Lig tv de 2000-2001 sezonu unutulmaz maçlarda feybe yle oynadığmız maç var o sezon bunlar 3-0 dan Antep i 4-3 yenmemilermiydi.Ligtv yalakalığa başladı sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bordomavi.net den kapsamlı bir görsel bekliyorum ve talep ediyorum.Çünkü tv8 basta olmak üzere ntvspor bunu gibi bircok yayaın kanalı yanlı bir şekilde yayaın yapmaktadır ve benim bir önerimde olucaktır sayın bmn yönetiminden.Görselde bir tiyoatronun perdesi var arkasında ntvspor tv8 logo ları ve bir kaç ismide koyulabilir azizyıldırım gibi perde yarıyada kadar açık bir şekilde;bütün pisliklleriniz çıkmaya az kaldı gibi tabi bunu ben örnek olarak verdim başka birşede olabilir.
Lütfen böle birşey bekliyorum sizden en azından görselde oldu zaman emin olunki kulaklarına gidiecektir artık tepki koyma zamanı geldi diye düşünyorrum.Bizler bu ülkenin en şerefli en dürüst klüblerin üyesiyiz kimse raht bir şekilde atıp tutmamalı.Saygılarımla
Emre Dumangöz
Bmn Yönetimi artık bişeyler organize edip işe el koymalı. Durup durup biryere varacağımız yok. Trabzonspora çamur ata ata bizi de soktular şikeye resmen.Mirosław Szymkowiak -7-
-BMN Bursa-
Yorum
-
Arkadaşlar Moral bozmak istemem ama özellikle bugün yaşananlar, beni bir hayli rahatsız etti.
Bu ibrahim akın hakkında böyle bir suçlama var madem nerede bu adam neden yakalanmıyor yada yakalam emri çıkarılmadı.
Mehmet yıldızın telefon kayıtları var deniliyordu nasıl bu adam serbest bırakıldı peki.
Fenerin yöneticileri tff ile neden bir araya geldi.
Emre denen yüzsüz herif tff başkanıyla böyle bir zamanda bir araya neden gelir neden sıradan bir ziyaretmiş gibi basına bilgi verilir.
Aziz yıldırım, şekip bu adamlar neden sürekli hastalık bahanesiyle kendilerini dışarı atıyorlar. Dışarıda ne yapıyorlar.
Aykut ve alex denen adamlar 18 de 17 yi alnımızın akıyla yaptık deme cesaretini nasıl göstebiliyor bu dönemde.
İddiada ismi geçen cüneyt çakır nasıl bu kadar rahatçasına bir tablo çiziyor.
bunlar sizide rahatsız etmiyormu ? ne düşünüyorsunuz ?GÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 Temmuz da Gaziantepsporun uefa önelemesi var arkadaşlar...
fenerbahçenin küme düşmesi demek bizi nasıl 1. yapıyorsa, antepi 3. yapıyor, kayserisporu 5. yapıyor..
bu durumda 14 temmuzda maç yapacak takım gaziantepspor değil kayserispor oluyor..
Ek süre verip ne yapacakmış uefa?
Ayrıca düşen ve sürpriz bir şekilde süper ligde oynayacak olan takımların hazırlık süreci var..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklı başında hiç bir hakim hukuktan zerre anlamayıp 15 kişide 2 kişi karışmış ne var ki canım diyenleri ya da koskoca camia diyenleri dinlemez...Neden ibra olur yönetimler? Bunlar bizi temsil etti yaptıkları yaptıklarımız yapacakları yapacaklarımız demektir o kongreler....
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tff'den Fenerin avrupa maçlarına çıkmasında sakınca yoktur kararı bekliyorum ben...elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler boş işler değil bu işler. ilk gün 19/22 kişi tutuklanmak üzere sevk edildi. yani oran bayaa baya yüksek.
daha hazırlık savcısı dosya hazırlayacak bunlar için, üstelik örgüt lideri diyorlar en az 4 ayda hazırlanır dosya
1 senede ancak derdini anlatır bunlar, yani uzun lafın kısası bütün iş TFF de bitiyor, ya aynı şekil devam ettirecekler ya da fenere ceza verecekler
soruyorum eski febe yöneticisi tff başkanı fenere ceza verir mi?
Yorum
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım'dan vazgeçmişler. Çok belli.
Amaç ligden düşmesini engellemek.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ön elemenin kurası ne zaman çekilecek? O süreye kadar herşeyin sonuçlanması gerek
Ayrıca düşen ve sürpriz bir şekilde süper ligde oynayacak olan takımların hazırlık süreci var..Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Ne bekliyorduk yıllardır tanıdığımız fb lilerin cezası arsa çekeriz gibi laflar etmesin mi? sanki biz gizli delileri görüpte mi konuşuyorduk.olanlar ortada değilmiydi.o zaman bile bir fb liden duydunuz mu ? adilane bir laf. etmediler etmeyecekler. karekterleri böyle.
Yorum
-
İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Moral bozmak istemem ama özellikle bugün yaşananlar, beni bir hayli rahatsız etti.
Bu ibrahim akın hakkında böyle bir suçlama var madem nerede bu adam neden yakalanmıyor yada yakalam emri çıkarılmadı.
Mehmet yıldızın telefon kayıtları var deniliyordu nasıl bu adam serbest bırakıldı peki.
Fenerin yöneticileri tff ile neden bir araya geldi.
Emre denen yüzsüz herif tff başkanıyla böyle bir zamanda bir araya neden gelir neden sıradan bir ziyaretmiş gibi basına bilgi verilir.
Aziz yıldırım, şekip bu adamlar neden sürekli hastalık bahanesiyle kendilerini dışarı atıyorlar. Dışarıda ne yapıyorlar.
Aykut ve alex denen adamlar 18 de 17 yi alnımızın akıyla yaptık deme cesaretini nasıl göstebiliyor bu dönemde.
İddiada ismi geçen cüneyt çakır nasıl bu kadar rahatçasına bir tablo çiziyor.
bunlar sizide rahatsız etmiyormu ? ne düşünüyorsunuz ?Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum