Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Sanal ve Kötüler

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ey sanal yöneticilerimiz, yeni organizasyonlar bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olayı anlayamadım
      bende açık konuşmak gerekirse tam anlayamadım.
      ama BMN üyeleri biz sanalız kardeşim diyosa altına imzamı atarım bende öyleyim derim

çünkü bu kadar bilgili bu kadar kültürlü bu kadar yetenekli bu kadar saygılı, bu kadar sevgi dolu,
      bu kadar aşık, bu kadar karakterli ve bu kaDAR 'sanal' bi topluluk ben daha görmedim
      En son Mehmet Yusuf tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 23:59.
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• La biz ne kadar kötüymüşüz öyle
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Önemli olan kötü veya iyi olmak değil bence.

Sonuçta iyi de, kötü de göreceli kavramlar. Sizin iyi dediğinize bir başkası kötü diyebilir; ama bence çok önemli bazı başka kriterler var.

Bunların en başında ÖZGÜR olmak geliyor.

Eğer özgür değilseniz, yaptığınız hiç bir şey size özgü olmaz. Birilerinin dediğini yapmış, yapma dediğinde durmuş olursunuz.

Ben BMN'ye zarf atan ve "o bildiriyi ana sayfadan kaldırsınlar" diyen yöneticiler gördüm. Bir de buna inat 1 haftada kaldıracağı bildiriyi 1 ay girişte tutan BMN'lileri.

Ben "yapmayın aman bakanımıza, elinden iş gelmez ama bizlerin işini hep halleder" diyen ağabeyler gördüm, sözüm ona fikir adamı. Bir de başını verse, özgürlüğünü vermeyen BMN'lileri.

Bir şehir gördüm. Uykuda iken ve hakkı yenirken, Euro 2016'da Trabzonspor'a yapılan haksızlık ve terbiyesizliğie isyan eden BMN'yi gördüm bir de.

Hiç bir popülist söyleme esir olmayan ve yıllarca doğru bildiğini okuyan ve onun için savaşan BMN'yi gördüm.

Klavye ile başlayan, yürekte büyüyen bir aile gördüm. En sıkıntılı ve en mutlu anları paylaşan.

Trabzonspor'un rezalet bir sezon geçirdiği bir Nevruz günü, İstiklal Caddesi'nde polislerin, eylemcilerin ve halkın şaşkın bakışları arasında formalarıyla horon tepen deli fişekleri gördüm.

Ne güzel! İstiklal Caddesi...

Özgürlük...

Bağımsız olmak...

Esir olmamak...

Doğru bildiğinden başka şeyler için savaşmamak...

Tribüne, kulübe, şehre, yöneticilere, siyasilere, kişilere gebe kalmamak...

Beleşe alınacak, avanta ile elde edilecek bir tribün köşesine hapsolmamak...

Özgürlük kardeşim...

Ey özgürlük..!

İşte BMN'nin kötülüğü buradan kaynaklanıyor.

İnsan bunları okudukça bir "kötü" oluyor...

Kötü olası geliyor...
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslan kesilen dört beş kişi vardı. özellikle onları bekliyorum.
            Onları bekleme Fatih onlar hiç gelmeyecekler. Bir üye oldukları tarihe baktım bir de mesajlarına.
            2006 yılında üye olmuş bir tanesi. Şimdi duralım ve hatırlayalım 2006 yılından bu yana Trabzonspor’u ilgilendiren neler olmuş bir bakalım.

5 maç sahamız kapandı.
            8 maç üst üstte kazamadık.
            Başkanlar, Teknik direktörler değişti.
            Haksızlıklara uğradık protestolar yaptık.
            Türkiye kupası ve Süper kupayı kazandık.
            Şampiyonluğu adice oyunlar neticesinde kıl payı kaçırdık.

Bütün bunlara yani Trabzonspor’la alakalı ana konulara tek cümle yazmayıp gelip BMN’yi eleştiriyorsa o kişi, maskesinin arkasına sığınıp eveleyip geveliyorsa o kişi, ben onun Trabzonsporluğuna da tükürürüm, adamlığına da. Bu gibi tipler burdaki arkadaşlarımızı kandırdıklarını düşünebilirler ama her seferinde görüldüğü gibi ancak ve ancak kendilerini kandırırlar. Güçleri ancak buna yetebilir çünkü etki alanları, çapları bu kadardır. Üstte sıraladığım sebebleri tınmayan bir zavallının Trabzonsporlu olabileceğini düşünmek dahş "enayiliktir" ve bizim aramızda öyle bir enayi yok.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Sanal Bebekler uyandınız mı? Yemeğinizi verdi mi sahipleriniz?
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanal Bebekler uyandınız mı? Yemeğinizi verdi mi sahipleriniz?
                Yazdıklarım geliyor mu bazen sanallıktan görünmediğini zannediyorum belkide ben yokum böyle bir kullanıcı yok matrixdemiyiz acaba sen beni görüyon mu ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bir sayısalcı olarak; sanalı sorgulayalım bakalım;

herşey karmaşık sayı ile başlar. aslında her sayı bir karmaşık sayıdır.fakat tam sayı diye tabir ettiğimiz sayılarda,daha doğrusu rasyonel sayılarda imajiner yani sanal kısım sıfırdır. karmaşık sayı büyük bir kümedir. yani bir sayının hem reel hem imajiner,yani sanal kısmı vardır. İşin aslı; günümüzde sanal kısımları kullanmadan insanoğlunun işine yarayan araçlar geliştiremezsiniz, araştıramazsınız bile. Sanal kısımlar, artık teknolojide reel kısımlardan daha mühimdir. Belki size saçma geldi bu yazdıklarım ama matematik her zaman,her yerde geçerlidir benim için; Kısaca;

Kimilerinin reel olduğu biryerde Sanal olarak görülmek bana çokta koymuyor. Onların reelliği,sadece gösteriden ibaret olabilir mi?

Bkz. Reality Show
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Fotografllara bakarken cok keyif aldim. Neredeyse butun organizasyonlarda olan biri olarak hakkaten cok kotuymusuz.Demekki biraz iyi olmak lazim.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fotografllara bakarken cok keyif aldim. Neredeyse butun organizasyonlarda olan biri olarak hakkaten cok kotuymusuz.Demekki biraz iyi olmak lazim.
                      Çanakkale de yoktun diye hatırlıyorum Süleyman ....Sahiden zaman ne çabuk geçiyor....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Jüpiterden dünyaya....
                        Sinyal geliyor mu?

Yorum

• Yorum

• Hangi photoshop programını kullandınız ?

Süpersiniz.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Duygulanmamak elde değil.

Allah razı olsun.

Yorum

• Biz Sanal insanlar olarak Hollandada takimizi yanliz birakmayip kampa gideceyiz yasasin sanal alemi sanal ve kötü insanlar
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X