar Bank Asya'nın yolunu tutarlar.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renktaşlar yeni geldi merakımdan soruyorum,kaçırdıysam bağışlayın lütfen;

bizim kulübü arıyorlar ama niye? bizdemi olayın içindeymişiz? ulan zaten tüm maçları son dakikalarda alın teri ile kazandık?

kulüpteki arama bitti mi?

bizim kulüpte arama saat 1 gibi bitmiş bazı dosyaların kopyası alnmış o kadar ben bizim sucsuz oldugumuza inanıyorum dedigin gibi son anlarda herkesin aha bu sefer kaybetti dedikleri dakikalarda Yılmadan oynadık ve kazandık suç bizde degil ezikbahcede satılmışşehir TRABZONSPOR'UMUZUN macı sivas ezikfb macı incelemede buralarda kimin parmagı var alınan adamlara göre fb b. yedi o kadar
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oha Sivas ın kalecisi bile içeri alınmış hani üstüne gelen topu içeri alan Korcan efendi.Bu işin peşine kim düşmüşse kopartacak bu işi.
                özel yetkili istanbul baş savcısı
                FIRTINA

Yorum

• Gslilerde uefa kupasına gitmeyi hesaplıyorççç

Yorum

• Bize birşey olur mu diyenler aklına Şenol Güneş'i getirsin. Hocanın olduğu yerde hiç acayip şeyler olur mu ?

Yorum

• Tamam beyler TFF komisyon oluşturacakmış. Ulan bu boku TFF yedi zaten. Birde delilleri inceliyeceklermiş. Geçmiş olsun.

Yorum

• Fener küme düşsün pislig tv Türk futbolundan elini çeksin maçları TRT versin. Onlardan gelen pis parada gelmeyiversin yahu...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biz gündemde yokuz dimi? bu kesin yani?
                          Şu anda bizle alakalı hiçbirşey yok. 150 kişiden bahsediliyor gözaltına alınacak şu anda 49 kişi. Yani bu bugün yarın bitecek bi iş değil sırf gözaltı süresi bile 4 gün. inşallah birşey çıkmaz ama yarın yine gidilebilir klübe. ama şu anlık bizle alakalı bir durum yok
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• EĞer dİgİtÜrk Çikarsa bu İŞİn İÇİnde bİzde olabİlİrİz.

Yorum

• Birde şöyle bir durum var ; taraftarımız bize sıçrayabilecek şeylerden tedirgin iken, bu febelilerin başkanı içeriye alındığı halde, halen daha olayla ilgileri yokmuş gibi takındıkları tavırda cok ilginç !!!!

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oha Sivas ın kalecisi bile içeri alınmış hani üstüne gelen topu içeri alan Korcan efendi.Bu işin peşine kim düşmüşse kopartacak bu işi.
                                Kaleci hatalı gol yiyebilir

Korcan golü yedikten sonra ki tüm hareketleri görevini başarı ile yapmışlığın göstergesi idi.

Yobo'nun attıpı gol bile şüphe verici
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X